Критики, коментари, мнения...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Как бихте оценили работата на модератор Азраил?

Добра
39
51%
Горе-долу
21
28%
Супер зле!!!
16
21%

Общо гласове : 76
UFO Pilot
Аватар

Критики, коментари, мнения...

Мнение от Azrail » 21 Юли 2006, 15:14

Така, да видим сега кой недоволен, кой не и кой мисли, че по някакъв начин бих могъл да се попроменя като модератор в правилна насока. Пък и мисля, че за останалите ми колеги също би бил от полза малко feedback :D
Правилата в тази тема специално : можете да ме псувате единствено и само с риск да изложите собствената си ниска култура, нищо повече. Няма да трия, нито да предлагам за бан никой. Приемат се всякакви градивни коментари, като например какво бих могъл да променя, как си представяте вие, че би могъл да изглежда този подфорум и така нататък. Но най-важното е да се обосновете добре. Мнения от сорта не "не ме кефиш", "ти си комплексар", както и "евалата" или "браво" няма да бъдат допускани и ще бъдат трити.
Хайде сега да видим дали ще има революция или еволюция :mhihi:

П.П. Както и ще ви помоля да има мнения само по темата. Никакъв офф-топик.
Последна промяна Azrail на 02 Авг 2006, 10:03, променена общо 1 път
MORE BEER!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 21 Юли 2006, 15:34

Трябва модераторите да са по-"строги" иначе се разводнява форума и заприличва на "ПОЛЕ ЗА ИЗЯВА" от тунинг форума :evil:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 21 Юли 2006, 16:25

и аз съм на същото мнение... все пак нали се опитваме (или поне така изглежда) да се разграничим от масата по някакъв начин.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 21 Юли 2006, 16:34

Единствената ми критика /а има и други хора които така мислят/ е свързана с представянето на нови потребители в "Извън Темата" и не е специално към тебе.Знам че има начин да се реши този проблем и помислете как.Нека този които иска да се представи да го прави,така по този начин ние го приветстваме и го предразполагаме спрямо другите потребители и самия форум.Един пример-когато отидеш на купон и не познаваш никои не сядаш веднага на масата и започваш да хапваш и да се наливаш.Наи малкото първо от култура се запознаваш от там нещата се променят коренно.Ако трябва оставяите темата 2-3 дена и после я триите а не така директно както го правите ;) Защото това е ставало повод за.....ти се сещаш ;)

Помислете си добре знам че има решение :!:

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 21 Юли 2006, 16:43

Много добра идея Алекс,
ще помислим с екипа и предполагам, че ще имаме резултата скоро...
Евалата :D
MORE BEER!

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 21 Юли 2006, 16:54

Aleks написа:Единствената ми критика /а има и други хора които така мислят/ е свързана с представянето на нови потребители в "Извън Темата" и не е специално към тебе.Знам че има начин да се реши този проблем и помислете как.Нека този които иска да се представи да го прави,така по този начин ние го приветстваме и го предразполагаме спрямо другите потребители и самия форум.Един пример-когато отидеш на купон и не познаваш никои не сядаш веднага на масата и започваш да хапваш и да се наливаш.Наи малкото първо от култура се запознаваш от там нещата се променят коренно.Ако трябва оставяите темата 2-3 дена и после я триите а не така директно както го правите ;) Защото това е ставало повод за.....ти се сещаш ;)

Помислете си добре знам че има решение :!:

Мда, гадно е. Мен здраво ме нахранихте и това ми беше доста неприятно, при положение че в същото време има 5 тема от типа на "Ти си бурята в сърцето миииииии" и подобни... Като човек е нов не знае правилата и се случва да сбърка, но пък е нормално да се представи. Ако Извън темата трябва да бъде по някакъв начин чистичък, направете подорум Кошче или Простотия и там да се бълва...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 21 Юли 2006, 17:17

направете подорум Кошче или Простотия и там да се бълва...

е точно това не трябва да го има според мен. има достатъчно други форуми където може да се бълват простотии.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от shenko » 21 Юли 2006, 17:31

10Х за Aleks :yes:

а уфо пилота ако си промениш авартара според мен ще гледат по-положително към теб, тоя скелет е много мрачен и има гадно излъчване, поне според мен ;)

Потребител
Аватар

Мнение от Palyo » 21 Юли 2006, 17:48

ай,па ся и аватара крив,да вземе и бимата да си смени?!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 21 Юли 2006, 18:21

Аз мисля, че за приветстване на нови хора може да се направи отделен форум, само заглавието трябва да се измисли добре, та като влезе нов човек и иска да се приобщи към хората тук, да се представя там (дори да може и да си показва колата с една снимчица, ако иска - примерно).

Конкретно по темата - щом не си ми трил месидж или не съм получавал забележки от тебе, гласувам добра оценка :D . Майтапа настрана, но от месеци чета форума и пиша в него, и нито един модератор не ми е направил лошо впечатление. Така че аз негативни забележки към модераторите нямам.

П.С. Сега видях оная тема, дето я е пуснал кам-тод, и в неговия случай трябва да го подкрепя. Кучето му не е виц, нито пък е урод, че да е смешно и забавно. Постнал си е човека темата на място. В нея можеше и други да си покажат домашните любимци примерно. Пък и самото име на форума подсказва, че там се разискват неща от "разплете ми се чорапа" до "кой обича пиуе със зеуе".

П.С.С. Все пак трябва да има и мярка, която именно модераторите определят. Но пък къде човек да сподели нещо от ежедневието, което го вълнува, и то с определен кръг хора - в случая тези от форума? Може би това трябва да е нов подфорум със заглавие от сорта на "Това е нашият живот" и който обича сапунени опери, да пише и да чете там.
Последна промяна logout на 21 Юли 2006, 18:49, променена общо 2 пъти
It's not who You are, it's who You know...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 21 Юли 2006, 18:26

stanchev написа:Трябва модераторите да са по-"строги" иначе се разводнява форума и заприличва на "ПОЛЕ ЗА ИЗЯВА" от тунинг форума :evil:

То по добре и тука да си направиме един такъв форум "ПОЛЕ ЗА ИЗЯВА" . :idea:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 21 Юли 2006, 18:34

Момчета,ма то имаше по едно време такова "поле" тук и беше нещо страшно :help: Големи простотии се пишеха,ма големи ви казвам :confused: То всъщност не беше отдавна,сетете се :D

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 5er

Мнение от aero » 21 Юли 2006, 18:52

Penchev написа:Момчета,ма то имаше по едно време такова "поле" тук и беше нещо страшно :help: Големи простотии се пишеха,ма големи ви казвам :confused: То всъщност не беше отдавна,сетете се :D

Георги Пенчев

че то по малките часове си е пак същото :mhihi: :mhihi: ,но само докато модераторите се усетят :mhihi: :mhihi: , иначе повечето теми който съдържат линкове и други подобни правилно се заключват без обеснения ;) , но има и такива на които мястото им си е тук пък се заключват без да са изчерпани :roll:
Изображение

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 21 Юли 2006, 19:21

sieg написа: "Ти си бурята в сърцето миииииии" и подобни...

примера ти не е удачен :mhihi:

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

................

Мнение от Тоо Cool » 21 Юли 2006, 20:17

Гласувах "Супер зле"-веднага казвам защо:
-мнооо ме дразни отношението на споменатия към повечето от темите, които заключва-ми като са ти дали някакви правомощия не е зле да се удържаш малко с това коя тема ше заключиш и кой според тебе е тъп, смотан, "неразбирач" и т.н.-от всички модератори само някои ме дразнят и са ми смешни ама ти-НАЙ-МНОГО!!!
-като цяло ме дразниш :evil:
-ма много ме дразниш :evil:
-а иначе колата ти е хубава..както и това, което каза че си имал преди-Е-46 328сi-МЕЧТАТА!!!!
-НО ПРИНЦИПНО МЕ ДРАЗНИШ И ТОВА Е!!!!!!
ОЩЕ ДА СЕ ОБОСНОВАВАМ ЛИ ЗАЩО ТАКА СЪМ ГЛАСУВАЛ :?:
A-е сега видях, че си заключил и темата на Лила-е страшен си-браво-бе я земи се осъзнай малко и кацни на земята а?
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

Следваща

Назад към Извън Темата