За колите на "пътя"
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: За колите на "пътя"
Най противни са паркингите пред големите блокове без значение в крайните или не квартали.Всевъзможен боклук храчки фасове върху колите особено ако паркираш близо до терасите в обсега на "доброжелателните" съседи
Яйцата лука и доматите са приоритет на лапетии обикновено но има доста брутални изпълнениа.

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
Как нема да крадат, то един човек да фане да го застреля такъв и гледай какво стана, осъдиха го 5 години затвор 

A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
В големия град гаража му е майката за скъпите коли. Друго си е да му удариш ключа и да си спиш спокойно. То не, че е гаранция, че като си с гараж е невъзможно да ти я гепят пак, но т'ва са някакви минимални шансове.
А и както казаха, не мисля, че ще те сбъркат парите за наема на гаража при положение, че си дал 10-15-20 бона за кола.

А.Марчев написа:В големия град гаража му е майката за скъпите коли. Друго си е да му удариш ключа и да си спиш спокойно. То не, че е гаранция, че като си с гараж е невъзможно да ти я гепят пак, но т'ва са някакви минимални шансове.А и както казаха, не мисля, че ще те сбъркат парите за наема на гаража при положение, че си дал 10-15-20 бона за кола.
Хич не е, точно за подземен гараж с охрана в затворен комплекс ми бяха разправяли как една кола с хубави джанти и гуми е останала на трупчета...
А за парите как да ти кажа, не съм стигнал до момента да не ми пука за тях

Мерси на колегите за отговорите и ориентацията, като май почвам да клоня за ъпгрейд към Е46 и да не я мисля толкова...

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
Rainbow написа:Хич не е, точно за подземен гараж с охрана в затворен комплекс ми бяха разправяли как една кола с хубави джанти и гуми е останала на трупчета...
смятай ..

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
А.Марчев написа:Rainbow написа:Хич не е, точно за подземен гараж с охрана в затворен комплекс ми бяха разправяли как една кола с хубави джанти и гуми е останала на трупчета...
смятай ..![]()
Охраната в затворен комплекс не пази подземните гаражи а периметъра отвън, да не влизат чужди хора и т.н.
Това че си в затворен комплекс не означава че не могат да те оберат ..... съседите например

Питай ме откъде знам

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2