започна ВИП брадър!!!
Модератор: Общи модератори
Re: започна ВИП брадър!!!
тая Сърчаджиева е ебати лигнята не става за водеща, и как стъпи с тоя ток на дивана злобно горкото диванче
а бони нещо е попрекалила с операциите и на нищо не прилича

www.bmwпрофесори-bg.net
MatriX_Fucked написа:Симпатяги, понеже ме мързи да отворя нов прозорец на браузъра да проверя, тук ше ви питам, туй чудо може ли да се гледа он-лине някъде, или да чакам откъси във вбокса?
По нова плей може да се гледа ;-)
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Един лилипут видял КЪЦИ и му казал:
ЕЕЕХ КЪЦИ ,израснах с твоите вицове !
ЕЕЕХ КЪЦИ ,израснах с твоите вицове !
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
bmw-maximilian написа:Трябва да отбележим,че Къци е остарял доста..
Той да, но не и вицовете му

Между другото, аз вчера от късно го хванах, тая Бони няк'ва мисия ли имаше, аз нещо такова май разбрах, че да се прави на алтава ?
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
randity написа:bmw-maximilian написа:Трябва да отбележим,че Къци е остарял доста..
Той да, но не и вицовете му![]()
Между другото, аз вчера от късно го хванах, тая Бони няк'ва мисия ли имаше, аз нещо такова май разбрах, че да се прави на алтава ?
Да със слушалка беше в ухото и каквото и кажеше биг брадър това требваше да казва на другите

БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
super_mario написа:randity написа:bmw-maximilian написа:Трябва да отбележим,че Къци е остарял доста..
Да със слушалка беше в ухото и каквото и кажеше биг брадър това требваше да казва на другитебеше като напушена
Плачи Бони плачи

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
Веселин|Василев написа:super_mario написа:randity написа:bmw-maximilian написа:Трябва да отбележим,че Къци е остарял доста..
Да със слушалка беше в ухото и каквото и кажеше биг брадър това требваше да казва на другитебеше като напушена
Плачи Бони плачи![]()
хахахах да това беше върха много се смях

БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
randity написа:bmw-maximilian написа:Трябва да отбележим,че Къци е остарял доста..
Мисията беше да слуша какво й казва ББ през слушалката и да го изпълнява стриктно, точно и на момента... каквото й се каже да го прави/казва веднага, дословно...
- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 М52B20 coupe
- Мечтае да кара: Bmw Е36 M3
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Не мога да повярвам че в национален ефир ще дават подобна простотия...Ма то и егати и националният ефир 

- Mollov
- Мародератор
-
emiliqn.gqurov написа:доста смях падна снощи с Бони![]()
Верно е, наистина им спаси старта на риалитито... но вероятно предвид липсата на баба Памела от организаторите са се усетили и са измислили тая мисия на Бони... ма па и тя си ги питаше харабийската...

- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
- Mollov
- Мародератор
-
да... тъпо парче. Вярно е, че не й е необходимо да знае някви кой знае кви неща, ама за столица на EU примерно да каже "Франция.... ъ-ъ-ъ-ъ или Германия да не беше...????"... NO COMMENT.
Vra4anin написа:А.Марчев написа:Златка бая парче а?![]()
![]()
Честно казано, Бони е по-красива и чисто сексапилна жена от горе споменатата, еле че е циганка и с десетилетие и отгоре по-възрастна.
И Никол не е за изпускане

- mejdupraznika
- Потребител
-
- Кара: 4
Дано ВИП-а да направят едно добро шоу с интелектуални игри и забавления. И спечелените пари от всичко да се дарят за добра кауза.