.. и затова сме на тоя хал

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Re: .. и затова сме на тоя хал

Мнение от alx » 17 Сеп 2012, 20:51

MatriX_Fucked написа:Хо-хо-хо, Алекс се е наместил на креслото с пуканки в ръка... Ах, този дърт комбинатор! :lol: :lol: :lol:

?
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540i

Мнение от BAHKATA » 17 Сеп 2012, 20:57

Вип/Биг брадър всеки път предизвиква сериозен интерес, все пак целта му е такава, затова и прекъсванията за реклами са за по 20 мин. Премествате на Евроспорт, Спайса или която си изберете и си гледате кефа.. :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 17 Сеп 2012, 21:13

много седят, а малко мислят

има ли очудени? не смятам
No bling at the Ring

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 17 Сеп 2012, 21:28

Едното го има бол в нета. Който иска влиза във форум "Бойна слава" и чете на корем за подвизи. А другото е сеир, който се случва сега и в момента и на хората им е интересно.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 17 Сеп 2012, 21:39

bum_bum написа:Едното го има бол в нета. Който иска влиза във форум "Бойна слава" и чете на корем за подвизи. А другото е сеир, който се случва сега и в момента и на хората им е интересно.

Виж, да приемем, че тази тема е напълно сериозна, в което изключително се съмнявам, но точно в Бойна Слава четох едни мнения, които първоначално доста ме разстроиха, но като помислих малко реших, че са доста правилни!

Общо взето - ние сме изключително комплексирана нация, която се е хванала като удавник за сламка за едно леко съмнително велико минало! Вкопчваме се в стари битки, а новите ги избягваме отдалеч! И ако някой си позволи да хвърли камък по тези едностранчиво разказани истории, ние го обявяваме за най-голям престъпник и предател.

Навсякъде по света има филми, сериали, книги и т.н. и т.н., осмиващи иначе велики моменти от историята на дадените държави... Дори и като става дума за позорни поражения, или съкровенни победи - хората могат чистосърдечно да се пошегуват, или подиграват, защото имат и други доствойнства като държава или нация, а не само минали работи...

Опитах се да го намекна в и другата тема... Има страшно много позорни страници в историята ни, но за тях не се говори, светотатство е! Според мен ще може да вървим нагоре ако си признаем, че сме си нормален народ, със всичките мръсни ризи, както навсякъде по света...

Изкусвтвено напомпаният национализъм ни приближава до ФИРОМ-ци, а не до Европа или като цяло Западния Свят!

И така - ВИП Брадърда, който и в момента гледам с интерес :D :D :D е най-малката причина защо сме на този хал!

С уважение!
Без страх, без спирачка!

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 17 Сеп 2012, 21:58

Как кажете ми как да я пропусна тая излагация във ВИП-а днес?? Сърце не ми дава :mhihi:

zxsport
Аватар

Мнение от zxsport » 17 Сеп 2012, 22:03

alx написа:"за храброст" - пусната на 6ти септември - до момента 20хх разглеждания

"започна вип брадър!" - пусната вчера - до момента 18хх разглеждания

Като цяло този сезон са избрали хора с що-годе положителна репутация (изключвам Златка) + Памела, която макар и да спада в графа "МИЛФ" към момента, е била "мокра мечта" на много мъже (че и жени) ... На фона на тъпотиите давани по ТВ-то, не виждам защо ENTRY-to на "Виповете" да не се следи с интерес ...
П.С. Все пак беше интересно (по-скоро жалко) как наще Випове се строиха в 1 редица при посрещането ... на Пам ... в къщата ... народопсихология, к'во да правиш - то вече ни станА навик да лижем американски задници ... и да им козируваме за щяло и нещяло ...

User
Аватар

Мнение от b00st » 17 Сеп 2012, 22:25

Еми да, то затва Джеймс Уорлик пролива крокодилски сълзи на летището. Не му се тръгва, не му се разделя с България. Тази невероятна страна с още по невероятни хора. И актьор и всичко стана тука!

Аватар

Мнение от Хаос » 17 Сеп 2012, 22:29

Пам, Памела като в Памела Андерсън или? наистина ли тя е във ВИП брадър?
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

User
Аватар

Мнение от b00st » 17 Сеп 2012, 22:42

Същата. И на тебе ако ти дават по 100 000 на ден за 3 дни и ти ще участваш :D

Аватар

Мнение от Хаос » 17 Сеп 2012, 23:11

Еее тъкмо се наточих че може да го погледна ВИП-а заради Памела... ама щом е всяко чудо за 3 дни - не мерси )
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 17 Сеп 2012, 23:16

MatriX_Fucked написа:
bum_bum написа:Едното го има бол в нета. Който иска влиза във форум "Бойна слава" и чете на корем за подвизи. А другото е сеир, който се случва сега и в момента и на хората им е интересно.

Виж, да приемем, че тази тема е напълно сериозна, в което изключително се съмнявам, но точно в Бойна Слава четох едни мнения, които първоначално доста ме разстроиха, но като помислих малко реших, че са доста правилни!

Общо взето - ние сме изключително комплексирана нация, която се е хванала като удавник за сламка за едно леко съмнително велико минало! Вкопчваме се в стари битки, а новите ги избягваме отдалеч! И ако някой си позволи да хвърли камък по тези едностранчиво разказани истории, ние го обявяваме за най-голям престъпник и предател.

Навсякъде по света има филми, сериали, книги и т.н. и т.н., осмиващи иначе велики моменти от историята на дадените държави... Дори и като става дума за позорни поражения, или съкровенни победи - хората могат чистосърдечно да се пошегуват, или подиграват, защото имат и други доствойнства като държава или нация, а не само минали работи...

Опитах се да го намекна в и другата тема... Има страшно много позорни страници в историята ни, но за тях не се говори, светотатство е! Според мен ще може да вървим нагоре ако си признаем, че сме си нормален народ, със всичките мръсни ризи, както навсякъде по света...

Изкусвтвено напомпаният национализъм ни приближава до ФИРОМ-ци, а не до Европа или като цяло Западния Свят!

И така - ВИП Брадърда, който и в момента гледам с интерес :D :D :D е най-малката причина защо сме на този хал!

С уважение!

Значи аз чистосърдечно си признавам. С този г-н, сме се дърпали неведнъж и на различни теми. За пръв път обаче съм изцяло съгласен с него и мога да го поздравя за написано, което споделям напълно. Моите уважения. Аз мисля, че това е също смелост, да изкажеш мнеиие, различно от общоприетото, а да посегнеш на святото, в името на истината, е това е вече храброст.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 18 Сеп 2012, 0:02

MatriX_Fucked написа:

С уважение!

Много си прав . Но го погледни и от другата страна - всеки нормален човек (ако не гледа новините по телевизията) живее с положителните си спомени . Всеки иска и се сеща за хубавите моменти от живота си , дори някои не дотам приятни етапи от живота се запомнят все с хубаво - първо гадже , училище като цяло , казарма и тн . Сега ако всеки твои спомен е как си излагал като кифладжия или за твой конкретен провал - проблема е личен .
А това че разни смешници прекаляват със самочувствието - така си е . Най-се дразня на келеши , дето избягват да говоря български (фредново,хостове,ще се джоинна и аз) а пък иначе големи патриоти :kuku: НИЩО подобно - мислят си че като цитират историята тия победи са и техни ...
Тъпи са и заключения от рода - българската армия след 1878 не е побеждавана на бойното поле , виновни са политиците - яка глупост . Тия политици защо са обявили капитулация - ами за да не стане българия на салата . Ами въздушната битка за София - тя да не би да е спечелена ? Или пък съпротивата да е организирана като хората ?
България като всяка д-ва има славни моменти в историята си има и гразни падения , като половината от дългата ни история сме били роби/васали или там каквато е модерната дума .
Аз лично нямам нужда да търся 6000 години назад във времето нещо , за да се гордея че съм Българин :idea:
Нито съм участвал в тези събития , нито се чувствам част от тях . Причини да не се срамувам , намирам в ежедневието и в някои определени хора . Причини за срамуване , че сме българи - колкото щеш . Всеки си избира с кое око да гледа на света , да вижда положителното или отрицателното - новини по тв , жълти вестници . . . а като знаем колко е популярността на последните - ясно е каква е масата от заобикалящите ни хора . . . макар че и по света депресантите и смотаняците да са преобладаващата част от населението .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 18 Сеп 2012, 0:03

:yes:

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 18 Сеп 2012, 0:20

Ауе дори да е най-голямата селяния, тоя вип брадър, може да си извадят хората поуки за изцепките на черната златка вчера. Днес като влезна Памела, видяхте ли ги тия наточените, заедно с Благой как седят и гледат като изцъклени и не могат да обелят една дума...а по-интелигентните и определяни като смотани, почнаха да си лафят на енглиш и си свиркат.. Е са ако не си извади изводите човек...
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата