започна ВИП брадър!!!
Модератор: Общи модератори
Re: започна ВИП брадър!!!
ааахахаха, тва е огромна глупост! почувствах се като турбо чалгар с дънки завряни в маратонките, за дето му хвърлих един поглед! сещате се за приказката за царете и шутовете? тия вътре са си избрали втората роля
само се чудя багата кво прави вътре? и дискусията на ония овци, че жените били по-умни от мъжете - ?!?!??? Ангела Меркел и Кристалина Георгиева, да, другите 99%...
п.с би ми паднала пишката, ако някоя ми каже че столицата на ЕС е Германия

п.с би ми паднала пишката, ако някоя ми каже че столицата на ЕС е Германия

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Къци е велик !
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- kokala
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2 - BMW E30 touring
- Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
- Детайли за колата: Детайлите са перфектни.
Ще го гледам главно заради Фънки, най-големия пич, казва ти истината директно, тва ме кефи в него. Също така и тъпата Златка ще ми е малко интересна, тва животно пращи от простотия
а и как се здухват големите "звезди" пред Памела, цирка е голям 

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Въпреки че не съм го гледал, от коментарите на колегите в офиса, си правя заключение, че вътре са събрали най-големия отпадък на държавата...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
deyan-enchev написа:Не ви ли изкефи как Къци отзяза Памчето:
Памела: You will have to carry me through the sand !!
Kъци: No !
![]()
![]()
ай сиктир ща нося ... има 20 километра на забавен каданс бягане по пясъка ся го играе примадона
Е той Къцката къв е малък представям си ако я беше грабнал да я носи, май май щеше да я изтресе на пясъка

П.С Do you want chorba?

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
sambeto написа:MatriX_Fucked написа:NIKMAN написа:Какво прави Фънки там незнам
Какво прави Багата, аз не знам.. Това момче не мръдна от креслото 2 дни...
Аз пък се чудя какво прави това момиче дето прическата и е все едно е наложила козунаци по главата,имам в предвид девойката дето казва времето по Нова Тв ? Какъв е тоя Вип персонаж в нейно лице незнам![]()
Оня дето получава сигнали от Кораба майка (Владко с мозъчето гладко).....и той не знам чии го дири в това предаване,и майка му и тя не знае на кои хора е,ма иначе сме Вип-ове![]()
Аксиния....май яко е закръшила за пари,нема участия,остарява....чакай да влезна за некой свеж лев![]()
Тая русата жиничка,дето дошла и тя от Ю Ес Ей.....ше ме извинява,ма не я знам коя е,не съм я виждал и чувал.У Враца също не я знаят,значи не е ВИП,да си ходи там отдето е дошла![]()
Фънки....ох батенце,прост и кух си като Родопска гайда![]()
Къци Вапцаров....втори ден чакам да каже "И сега започваме с вица днес"....ше почакам още малко![]()
Бони ме кефи,щото е естествена....и е единствената дето не знаеше английски език,и само кимаше като врътоглаво шиле пред чужд вратник като Памела почна да говори.Понеже и мене ме нема с тия езици е от моя отбор![]()
Според мене Багата ше изжегли Златка Интелекта again![]()
Ако зависеше от мене,ше ги изгоня всичките като комшийски песове !
p.s. Толко много цигани не бех виждал на едно място,както публиката дето посрещаше ВИП-овете![]()
p.s. Ники Кънчев верно много се изложи,най вероятно е ударил кафявия печат на бандажа

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
-Ду ю уонт чорба ?
- Но, но
-Но, не, не, неще супа

- Но, но
-Но, не, не, неще супа

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

яко се изложи Кънчев, супер неадекватен беше като дойде памела
тоя на Стефан Данаилов сина е супер гнусен тип личи му че не познава що е то душ а майка му гледа като надрусана
за сега най ме кефят Бони и Фънки, памела въобще не трябваше да я вкарват защото сега всичко ще се върти около нея

www.bmwпрофесори-bg.net
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
http://megalife.bg/%D0%A1%D1%82%D0%B0%D ... D1%80.aspx

След гепения багаж на летището ново 20 за пам от БГ
Световната секс бомба се изнервила до краен предел, когато разбрала, че заради ВиК авария топлата вода в Къщата е спряна. Красавицата влязла да си вземе душ и ледена струя вода се изляла отгоре й.

След гепения багаж на летището ново 20 за пам от БГ

- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
Избега

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Абе...ние сме мазохисти, че ги гледаме, ама то цялата ни работа стана такава! 
Та...Простотия пълна, никВи VIP-ове, излагация на Ники Кънчев, глътна си езика и ръси само глупости, които подхождат повече на някой разгонен пубертет!
Тая русата, застаряваща US пача, ако я видя на живо, ще и се смея истерично в лицето и ще я соча с пръст! Няма такава антипатична гад, с лигаво произношение и интонация....
Другото Хамериканче Владко, може да петне майка си(ако не го е правил вече), на тази възраст каква е тази прекалена близост, та чак тя му вика "тук до мен ще спиш майче...", много болен мозък, опитах се да го разбера...викам си той няма нищо Българско, затова може да ни е странен, ама го "хапат кучетата"жестоко!
Багата не му се стои там, та две не вижда, ама "Money Talks"...
Златка....само шамари зад врата, докато....
Бонка е №1 !
Много добре изпълни мисията си и ме кефи колко е истинска, добронамерена и купонджийка!
Вика на кучето "Манго"-"сокерес, бе"!?

Та...Простотия пълна, никВи VIP-ове, излагация на Ники Кънчев, глътна си езика и ръси само глупости, които подхождат повече на някой разгонен пубертет!

Тая русата, застаряваща US пача, ако я видя на живо, ще и се смея истерично в лицето и ще я соча с пръст! Няма такава антипатична гад, с лигаво произношение и интонация....

Другото Хамериканче Владко, може да петне майка си(ако не го е правил вече), на тази възраст каква е тази прекалена близост, та чак тя му вика "тук до мен ще спиш майче...", много болен мозък, опитах се да го разбера...викам си той няма нищо Българско, затова може да ни е странен, ама го "хапат кучетата"жестоко!
Багата не му се стои там, та две не вижда, ама "Money Talks"...
Златка....само шамари зад врата, докато....

Бонка е №1 !
Много добре изпълни мисията си и ме кефи колко е истинска, добронамерена и купонджийка!
Вика на кучето "Манго"-"сокерес, бе"!?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- titimen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: през ями и окопи...
- Мечтае да кара: LEXUS
Някой гледа ли Златка как не знае столиците на държавите в Европа

- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
Столицата на Сърбия е .........Белгия
тази Златка кърти направо 

БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 М52B20 coupe
- Мечтае да кара: Bmw Е36 M3
super_mario написа:Столицата на Сърбия е .........Белгиятази Златка кърти направо
коя е столицата на Великобритания...ми..английската кралица...начи тряа да е Англия

- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX