1743 лв ГО за шофьори под 25г. над 2500сс мотор
Модератор: Общи модератори
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
1743 лв ГО за шофьори под 25г. над 2500сс мотор
Според интервю в днешия вестник 24 Часа застрахователите са договорили за 2013г. - почват по Коледа с нови зловещи цени на ГО.
За шофьори на автомобили с мотор над 2500 сс. и под 25г. възраст с рег. от София - Перник или Пловдив ГО ще им бъде 1743 лева за 2013г.
Всички застрахователи са наточили теслите за 2013г. за младите водачи до 25 г. на автомобили с кубатура мотор над 2500сс.
Няма компания, която да има оферта за ГО за 2013г. за под 1246 лв. на такива водачи.
Някои застрахователни компании са сложили гриф млад водач дори на всички под 29г. и всички под тази възраст от София с кола над 2500сс ги чака ГО 1300-1550 лв. в тези застрахователни компании!
За шофьори на автомобили с мотор над 2500 сс. и под 25г. възраст с рег. от София - Перник или Пловдив ГО ще им бъде 1743 лева за 2013г.
Всички застрахователи са наточили теслите за 2013г. за младите водачи до 25 г. на автомобили с кубатура мотор над 2500сс.
Няма компания, която да има оферта за ГО за 2013г. за под 1246 лв. на такива водачи.
Някои застрахователни компании са сложили гриф млад водач дори на всички под 29г. и всички под тази възраст от София с кола над 2500сс ги чака ГО 1300-1550 лв. в тези застрахователни компании!
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- Malik
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530d '09
Re: 1743 лв ГО за шофьори под 25г. над 2500сс мотор
Пълни глупости.
- Демирев
- ентусиаст
-
Интервюто за вестник 24 Часа на Борислав Благоев е на председателя на комисията за финансов надзор.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Ясно, че ГО трябва да е по-висока за неопитни бабаити мислещи се за Фитипалди, ама чак 2 бона 

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Всяка година като наближи зимата и подновяването на ГО полиците излиза по някаква новина за драстично поскъпване.
Реално аз драстично поскъпване миналите 9 години от как правя ГО не съм видял.
Реално аз драстично поскъпване миналите 9 години от как правя ГО не съм видял.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Демирев
- ентусиаст
-
Всички компании ще имат различни тарифи както досега. Тази сума 1743 лв. доколкото четох ще я искат от Дженерали и е най-високата възможна от всички!!! с вкл. зелена карта за млад рисков водач с регистрирано птп.
В другите компании ще бъде по-ниска сумата.
В другите компании ще бъде по-ниска сумата.
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
абе Демирев, кой ти плаща да ги пускаш тези "насрани" статии?
бива глупости, бива, ама чак пък толкова, поне да беше преброил на ум до 10, преди да пуснеш поредната тъпня...
бива глупости, бива, ама чак пък толкова, поне да беше преброил на ум до 10, преди да пуснеш поредната тъпня...
Не е глупост идеята ,но сумата е малоумна работа,като проценти....
1700+300*данък+100 винетка и преглед,
не е нормално някой да плаща 50% от стойността на колата за годишни такси....такъв ни е автопарка просто.
Аз го виждам ,като все едно младеж от богато семейство и живеещ в бяла страна,каращ 15 г. екзотика за *примерно 200 000 и да трябва да плаща 100 000 на година такси.
Просто това е нашият начин на живот,колко и да е сбъркан,то трябва малко да се съобразяват с него,вместо да се дупят на някои уж висши раси.
п.п.то ако не внимаваш ли и със 50 коня кола минаваш за камикадзе
1700+300*данък+100 винетка и преглед,
не е нормално някой да плаща 50% от стойността на колата за годишни такси....такъв ни е автопарка просто.
Аз го виждам ,като все едно младеж от богато семейство и живеещ в бяла страна,каращ 15 г. екзотика за *примерно 200 000 и да трябва да плаща 100 000 на година такси.
Просто това е нашият начин на живот,колко и да е сбъркан,то трябва малко да се съобразяват с него,вместо да се дупят на някои уж висши раси.
п.п.то ако не внимаваш ли и със 50 коня кола минаваш за камикадзе

by ''kompleksa''
тия "глупости" се надявам да се случат както са се случили отдавна в другите държави дето са по-напред от нашата.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Според мен трябва да се създадат нещо, като профили на водачите и според нарушения, катастрофи и т.н. за последните 2 или 3 години да се определя размера на ГО-то. Виждал съм лелки на по 60 да карат учебни автомобили... И те карат по-добре от някое момче на 23-24 с 5-6 годишен стаж зад волана? Айде нема нужда. Тва с годините не е доизмислено. Т.е. добре е измислено, ама някой да си пълни джоба.
Каквото и да си говорим всеки ни лашка яко. Тея застрахователи не се налапаха.
"Пълно" каско дет не покрива липсващи, надрани детайли и не знам си още кво. Сега по 2 бона за ГО. А като дойде време да дават ти плащат за китайски части 6-та употреба....
А дали някой ще се сети да разрови там за картелни споразумения. Ама той и другаря Живков го е казал-който има пари той решава. А там има много пари.
Ако наистина шофьорите не се обединим дупе да ни е яко. А като знам българите как се обединяваме направо да си вземаме лубрикант.
Каквото и да си говорим всеки ни лашка яко. Тея застрахователи не се налапаха.
"Пълно" каско дет не покрива липсващи, надрани детайли и не знам си още кво. Сега по 2 бона за ГО. А като дойде време да дават ти плащат за китайски части 6-та употреба....
А дали някой ще се сети да разрови там за картелни споразумения. Ама той и другаря Живков го е казал-който има пари той решава. А там има много пари.
Ако наистина шофьорите не се обединим дупе да ни е яко. А като знам българите как се обединяваме направо да си вземаме лубрикант.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Да треснат и водачите на 60+ години с едно хубаво ГО тогава, че аман от недовидели, флегматични състезатели... 

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
cod-cdbp написа:Да треснат и водачите на 60+ години с едно хубаво ГО тогава, че аман от недовидели, флегматични състезатели...
Дет карат в аварийната на магистралата със 70 или на междуградски със 50-60 и видиш ли карали "много внимателно и безопасно"
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Да треснат и една средна заплата от 2к пък тогава да е ГО-то 1700лв. Малоумно е да има застраховка равна на тримесечна средна РЗ. 

alx написа:тия "глупости" се надявам да се случат както са се случили отдавна в другите държави дето са по-напред от нашата.
да ,така е ....по-важно е да има контрол ,а не фирма'' чакалови '',чакащи в храстите.
Защото на днешният средно статистичен български младеж ,го бъркат и 300лв застраховка.
Поне за България това е доста двусмислено решение според мен....
Иначе съм ЗА идеята,но сумите са не реални

by ''kompleksa''