Скачане с парашут
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Николай Занчев
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 touring
- Мечтае да кара: М5
Скачане с парашут
Здравейте колеги интересува ме някой скачал ли е със парашут?Не говориме в казармата и т.н а просто аматъорски за тръпката за адреналина и също така ако някой е скачал дали може да препоръча клуб от които е доволен.Има ли някакви изисквания физически и т.н.Ще бъда благодарен 

Re: Скачане с парашут
що- скачането в казармата не се ли брои?
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Николай Занчев
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 touring
- Мечтае да кара: М5
Брои се,но явно не зададох въпроса правилно ако някой е скачал за тръпката и си е платил ако може да каже къде,как и какво. 

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Аз съм скачал, но в щатите. Там беше 195$ скока с видео и фотозаснемане.
Тук доколкото знам е около 500 лв. за същата процедура, а само скока е около 350.
Изискванията май бяха да не си над 100 кг., но не съм сигурен...
Като цяло си заслужава
Тук доколкото знам е около 500 лв. за същата процедура, а само скока е около 350.
Изискванията май бяха да не си над 100 кг., но не съм сигурен...
Като цяло си заслужава

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
http://www.clubadrenalin.com/viewpage.php?page_id=3
http://www.vta-extreme.com/bg/parashutni_skokove.html
Лично аз съм скачал преди много години
калиманци варненско от ан-2 с пд. Адреналина
както казваше инструктора адреналин има докато скочиш после е кеф, визирайки старият самолет, старият парашут и ниската височина а и изтеглящото въже при първият скок, наистина адреналина удря в момента в който се откъснеш от степенката после идва само кефа и облекчението че въжетата са те дръпнали.
Един съвет, ако е просто за кефа дай си парите за тандем и да се свършва, но ако искаш да видиш дали имаш воля и да направиш leap of faith изкарай курс сертифицирай и скачай сам. Там горе оставаш за малко но мислиш за доста неща
определено след скока си друг човек
http://www.vta-extreme.com/bg/parashutni_skokove.html
Лично аз съм скачал преди много години

Един съвет, ако е просто за кефа дай си парите за тандем и да се свършва, но ако искаш да видиш дали имаш воля и да направиш leap of faith изкарай курс сертифицирай и скачай сам. Там горе оставаш за малко но мислиш за доста неща

Имам един скок като ученик. Навремето имаше "ОСО" - организация за съдействие на отбраната. Съжелявам, че не успях за повече, защото всичко бе безплатно. Тръпката бе невероятна, още се гордея с нея.
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.
всеки уважаващ себе си мъж трябва да рипне от напълно изправен самолет поне веднъж в живота си 
успех и няма да съжаляваш.

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- zxsport
-
alx написа:всеки уважаващ себе си мъж трябва да рипне от напълно изправен самолет поне веднъж в живота си
аз на младини направих обратното - рипнах с 2 ненаситни моми едновременно и ме изстреляха в космоса ... та от исзвестно време се чудя как пак да ида натам ... ама ... май пак така ще трЕбва да е ...
Леле... ан-2, тези чудеса още ли летят
.
То още навремето си беше голяма емоция катеренето с тях... то е едно скърцане. тропане, рев, все едно е пред разпад, а и се качва едва-едва. Направо скачаш с облекчение

То още навремето си беше голяма емоция катеренето с тях... то е едно скърцане. тропане, рев, все едно е пред разпад, а и се качва едва-едва. Направо скачаш с облекчение

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
в интерес на истината да летят, има машини в доста добро техническо състояние, а и пилотите им доста ги хвалят въпреки годините и слабият двигател имали отлични летателни качеста, прощавали всякакви грешки и най-вече ако нещо се оплескало винаги можели да кацнат на планиране

- majstorapetkov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Дааа, руснаците научили мечки в Сибир да летят на АН-2. Наистина, не скочиш ли с парашут, не летиш ли със самолет или друго въздухоплавателно средство и не си имал БМВ, тогава защо си живял?
- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
Аз имам един скок като ученик в плевенския аероклуб 1995г., тъкмо преди да го закрият. Не свърши много добре, счупих големия пищял на десния крак при приземяването или по-скоро при падането, защото при ПД-47 си в живо падане. Не съм скачал друг път, но пък намерих много по-истинска тръпка във въздуха - парапланера. Имам такъв от миналата година и летя от време на време. В работата съм летял в какви ли не екстремни ситуации с какви ли не самолети и хеликоптери, но по-истинска форма на летене от парапланера няма. Пълна свобода, максимално приближаваща човека до свободния полет на птиците.
rve написа:защото при ПД-47 си в живо падане.
.. това е защото не си падал със упд-2 ... пд-47 си е жив планер...

аз като скачах в един от местните клубове със най-бързия им парашут и после инструктора ме гледа и ми вика- "ти ясно че много си скачал преди, ама въпроса ми е с парашут или без? щото като те гледам как се приземяваш си някъв много наплашен "

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- majstorapetkov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е90
.. това е защото не си падал със упд-2 ...
А, да не би да имаш впредвид УП-9?
А, да не би да имаш впредвид УП-9?
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2