Препоръчайте ми лаптоп.
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Re: Препоръчайте ми лаптоп.
VS2010, МуSQL, Eclipse Helios, Remote Desktop и филми чрез HDMI кабел на Philips LED TV.
цената е разумна според мен.
Гледам и ето тоя, щото е с по-малък дисплей - което за мен е +:
http://polycomp.bg/poly/product-details ... Y1519.html
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
deyan-enchev написа:VS2010, МуSQL, Eclipse Helios, Remote Desktop и филми чрез HDMI кабел на Philips LED TV.
Стават и двата. Въпреки че лично на мене и 24" не стигат като пусна студиото, пък на 14-15" да го пуснеш... Ако си набелязал 100% да е леново, поне го вземи от laptop.bg, че е с 24м. гаранция и 100 и кусур лева по-евтин.

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
Трябва ми мобилност - с 24'' не става лесно.
Взимам си го през човек и ми стъпа 14'' на 1008 лева, с 2 години гаранция.
Преди 10 мин го поръчах, 10х
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
deyan-enchev написа:Трябва ми мобилност - с 24'' не става лесно.
Колега,какво поръча може ли да пуснеш линк,че и на мене ми предстои смяна.
Мерси

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- xpl0d
-
-
deyan-enchev написа:Трябва ми мобилност - с 24'' не става лесно.
E, парите са си твои, но 15-ката е само с 11лв. по-скъпа - http://laptop.bg/laptops-lenovo-Thinkpa ... 30_NZQAVBM

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
Ама и по-евтина да е аз не искам 15''

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Аз от вчера съм с е тоя кютук
и много се радвам на големината на кинескопа
За игри единствено darksiders 2 и Dead Space 2 съм разцъквал и вървят доста добре, а за Diablo 3 нещо не ми се дават 120 лева. 

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- jumjumski
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 04' 330ci M-sport 2
ogata написа:Днеска на съквартиранта му пратиха guest pass и той подкара диаблото на тая машина http://laptop.bg/laptops-asus-K52-asus_k52jc_ex291
Без да сме пипали настройките върви много гладко и се играе много приятно
Не знам какво разбираш под върви гладко,но при такива битки трудно минавам над 20 фрейма с gtx670m

Веселин|Василев написа:Аз от вчера съм с е тоя кютуки много се радвам на големината на кинескопа
За игри единствено darksiders 2 и Dead Space 2 съм разцъквал и вървят доста добре, а за Diablo 3 нещо не ми се дават 120 лева.
Избиват се бързо паричките от Диаблото

Congratulations on your successful auction in Diablo III!
Item name Demonic Locket
Time of transaction 11 September 2012 10:18 AM BST
Sale price €250.00
Transaction fee €1.00
Transfer fee €37.35
Applicable taxes €0.00
Your proceeds €211.65
Congratulations on your successful auction in Diablo III!
Item name Saracen's Talisman
Time of transaction 24 July 2012 02:52 AM BST
Sale price €45.00
Transaction fee €1.00
Transfer fee €6.60
Applicable taxes €0.00
Your proceeds €37.40
Да не съм офф,
Колега търси нещо с i3-i5 процесор и външна карта,тук ги има всички видео карти и подробни тестове - (http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeF ... 679.0.html),всички шасита в този ценови диапазон са един дол дренки

Последна промяна jumjumski на 12 Сеп 2012, 22:23, променена общо 1 път
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Core i3 е същия ташак , като В960 . С хубава карта вършат работа , но като цяло за да остане лаптопа акутален за игри още няколко години , трябва Core i5 + GT630 (или алтернативите от АМД) 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
acho.rs написа:Core i3 е същия ташак , като В960 .
Ай ся гевезелъци... тва далеч не е вярно. Проблема по-скоро е, че по-слабите процесори не ги "екипират" с по-яки видеокарти. Това е основното... а i3-ката си е баш доста по-добре от B960.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Mollov написа:acho.rs написа:Core i3 е същия ташак , като В960 .
Ай ся гевезелъци... тва далеч не е вярно. Проблема по-скоро е, че по-слабите процесори не ги "екипират" с по-яки видеокарти. Това е основното... а i3-ката си е баш доста по-добре от B960.
Говори с цифри . Аз казвам че и3 (масовите 2330м и 2350м) е няма и 15% по-бърз от В960 .
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
15% къде? Да не говорим, че при мултитаскинг (редовния номер с няколко браузера, флашове, музика и т.н.) HT-то при i3-ката помага доста, докато двете ядра на 960-то се натоварват на 100% и... айдеееееееееееееее.... освен това i3-ката има повече кеш, което при тия процесори оказва прилично влияние.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Mollov написа:15% къде? Да не говорим, че при мултитаскинг (редовния номер с няколко браузера, флашове, музика и т.н.) HT-то при i3-ката помага доста, докато двете ядра на 960-то се натоварват на 100% и... айдеееееееееееееее.... освен това i3-ката има повече кеш, което при тия процесори оказва прилично влияние.
15% при 3Д марк 6 например - нали говорим за игри и 3д производителност. Аз не казвам че и3 е по-слаб . . . само че някой хора като чуят и3 и си представят извънземна технология . Ако се търси приличен процесор - и5 в овърбууст .
Иначе от 1 месец в технополис има В960 + ГТ630 + 6ГБ рам за 800лв .
- xpl0d
-
-
acho.rs написа:Mollov написа:15% къде? Да не говорим, че при мултитаскинг (редовния номер с няколко браузера, флашове, музика и т.н.) HT-то при i3-ката помага доста, докато двете ядра на 960-то се натоварват на 100% и... айдеееееееееееееее.... освен това i3-ката има повече кеш, което при тия процесори оказва прилично влияние.
15% при 3Д марк 6 например - нали говорим за игри и 3д производителност. Аз не казвам че и3 е по-слаб . . . само че някой хора като чуят и3 и си представят извънземна технология . Ако се търси приличен процесор - и5 в овърбууст .
Иначе от 1 месец в технополис има В960 + ГТ630 + 6ГБ рам за 800лв .
Tи 3D марк освен за синтетично тестване за нещо друго да си виждал да се ползва? Щото аз не. Какво 3D с В960 или i3? Освен да мацнеш 1 сфера, 1 куб с такива процесори никакво истинско 3D не можеш да ползваш. Е, освен ако не искаш да рендваш 30 секунди сцена цяла седмица

Да не споменавам, че за игри и 3D процесора играе най-малка роля за крайната производителност. Трябва си и RAM и видеокарта. Естествено всичко трябва да е избрано в синхрон. Неудачно е low-end процесор да се окомплектова с high-end карта и RAM или обратното.

53 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4