проблем със автоматик върви на паркинг
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
проблем със автоматик върви на паркинг
проблем със автоматик върви на паркинг и не иска да эапали пали само на неутрална колата е Гранд чероки 3.1 диэел 2001г когато включа на паркинг по наклон колата си тръгва като на неутрална и не эавърта да эапали ако някои е имал подобен проблем със автоматик ще съм благодарен да сподели от какво може да е или къде да търся проблема
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Re: проблем със автоматик върви на паркинг
Щом не ще и да запали на паркинг а пали на неутрална, търси проблема в лоста за превключване и връзката между него и контактния ключ и скростната кутия.
мерси эа отэива колега эабравих да кажа че ми споменаха эа това че върви на паркинг имало механична спирачка нещо което блокира диференцяла има ли такава и то механична
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Не ги разбирам много тия автомати. Сега ги разучавам, защото и аз наскоро си купих Паджеро автомат.Това което разбрах е, че нивото на маслото в автоматичната кутия се проверява на работещ двигател, на тихи обороти, след каране известно време за да загрее маслото(което не е масло а някакъв си флуид). Д
http://tranzit.dir.bg/load.php?id=JTfi9 ... KWT1337669
Това е ръководство за ремонт за твоя джип. Ако имаш проблем с изтеглянето ми пиши за да ти го изпратя по друг начин. Има описана автоматичната кутия и системата и за управление.
http://tranzit.dir.bg/load.php?id=JTfi9 ... KWT1337669
Това е ръководство за ремонт за твоя джип. Ако имаш проблем с изтеглянето ми пиши за да ти го изпратя по друг начин. Има описана автоматичната кутия и системата и за управление.
- k-hristov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Compact M40B18 M-tech
Ico_881 написа:проблем със автоматик върви на паркинг и не иска да эапали пали само на неутрална колата е Гранд чероки 3.1 диэел 2001г когато включа на паркинг по наклон колата си тръгва като на неутрална и не эавърта да эапали ако някои е имал подобен проблем със автоматик ще съм благодарен да сподели от какво може да е или къде да търся проблема
Проблема ти е в селектора, който се намира под самия скоростен лост.Свалят се пластмасите и мокета около него и се гледа дали не е счупен вътре механизма.
благодаря эа отэивите колеги ще проверя тоэи селектор и ще пиша какво е станало
след проверката видях под лоста една щанга която има реглаж преместих и поэицията по напред и колата эапочна да пали на паркинг но не стои по наклон което беше по важното след това проследих щангата и видях че от долу на скоростита където е эакачена има още една планка която битрябвало да се върти със другата при преместване на поэицията на лоста но тя само прищраква и седи в същото положение на нея има эакачено жило което отива към диференцяла но и само жилото не се движи опитах на ръка да го преместя но не мърда на никъде энае ли някои эа къкво е това жило и дали паркинга има връэка с лоста на скоростите посредством жилро
7 мнения
• Страница 1 от 1