избери великите българи
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Azrail
- UFO Pilot
-
Лесно е човек да посочи проблема, трудно е да се даде решение на него... Нещо конкретно ли имаш впредвид или просто ей така го написа?
MORE BEER!
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Смешно е, но същевременно и тъжно. Как могат да бъдат обявени за Велики Българи Азис и Ахмед Доган. Изрусен педал от ромското общество и корумпиран турчин сложени в челните позиции до наистина велики имена. Имена на Българи отдали живота си изцяло на България без да търсят каквато и да е облага. Прочетох 200-те имена събрали най-много гласове и направо щях да падна от стола - фолк изпълнители, футболисти, корумпирани депутати... и въпросните две персони от по-горе
Та дори и лудият професор Юлиян Вучков е предложен за Велик Българин
Не знам да се смея ли, да се ядосвам ли....

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
За съжаление днещната младеж бяга редовно от часовете по история!
Което рано или късно ще се отрази на нацията ни.Вчера гледах интервю с една тинейджърка по телевизията,в което журналистката попита момичето какво е мнението и за великите българи ,след това я попита дали когато са в компания са разговаряли за Васил Левски и ако да какво са обсъждали.
Отговора на девойката беше суперрр, мегаааа, кууул, якооо, фешъъън.....
И естествено изреченията и бяха подредени смислово по зле от на чужденец
,но презцялото време жестикулирането и беше на ниво и се оглеждаше в камерата (дали случайно няма да се изложи).
Е такава излагация ,просто не знам смея им се и се ядосвам.
Работата ми е свързана с доста младежи и трябва да ви кажа ,че една малка част от тях са с различна от гореописаната "картинка" колтура и възпитание.
А ти се чудиш що Васко педераса е с висок рейтинг
Което рано или късно ще се отрази на нацията ни.Вчера гледах интервю с една тинейджърка по телевизията,в което журналистката попита момичето какво е мнението и за великите българи ,след това я попита дали когато са в компания са разговаряли за Васил Левски и ако да какво са обсъждали.
Отговора на девойката беше суперрр, мегаааа, кууул, якооо, фешъъън.....
И естествено изреченията и бяха подредени смислово по зле от на чужденец

Е такава излагация ,просто не знам смея им се и се ядосвам.
Работата ми е свързана с доста младежи и трябва да ви кажа ,че една малка част от тях са с различна от гореописаната "картинка" колтура и възпитание.
А ти се чудиш що Васко педераса е с висок рейтинг

X-citer написа:Смешно е, но същевременно и тъжно. Как могат да бъдат обявени за Велики Българи Азис и Ахмед Доган. Изрусен педал от ромското общество и корумпиран турчин сложени в челните позиции до наистина велики имена. Имена на Българи отдали живота си изцяло на България без да търсят каквато и да е облага. Прочетох 200-те имена събрали най-много гласове и направо щях да падна от стола - фолк изпълнители, футболисти, корумпирани депутати... и въпросните две персони от по-гореТа дори и лудият професор Юлиян Вучков е предложен за Велик Българин
![]()

Един път да има някъде такава тема и аз да намеря мнение като моето!!
- Val4eto
- младши ентусиаст
-
sieg написа:X-citer написа:Смешно е, но същевременно и тъжно. Как могат да бъдат обявени за Велики Българи Азис и Ахмед Доган. Изрусен педал от ромското общество и корумпиран турчин сложени в челните позиции до наистина велики имена. Имена на Българи отдали живота си изцяло на България без да търсят каквато и да е облага. Прочетох 200-те имена събрали най-много гласове и направо щях да падна от стола - фолк изпълнители, футболисти, корумпирани депутати... и въпросните две персони от по-гореТа дори и лудият професор Юлиян Вучков е предложен за Велик Българин
![]()
![]()
![]()
![]()
Един път да има някъде такава тема и аз да намеря мнение като моето!!
Че,чак и Митьо Пищова фигурира в този списък,срам и позор
Най-много обичам "форумни героини"

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
това наистина е покъртително
трудно е да опишеш с думи как е възможно да се съберат подобни личности под знаменател "велики"
а оная мацка с коментара за Левски ме накара да се смея с глас докато гледам, макар и да беше трагично...
но накрая се самоопредели съвсем искрено 

трудно е да опишеш с думи как е възможно да се съберат подобни личности под знаменател "велики"

а оная мацка с коментара за Левски ме накара да се смея с глас докато гледам, макар и да беше трагично...

- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
мен миналия ден ме питаха за кой ще гласувам, и аз веднага казах - Васил Левски... е да ама той сам нищо не е можел... ами тогава?
за никой... те са толкова много, че да избереш един от тях означава да "обидиш" един вид другите 100 000
за никой... те са толкова много, че да избереш един от тях означава да "обидиш" един вид другите 100 000
4 8 15 16 23 42
- Azrail
- UFO Pilot
-
Проблемът не е в смешните кандидатури... Проблемът е в това, че хората наистина гласуват за индивиди като Азис, Митьо Пищова и т.н. Аз лично го приемам като един вид IQ тест за българите и нямам търпение да видя резултатите...
MORE BEER!
добре, как ПО ДЯВОЛИТЕ
Тъпия АЗИС ще ми излиза най-отгоре на листа, къф е тоя, че е направил нещо за България ,
или Ахмед Доган тоя чобан, турчин и не знам си какъв още
аз самия (на градус) гласувах за Баба Тонка, защото и тя е имала
принос да съществува днешна България, почит на Апостола също всеки трябва да отдаде
(ако му пука за тази държава и ако чалгата не е върхъ на купонЯ).......
България отива към нищото..........
Поклон пред паметта на всички които са умряли за България

Тъпия АЗИС ще ми излиза най-отгоре на листа, къф е тоя, че е направил нещо за България ,
или Ахмед Доган тоя чобан, турчин и не знам си какъв още

аз самия (на градус) гласувах за Баба Тонка, защото и тя е имала
принос да съществува днешна България, почит на Апостола също всеки трябва да отдаде
(ако му пука за тази държава и ако чалгата не е върхъ на купонЯ).......

Поклон пред паметта на всички които са умряли за България

Резултати 1 - 20 от около 1 780 000 за bmwpower-bg.net
Както каза едно детенце в детска градина на въпрос за някакви чушки: "Хората по хиляда марки на час правят, вие тука с чушки ни занимавате!"... та по тоя повод, фактът че се вълнуваме за тази малоумна игра е достатъчен за тези, които я продуцират... Аз призовавам да не се гласува и да не се гледа. Ако се ядосвах на всяка неправда, която виждам и всеки път когато хората не са с моите идеи, досега да съм се обесил някъде. Ясно е че мнозинството от хора са глупави. Така е и така трябва да е. А сега пак се замислете за демокрацията като система. Тя е такава че би избрала Азис и Доган начело - и очевидно го прави!
|`oTuH написа:мен миналия ден ме питаха за кой ще гласувам, и аз веднага казах - Васил Левски... е да ама той сам нищо не е можел... ами тогава?
Абсолютно...тези,които са истински ВЕЛИКИ са допринесли по различен начин.Пример:Васил Левски и Джон Атанасов и това са само малка част

И аз съм на същото мнение,затова написах,че е пълна простотия.Имена като пищова,Азис и Глория, немогат да седят редом с Панчо Владигеров,Джон Атанасов и т.н.Например не видях името на Милчо Левиев,просто кой ги прави тези класацииX-citer написа:Смешно е, но същевременно и тъжно. Как могат да бъдат обявени за Велики Българи Азис и Ахмед Доган. Изрусен педал от ромското общество и корумпиран турчин сложени в челните позиции до наистина велики имена. Имена на Българи отдали живота си изцяло на България без да търсят каквато и да е облага. Прочетох 200-те имена събрали най-много гласове и направо щях да падна от стола - фолк изпълнители, футболисти, корумпирани депутати... и въпросните две персони от по-гореТа дори и лудият професор Юлиян Вучков е предложен за Велик Българин
![]()

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
абе бегаи пълен ташак
като повечето работи напоследак в България!!!Те хората са си го казали прост народ бедна държава

Неможеме да се сърдиме на младите, а на техните родители, те са тези които не ги учат. Как аз ако съм на 14 ще имам съзнание да седя в час или да си уча уроците, вместо да ходя в кварталния нет, да къркам бира и да слушам ВАСКО ПЕДЕРАСТА или КОНДЬО КЮЧЕЦИ. Защо ние над 20годишните имаме по-голямо съзнание и морал, защото нашите родители са от по-старо поколение и са ни възпитавали, горе-долу както трябва. По-лошото е обаче, че нашите деца, ще са още по-зле и от сегашните, натам върви света и спирка няма.
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2