:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
Re: :: Случаи на некоректност ::
не искам да се натрапвам, но проблемът може да идва и от притискателя, не е гаранция, че твоя като е буксувал автоматично значи, че е заминал феродовият диск.
- sas_88
- ентусиаст
-
- Кара: чайник
Неможех да си позволя още 2 дни сглобяване и разглобяване, само за да ПРОБВАМ въпросния диск който видимо е ИЗНОСЕН.Както и да е не искам нищо от колегата,със здраве да си харчи изкараните пари.От друг колега си взех читав диск и повярвай ми не изглежда изобщо като този!
Здравейте доиде и моя ред да се разпиша колегата Антон Колев си поръча врата дал ми е грешен номер на тел и вече 10дни вратата стои в офиса в София на Цар Симеон ако проч4ете написаното от мен да звънне или поне да откже пратката
- cww
- Д-р Хаос
-
- Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)
А защо си мислиш, че ще прочете написаното от теб точно тук?
Не че имаш много възможности, но опита ли се да се свържеш с него по някакъв начин - например ЛС?
Не че имаш много възможности, но опита ли се да се свържеш с него по някакъв начин - например ЛС?
NOTHING IS GAINED WITHOUT SACRIFICES AND FREEDOM WITHOUT BLOOD
Това са данните от смс по тел представи ми се като колега от форума ,ако имах редовен негов номер на телефон щях да му звънна нямаше да пиша тук
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Dani_G написа:Това са данните от смс по тел представи ми се като колега от форума ,ако имах редовен негов номер на телефон щях да му звънна нямаше да пиша тук
И аз мога да ти се обадя, и да ти кажа, че съм от форума, но това не е гаранция, че наистина е така.
OK написах го тук друг от нас да не пострада от Антон Колев колегата
- Teogop
- младши ентусиаст
-
- Кара: бързо
theOnly написа:Още един случай на некоректност,не купувайте от колегата vivaldi82, нищо чудно че няма нито един пост. От Пловдив е , телефона му е 0896104499. От близо 10 дена ме лъжи, че ще ми изпрати обещаната емблема за Е39, срещу заплащане от моя страна разбира се, всеки ден казва, че я е пуснал, а тя не пристига. Първото оправдание беше ,че я пуснал на друг колега и ще смени адреса. После продължава да твърди, че я пуска, а тя така и не идва.
За мен всяко не спазване на думата и уговорката е некоректност.
И аз да се оплача от vivaldi82 (Жельо Леков Петров - 0878752826) - трябваше да ми прати десен бъбрек за Е39 фейслифт. Получих 2 бр. бъбрека за Е39, но преди фейса и то след като ме бави 1 седмица с пращането. Телефонът му, който е записан в Еконт , е невалиден. По ЛС си писахме и каза, че бил объркал и разменил 2 поръчки и ще ми прати точния бъбрек, но вече 2-ра седмица нищо не се случва. Не благоволи да ми прати валиден телефон, въпреки че при всяко ЛС исках да ми прати. Вече не ми отговаря на ЛС и в крайна сметка имам 2 бъбрека, които не съм искал. В други форуми и аукциони в интернет виждам, че също се оплакват от него.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Писах му.
- Empty_Head
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
Здравейте, искам да се оплача от колегата РАШО-АУТО (0896 18 88 88) от който взех кожен салон. Уговорката бе да ми транспортира салона до нас. След като дойде негов човек видяхме, че няма предните кори за вратите. Веднага му се обадих и му предложих да му платя с 50лв по-малко от уговорената сума, пък като си ги взема ще си ги платя. Обаче той ме убеди колко е точен и как не трябва да се притеснявам за това и че ще свършим работа на 100% (и аз направих грешката да се доверя въпреки че 50 човека ми се оплакаха от него, на мен ми се видя свестен). Един месец по-късно, след многократни позванявания по GSM-ма и многократни ходения до там, той спря да ми вдига телефона и разбрах, че явно всички оплакавали се от него са били прави и реших да пиша тук. 

- РАШО-АУТО
- RN Performance Service
-
- Кара: САМО БМВ
- Мечтае да кара: МИНИВАН BMW
Empty_Head написа:Здравейте, искам да се оплача от колегата РАШО-АУТО (0896 18 88 88) от който взех кожен салон. Уговорката бе да ми транспортира салона до нас. След като дойде негов човек видяхме, че няма предните кори за вратите. Веднага му се обадих и му предложих да му платя с 50лв по-малко от уговорената сума, пък като си ги взема ще си ги платя. Обаче той ме убеди колко е точен и как не трябва да се притеснявам за това и че ще свършим работа на 100% (и аз направих грешката да се доверя въпреки че 50 човека ми се оплакаха от него, на мен ми се видя свестен). Един месец по-късно, след многократни позванявания по GSM-ма и многократни ходения до там, той спря да ми вдига телефона и разбрах, че явно всички оплакавали се от него са били прави и реших да пиша тук.
Да напиша и аз по-темата за въпросния салон.Понеже съм бил некиректен за колегата на когото му предложих кори от салон да си го монтира на колата,но понеже им бяха захабени дръжките и му казах да изчака да дойде кола с хубави кори и ще му ги дам.На същия този колега му бяха подарени копчетата за подгрева на салона с конзолата от таблото,буксите които излизат към тях от батчето на колата,после дойде да ми поиска буксите които излизат от купето към седалките и те му бяха подарени.Салона му беше закаран пред тях защото нямало с какво да си го вземе и за това не ми е взета 1 стотинка допълнително и не бяха 50 лв кокега които искаше да ми задържиш а 90 лв.та това ми е некоректноста.Та и така и така ще минавам максимум до петък през офиса на БМВ КЛУБ БЪЛГАРИЯ да си платя обявите та на колегата ако иска да му оставя 50-те въпросни лв.там да мине да си ги вземе.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Не мисля, че офиса на клуба е място където да се разплащате.
Разберете се на лично.
Разберете се на лично.
- kapi_88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ги да цирикат!!!
- Мечтае да кара: НЛО
dj_stefo_b
Здравейте още едно ол... във форума писа ми за джантите който са от обявата по долу ... обади ми се ... пратих му снимки на всяка джанта по отделно и накрая ми излиза с номера че не ги иска... след като са изпратени и получени .. неговата теза е че не съм пратил същите джанти който са на снимките **аз други бирени капачки нямам** платил си е еконта в едната посока а в другата (40лв) да си ги плащам аз .. и в крайна сметка стна че аз тези джанти трябва да ги дам за алуминий заради ей такива лай... който незнаят какво искат... ето тук в темата ме пита за джанти viewtopic.php?f=132&t=311302&p=3436138#p3436138
а това са личните който сме си писали
dj_stefo_b
Потребител
Re: джанти 15,,16,,17,,18 Styling 13 ,33, 32,24 Платена обяв
Изпратено на: 08 Окт 2012, 20:24
От: dj_stefo_b
До: kapi_88
Офис на Еконт на ул.Неофит Рилски №33 Имена Стефан Мариновски телефон 0878109191 адрес Плевен ул.Раковски №30 и капачката плиис
Предишно ЛССледващо ЛСПремести в папка:
Разгърни История на съобщението:
от dj_stefo_b
Офис на Еконт на ул.Неофит Рилски №33 Имена Стефан Мариновски телефон 0878109191 адрес Плевен ул.Раковски №30 и капачката плиис
Изпратено на: 07 Окт 2012, 17:07
от kapi_88
Заглавие: джанти 15,,16,,17,,18 Styling 13 ,33, 32,24 Платена обява
dj_stefo_b написа:
бирените капачки в какво състояние са?може ли малко информация и снимки с детайли ако има криво, ожулено и т.н. Търся си такива за това питам ! ако ми харесат ги взимам
Ne sa krivi imat si normalni koz,etichni zabelejki ako imash interes zvanii
kapi_88
кандидат ентусиаст
джанти
Изпратено на: 08 Окт 2012, 10:09
От: kapi_88
До: dj_stefo_b
това са джант
незнам как да кача личното със снимките модератора може да го види ucp.php?i=pm&mode=view&f=-1&p=3860946
Здравейте още едно ол... във форума писа ми за джантите който са от обявата по долу ... обади ми се ... пратих му снимки на всяка джанта по отделно и накрая ми излиза с номера че не ги иска... след като са изпратени и получени .. неговата теза е че не съм пратил същите джанти който са на снимките **аз други бирени капачки нямам** платил си е еконта в едната посока а в другата (40лв) да си ги плащам аз .. и в крайна сметка стна че аз тези джанти трябва да ги дам за алуминий заради ей такива лай... който незнаят какво искат... ето тук в темата ме пита за джанти viewtopic.php?f=132&t=311302&p=3436138#p3436138
а това са личните който сме си писали
dj_stefo_b
Потребител
От: dj_stefo_b
До: kapi_88
Предишно ЛССледващо ЛСПремести в папка:
Разгърни История на съобщението:
от dj_stefo_b
Изпратено на: 07 Окт 2012, 17:07
от kapi_88
Заглавие: джанти 15,,16,,17,,18 Styling 13 ,33, 32,24 Платена обява
dj_stefo_b написа:
бирените капачки в какво състояние са?може ли малко информация и снимки с детайли ако има криво, ожулено и т.н. Търся си такива за това питам ! ако ми харесат ги взимам
Ne sa krivi imat si normalni koz,etichni zabelejki ako imash interes zvanii
kapi_88
кандидат ентусиаст
джанти
Изпратено на: 08 Окт 2012, 10:09
От: kapi_88
До: dj_stefo_b
това са джант
незнам как да кача личното със снимките модератора може да го види ucp.php?i=pm&mode=view&f=-1&p=3860946
Правило №1: Никога не променяй условията на сделката. Правило №2: Не използвай имена. Правило №3: Никога не надничай в опаковката.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Писах му.
Здравейте, искам да се оплача от stambo_81dg , колегата продаваше в раздел Обяви джанти "4бр. 19-ки стил 230 от Е90, две по две 8JX19 ET 37 / 9JX19 ET 39 , гуми 255/40 ZR19 Континентал спорт контакт с ДОТ около 2007г. и граифер около 5мм." Не желаеше да праща по-куриер под предлог че пратил джанти и купувача не си ги потърсил преди време. За съжаление ми врътна точно този номер на мен обаче.
След като спазарихме джантите за 900лв го попитах колко струва доставката от Димитровград до София, той ме увери че доставката е 50-60лв (знаел от опит) и аз се отказах да ходя до там както бях планирал все пак бензина ме беше поне 100лв, колегата каза че ще ми прати джантите по Еконт.
Получих джантите платих си доставка 70лв + 900лв наложен платеж и се обадих на колегата stambo_81dg доволен че си имам джанти. Пожелах му да е жив и здрав и се сбогувахме по телефона.
След като се прибрах след работа нетърпеливо се захванах с джантите и тогава забелязах че джантите не са комплект както беше писал в обявата колегата, имаше 3 задни джанти широки 9J и една предна широка 8J, веднага се обадих на колегата stambo_81dg и му казах че джантите на са комплект както беше написал в обявата. Той ми каза че не бил видял така му ги донесли, казах му че не ги искам защото не са комплект и че ще му ги върна.
На следващата сутрин веднага пратих джантите обратно за Димитровград 900лв наложен платеж и доставка за сметка на получателя. Обадих се на колегата и му казах че джантите вече патуват към него.
Същата вечер получих тук лично съобщение от колегата което не очаквах, написа ми че е изхарчил парите ми, няма намерение да плаща за куриери и следващите дни няма да има пари да плати. Написа ми също че нямал вина и не знаел че джантите на са комплект и започна да ми обяснява че аз не съм си видял джантите още при куриера. В крайна сметка ми приложи номера от който уж се беше опарил и затова не ползва куриери.
Аз лично не мисля че подобни хора имат място във форума, купувал съм доста неща от колеги, всички до един са били безкраино точни и коректни- Oci, krasi_kn, mitaka7 и тн.За първи път ми се случва подобно нещо и няма да се откажа, имам документи, кореспонденция и тн.
Благодаря ви за вниманието!
След като спазарихме джантите за 900лв го попитах колко струва доставката от Димитровград до София, той ме увери че доставката е 50-60лв (знаел от опит) и аз се отказах да ходя до там както бях планирал все пак бензина ме беше поне 100лв, колегата каза че ще ми прати джантите по Еконт.
Получих джантите платих си доставка 70лв + 900лв наложен платеж и се обадих на колегата stambo_81dg доволен че си имам джанти. Пожелах му да е жив и здрав и се сбогувахме по телефона.
След като се прибрах след работа нетърпеливо се захванах с джантите и тогава забелязах че джантите не са комплект както беше писал в обявата колегата, имаше 3 задни джанти широки 9J и една предна широка 8J, веднага се обадих на колегата stambo_81dg и му казах че джантите на са комплект както беше написал в обявата. Той ми каза че не бил видял така му ги донесли, казах му че не ги искам защото не са комплект и че ще му ги върна.
На следващата сутрин веднага пратих джантите обратно за Димитровград 900лв наложен платеж и доставка за сметка на получателя. Обадих се на колегата и му казах че джантите вече патуват към него.
Същата вечер получих тук лично съобщение от колегата което не очаквах, написа ми че е изхарчил парите ми, няма намерение да плаща за куриери и следващите дни няма да има пари да плати. Написа ми също че нямал вина и не знаел че джантите на са комплект и започна да ми обяснява че аз не съм си видял джантите още при куриера. В крайна сметка ми приложи номера от който уж се беше опарил и затова не ползва куриери.
Аз лично не мисля че подобни хора имат място във форума, купувал съм доста неща от колеги, всички до един са били безкраино точни и коректни- Oci, krasi_kn, mitaka7 и тн.За първи път ми се случва подобно нещо и няма да се откажа, имам документи, кореспонденция и тн.
Благодаря ви за вниманието!
Race Chip Ultimate + App control 3.0d 258ксhttps://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=133&t=438448&p=4501949#p4501949
Назад към Авточасти и аксесоари