Приятелка Vs приятелство

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Приятелка Vs приятелство

Мнение от LizarD » 07 Сеп 2012, 20:45

Пичове, ако приятелката ви не може да се понася с един от най добрите ви приятели какво ще направите? Ще спрете да се виждате с него заради нея или ще се виждате, въпреки че ще и е гадно, отделно?
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: F10 ///M5

Re: Приятелка Vs приятелство

Мнение от DriftoMania » 07 Сеп 2012, 20:52

Зависи..колко е зле положението..ако тя не може да понася отношението му към нея или него по принцип или ако просто не му се кефи, но няма нищо против да сте приятели, но тя да не му вижда физиономията и да не чува за него..А ако е толкова сериозен въпроса и трябва да избираш между нея и него, не мисля, че някой би ти казал как да постъпиш..всичко е индивидуално :winky:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 07 Сеп 2012, 20:56

Аз ако съм ще се замисля конспиративно защо толкова не може да го понася, да няма нещо друго между тях. Инак по принцип бих излизал отделно, понеже среща с приятел и приятелка изисква различен тип настройки, дет се вика и да се понасят пак не бих излизал и с двамата. А ако приятелката постави казуса ребром - според зависи...предимно от гръдната и обиколка :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: e36 m3

Мнение от PaCk0o » 07 Сеп 2012, 21:01

хах ако приятелката ти държи на теб би трябвало да е малко толерантна и да те остави да се виждаш с него

какви лични въпроси питате в форума дето само вие може да си ги решите и да прецените най-добре :kuku:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 07 Сеп 2012, 21:04

Ако е сериозна приятелката ...ами свиквай колега.Тепърва ще има и с други работи да се примиряваш. :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 07 Сеп 2012, 21:16

Става въпрос за 3-ма мои приятели - двойка и момче...
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 07 Сеп 2012, 21:18

Няма да излизате заедно, а по отделно. Да спреш да се виждаш с тях е глупаво.

Аватар

Мнение от Хаос » 07 Сеп 2012, 21:25

то си зависи от жената и от приятелите, но...

жени много, приятели малко...

разгледай въпроса така - какво ще ти струва да си намериш такива приятели и какво ще ти струва да си намериш такава жена
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527

Мнение от stony1 » 07 Сеп 2012, 21:38

Това, което мъжът определа като приятелка (гадже), а след време и съпруга, е не всички се женят в днешно време, става на подсъзнателно ниво. Обикновено е свързано с това, коя жена е способна да го дари и да отгледа потомство. Има още хиляди писаници по този въпрос, но винаги свичко опира да секс и деца.
По друг начи стоят нещата с приятелите (мъже). С тях имате общи интереси, израстнали сте заедно, когато ти трябва помощ, приятелите са готови веднага да помогнат без да очакват нещо в замяна.
Та ако бях изправен пред такава дилема бих се замислил приятелката ми колко ми е приятелка :mhihi:
Българския вариант:
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 07 Сеп 2012, 21:45

По излишна(да не ползвам друга дума)тема скоро не бях виждал. :mhihi:
Колега, то е КРАЙНО индивидуално за решението на проблема. По важност трябва да се степенува до каква степен си свързан с единия и с другия. След това дали допускаш в близко бъдеще приятелката ти да не ти е приятелка, но това се отнася до първото. След това идват причините, които вижда тя за да не го понася, дали може да се направи нещо като се говори с него или/и нея.
Но по принцип не виждам как ще направиш идиотщината да се разделиш с приятел заради човек, който ти е навлезнал доста по-късно в живота. Тя ако е човека, който ти очакваш да те разбира и т.н. не виждам как ще има непреодолими различия с твой добър приятел. Щом е твой приятел, той си е твой, а тя се нагажда, толкова.
Знам, че говориш за други хора, а не за себе си, но или разбери точно какви са проблемите и защо така се е получило, както и кой с какъв статус е за приятеля ти, или мнения от тук никой не може да ти даде обективно.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

320ci
320ci
Аватар
Детайли за колата: M52B20TU и 760Li

Мнение от mumford » 07 Сеп 2012, 21:46

Преди време бях в същата ситуация. Един от най-добрите ми приятели и бившото ми гадже не само се мразеха, те не можеха грам да се понасят. Не искаха да пътуват заедно в моята кола с мен. Трябваше, ако ходя някъде да избирам кои от двамата да взема. И това беше решението да ги виждам поотделно!

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 07 Сеп 2012, 21:50

Опа, чакай, 3-ма твои приятели казваш? Значи има възможност тези 3-мата да са се познавали преди приятеля ти да си хване за гадже въпросното момиче?
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: колело с обратна дирекция
Мечтае да кара: колело с предно предаване

Мнение от Metzeler » 07 Сеп 2012, 21:54

LizarD написа:Пичове, ако приятелката ви не може да се понася с един от най добрите ви приятели какво ще направите? Ще спрете да се виждате с него заради нея или ще се виждате, въпреки че ще и е гадно, отделно?

Ами било е така доста пъти и аз правя следното и нямах проблеми... Излизам си с нея без него и обратно,но както колегата е казъл зависи кво ти е положението ако тя не го понася щото тои те бута към к**ва си е сложна работа :Д

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Spiro » 07 Сеп 2012, 21:58

Това е хубаво,защото бившата приятелката на моя най-добър приятел много обичаше да ме вижда и аз нея респективно та от толкова виждане всички разбраха та погледни го от добрата страна :mhihi:
Толкова облаги можеш да извлечеш от ситуацията,че не е истина...

Май грешно разбрах твойта приятелка или неговата приятелка е конфликтна няма значение пак е добре
Живей у борчове,за да те помнат хората !!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 07 Сеп 2012, 22:03

Аз пък се питам, какъв приятел си ти, щом си готов да зарежеш приятел заради момиче? ..

Следваща

Назад към Извън Темата