Питане за един парфюм
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- darko1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
- Мечтае да кара: Самолет
Питане за един парфюм
Мисля да си поръчам Dior Homme Intense реплика от един сайт,някой ползвал ли е такъв и има ли нещо общо с оригинала?
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Re: Питане за един парфюм
darko1 написа:Мисля да си поръчам Dior Homme Intense реплика от един сайт,някой ползвал ли е такъв и има ли нещо общо с оригинала?
Преди доста време направих грешката да си поръчам реплика на парфюм от сайт,голема грешка и от тогава никога повече

- minimalcoholic
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e46 330i
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Колеги грешите от доста време ( години ) ползвам реплики на Paco rabanne на различни аромати и съм много доволен .
Приятелката ми също ползва реплика на Армани и също е доволна
Все пак всичко зависи от къде се купува въпросната реплика.
И колко струва тази реплика ( въпреки че цената може да е различна а течността пак да си е боклук!)
Не всички реплики за боклуци!
Приятелката ми също ползва реплика на Армани и също е доволна
Все пак всичко зависи от къде се купува въпросната реплика.
И колко струва тази реплика ( въпреки че цената може да е различна а течността пак да си е боклук!)
Не всички реплики за боклуци!
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
Има два основни канала за такива парфюми, Турция и Дубай. Ако си ходил в Турция, неможе да не си виждал магазините с разделените витрини - едните High другите Low Quality. Тия които в Турция са Low струват по 10-15 лири за парфъм от порядъка на 100 мл. и нагоре. Наще тука магазини го знаят това и на витрините с скъпите парфюми, понякога слагат и именно такива евтинджос, а ти си плащай 100 и кусур лева за "марков" парфюм. Тия турските се славят и с много краткотраен аромат! Гарантирам, че до полвин час, вече няма да се усеща.
Другия канал е реплики от Дубай. Те са същите опаковки, нямат разлики с оригиналните, а самото им качество е една идея по наситено от тия турските. Цените са им между 20-40 лв за около 100 мл. Ако някъде видиш реплика за НАД такава сума, да знаеш, че е надценена и търси по евтин варянт.
Моя съвет е, щом е реплика... за 20-30 лв, гледай да е Дубайски внос. Другия варянт е наливна парфюмерия, само че някъде където когато ти наливат парфюма... ще ти сложат повече от една, две капки за по силен аромат. Смисъл навсякъде слагат по 2-3 максимум... плати им отгоре да ти резнат 5-6 капки и ти гарантирам, че и ти ще се задушиш от невероятно силния аромат който ще имаш.
Другия канал е реплики от Дубай. Те са същите опаковки, нямат разлики с оригиналните, а самото им качество е една идея по наситено от тия турските. Цените са им между 20-40 лв за около 100 мл. Ако някъде видиш реплика за НАД такава сума, да знаеш, че е надценена и търси по евтин варянт.
Моя съвет е, щом е реплика... за 20-30 лв, гледай да е Дубайски внос. Другия варянт е наливна парфюмерия, само че някъде където когато ти наливат парфюма... ще ти сложат повече от една, две капки за по силен аромат. Смисъл навсякъде слагат по 2-3 максимум... плати им отгоре да ти резнат 5-6 капки и ти гарантирам, че и ти ще се задушиш от невероятно силния аромат който ще имаш.
Coulthard написа:Ти кон дето бяга да не яде виждал ли си ?
- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
Колега тоя парфюм го гледах това лято на Обзор на цена 25лв. ...??? ако си купиш такьв гаранция ти давам че поне 1 час ще го усещаш
. Приликата с оригиналния е само и само в опаковката . Предият модел джанти на колата ми бяха реплика на М6 , купих ги чисто нови и ги карах с по високи гуми за да ги пазя ,за сьжаление за едно лято ги изкривих и четирите
Извода е ясен поне за мен . 

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
krasi2bmw написа:Колега тоя парфюм го гледах това лято на Обзор на цена 25лв. ...??? ако си купиш такьв гаранция ти давам че поне 1 час ще го усещаш. Приликата с оригиналния е само и само в опаковката . Предият модел джанти на колата ми бяха реплика на М6 , купих ги чисто нови и ги карах с по високи гуми за да ги пазя ,за сьжаление за едно лято ги изкривих и четирите
Извода е ясен поне за мен .
Опита ли да ги парфюмираш джантите преди това

Иначе зависи кой е производител на репликата. Щото има и много сполучливи реплики на парфюми специално, но има и много големи боклуци.
Ако искаш мога да поразпитам за този, но не обещавам, че ще намеря

ATR-42/72
7 мнения
• Страница 1 от 1