Предложете симулатор
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Предложете симулатор
Колеги,
предложете ми някой хубав симулатор за компютър, като изключим Тест Драйв и други такива тежки игри, че на моя кош няма да тръгнат к'во ще да е. От доста време търся нещо свястно, преди малко гледах един клип на една игра, но никъде не мога да я намеря. Та, помогнете като дадете някой готин свестен симулатор, приятен за игра с що-годе добра графика.
предложете ми някой хубав симулатор за компютър, като изключим Тест Драйв и други такива тежки игри, че на моя кош няма да тръгнат к'во ще да е. От доста време търся нещо свястно, преди малко гледах един клип на една игра, но никъде не мога да я намеря. Та, помогнете като дадете някой готин свестен симулатор, приятен за игра с що-годе добра графика.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
Re: Предложете симулатор
Live For Speed 

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
M10 написа:Live For Speed
Това е играта. Ако наистина искаш да понаучиш нещо задължително я играй с волан обаче. Аз преди време доста се бях запалил да карам по различните писти, с различни сетъпи на окачването. Така започваш да си играеш с колата и да я усещаш, нищо че е просто игра... Уникално е.
- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
LFS-то той мисля я знае..тая игра колкото и да е реалистична и тн просто е адски дървена, въобще не ме кефи..НФС-тата, макар и аркади, си имат някакъв сюжет, графика, абе нещо дето да ти държи вниманието.. Препоръчвам Gran Turismo, верно е само за Плейстейшън, но е уникално зарибителна и има тонове лицензирани коли и писти
.. В началото Ринга ми се виждаше супер отвратителната писта, а сега ми е от любимите.. Има и подробни настройки на окачвания, двигатели, спирачки, кутии и т.н.. Абе препоръчвам ГТ4 с един ПС2 на старо, за около 90-100 кинта се намират.
А ако не си взел книжка още имаше един симулатор, немски мисля беше, с каране по немските, английските, френските и още некви правила..става за тренировка, а и учебната е една Е36-ца, която като се пипне от настройките вдиг 250 +
Инструктора се насираше.. Но каквото и да си говорим, всички са игри и няма как да усетиш истинско каране..най-добре ходи да караш картинг, страшно много се учи човек на карта за състезателното каране..а ако не ти е това целта има премного НФС-та, които да си разцъкваш ей така за кеф..

А ако не си взел книжка още имаше един симулатор, немски мисля беше, с каране по немските, английските, френските и още некви правила..става за тренировка, а и учебната е една Е36-ца, която като се пипне от настройките вдиг 250 +

- randity
- Photographer
-
ЛФС наистина е доста хубава игра, имам я и я играя от доста време. Търсех нещо от сорта на играта от ето този клип. http://www.youtube.com/watch?v=6E7NQcxo ... re=related
Никъде не успях да я намеря .. Играе ми се нещо ето такова, но не мога да си намеря нищо свестно.
А колега, коя е играта, която викаш с 36-цата ?
Никъде не успях да я намеря .. Играе ми се нещо ето такова, но не мога да си намеря нищо свестно.
А колега, коя е играта, която викаш с 36-цата ?
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- M5
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 520i - продадена
- Мечтае да кара: M5
Това от клипчето прилича на това: http://citycardriving.com/.
В момента нямам възможност да потърся от къде може да се свали.
- randity
- Photographer
-
Нещо не ме радва тая игра. Като ме пусне, волана пред очите, а фона сив и само силуети на сгради и нищо друго не се вижда ... Пък и све на немски. Някое друго предложение ?
Да колега, но като дам на Download и ми пише, че играта не е фрии и треа да си платя за да я изтегля
M5 написа:Това от клипчето прилича на това: http://citycardriving.com/.
Да колега, но като дам на Download и ми пише, че играта не е фрии и треа да си платя за да я изтегля

- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
естествено колега
има надпис
GET THIS TORRENT
натискаш върху него стартира ти се торент клиента но ти показва едно меню натискаш launch и ти се адва в торента

има надпис
GET THIS TORRENT
натискаш върху него стартира ти се торент клиента но ти показва едно меню натискаш launch и ти се адва в торента
Последна промяна Coulthard на 14 Сеп 2012, 10:41, променена общо 2 пъти
- randity
- Photographer
-
Да колега, видях го и си изтрих мнението, явно е било късно
Ако я подкарам ще черпя : )

Ако я подкарам ще черпя : )

- randity
- Photographer
-
Някой ще може ли да ми каже как да я стартирам /никога не съм бил в час с инсталирането/
ЗНачи, играта се инсталира, обаче нито иконка на десктопа, нито в папката ? Ето я папката и десктопа - нищо

ЗНачи, играта се инсталира, обаче нито иконка на десктопа, нито в папката ? Ето я папката и десктопа - нищо

- M5
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 520i - продадена
- Мечтае да кара: M5
Виж в папка Bin.
Може и инсталацията да не е била успешна.
Пробвай да свалиш играта от официалния сайт и после сложи серийния номер от торента.
Пробвай да свалиш играта от официалния сайт и после сложи серийния номер от торента.
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
randity написа:\От доста време търся нещо свястно, преди малко гледах един клип на една игра, но никъде не мога да я намеря.
Не е истина как ни улесни

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- randity
- Photographer
-
M5 написа:Виж в папка Bin.
От официалния сайт искат пари, до сега търсих някакво .ехе за да я стартирам ама нъцки .. В папката Bin има една win32, а в нея има няк'ви файлове .dll и папка images

47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4