Предложете симулатор

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Re: Предложете симулатор

Мнение от randity » 15 Сеп 2012, 22:42

Полудях, дам у се неведи и в бангията ... Менюто няма лаг, но пусна ли да карам всичко свършва .. Всичко на снимки :banghead: :banghead:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Мнение от Flash » 16 Сеп 2012, 12:24

А стига, бре... Я си кажи параметрите на компа :dunno: Ръгни нещо по видео настройките на играта и ги намали.
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞
Изображение

Photographer
Аватар

Мнение от randity » 16 Сеп 2012, 14:30

CPU 3.20GHz
1.87GB RAM
Видео картата е: ATI RADEON XPRESS 200 Series - 128 MB
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 М52B20 coupe
Мечтае да кара: Bmw Е36 M3

Мнение от emiliqn.gqurov » 16 Сеп 2012, 14:34

randity написа:CPU 3.20GHz
1.87GB RAM
Видео картата е: ATI RADEON XPRESS 200 Series - 128 MB

от видеото е :(
Изображение

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: F10 ///M5

Мнение от DriftoMania » 16 Сеп 2012, 17:55

emiliqn.gqurov написа:лфс е играта, на тия дето им се струва дървена.. явно не са правили дифт с хубав волан :winky:

И ако правя дрифт с хубав волан играта ще е по-малко дървена ли? :mhihi: Мразя да навлизам в такива тъпи спорове, с хора, които се мислят за капацитети, но..ЛФС съм го 'играл' достатъчно, за да кажа, че е дървена..графиката е зле, ПЪЛНА е с бъгове, понякога колата прави каквото си ще и няма геймплей..какво да правя, да дрифтя? Ми дрифтил съм и с волан, и без волан /основно с мишка/, но след 15 мин ми писва - скучна и еднообразна е, дори с всевъзможните модове и т.н. А ти играл ли си Гран Туризмо-то, че даваш акъл на човека кво да изтегли и къде да изхарчи 500 лв..щот за тия пари си вземам ПС3 или X-box и играя ИСТИНСКИ игри - съответно ГТ 4/5 или Форца Моторспорт..т'ва, че колата в ЛФС хаби гумите не я прави реална..не е лоша наистина ЛФС, но само донякъде като поведение на автомобила, всичко останало е зле и супер дразнещо.
Изображение

Photographer
Аватар

Мнение от randity » 16 Сеп 2012, 18:18

Не се карайте колеги :yes:
Всеки има собствени вкусове, но вече ми писна да играя ЛФС и търся симулатор, нещо като от реалния живот, демек светофари, коли по пътя и т.н.

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М44
Мечтае да кара: ///М
Детайли за колата: Не карам бързо полицай, просто бавно си летя :)

Мнение от Tomekk » 16 Сеп 2012, 18:44

randity написа:Не се карайте колеги :yes:
Всеки има собствени вкусове, но вече ми писна да играя ЛФС и търся симулатор, нещо като от реалния живот, демек светофари, коли по пътя и т.н.

С това със светофарите и коллите в градски условия е трябвало да започнеш, не всички да се изреждата да ти предлагат рацинг симулатори :)

А иначе аз съм за Форца Моторспорт 4 заради нея си взех Xbox360, а сега чакам и новата версия октомври :) http://forzamotorsport.net/en-us/Default.aspx

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ///M fanatik » 16 Сеп 2012, 19:02

Може и да не е от видеото,защото тази игра (уърлд рейсинг 2) ми вървеше на медиум настройки на 128 мегабайта.Сега обаче съм със Уиндоус 7 и ми изписва "Could not creat 3D Device".Изискванията ги препокривам.С лаптоп съм,но съм го свързал към друг монитор.Пробвах само на лаптопа и пак не иска.Пробвах на минимални и пак същия ерор дава.Някакви идеи колеги ? :)
Are you /// M enough ?

Photographer
Аватар

Мнение от randity » 16 Сеп 2012, 19:19

Играта е направена да тръгва само до ХР уиндоус. Аз също пробвах на лаптоп с 7-цата и ми изписа същата грешка

Изображение

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 16 Сеп 2012, 20:21

randity написа:Играта е направена да тръгва само до ХР уиндоус. Аз също пробвах на лаптоп с 7-цата и ми изписа същата грешка

e май не е само от експито,защото и на мене ми вади същия ерор...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е30.......

Мнение от Night_Shadow » 16 Сеп 2012, 21:57

Колеги аз е подкарах на 7-ца,говоря за Уорлд оф райсинг-а ;) би трябвало и на вас да ви тръгне.Даже добавих и Е30 М3 кабрио,обаче още не мога да се оправя със допълнителните писти. По принцип като е инсталнах не можах да си избера директория еми където тя реши там се инсталира.После копирах крака от папката и го сложих в папката на играта и всичко си тръгна без проблеми.

Потребител
Аватар
Кара: e39 520i
Детайли за колата: М52B20TU

Мнение от sedd » 16 Сеп 2012, 22:02

Инсталирах и аз играта,обаче като пусна играта и тръгна да я играя и в менюто не ми дава да местя:нагоре,надолу..не мога да си пусна да играя на кариера примерно.. :help: някой с такъв проблем?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ///M fanatik » 16 Сеп 2012, 22:39

sedd написа:Инсталирах и аз играта,обаче като пусна играта и тръгна да я играя и в менюто не ми дава да местя:нагоре,надолу..не мога да си пусна да играя на кариера примерно.. :help: някой с такъв проблем?

В папката където ти е крака има един инсталационен файл.Това е ъпдейт на играта.Ако си го преместил в инсталационната папка го инсталирай там.Ако не си,премести го .Това е решението на неработещата клавиатура. :)
Are you /// M enough ?

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 16 Сеп 2012, 23:42

Аз разцъквам:
Street Legal Racing - Redline NF MOD има го в замундата
Need for Speed: Pro Street
Need for Speed: The Run
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

Мнение от А.Марчев » 17 Сеп 2012, 16:43

Аз цъкам от доста време LFS за мен това е доста добър симулатор. Не отричам, че е малко дърво, но какво да се прави. Иначе, ако бях малко по заможен PS3 + Grand Turismo + LogiTech G27 + седалка иии вече мога да го нарека истински симулатор. :yes: :lol:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата