електронен фиш от Германия но не съм карал аз
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: електронен фиш от Германия но не съм карал аз
Mollov написа:Немските власти не са "тъпи продажни копелета" и с правилните документи няма начин да се стигне до съд.... т.е. немците ще си свършат работата и ще обърнат внимание на фирмата, дето се опитва да направи измамата.
Дано ,защото аз няма да оставя нещата така.Не може да се гъбаркат с името ми.Сега двойно си го начукаха .
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Даже според мен можеш след като изясните случая,може и да съдиш фирмата за клевета,да те натопят така си е цигания от секъде.
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Пази си фактурите за абсолютно всички разходи по превода, изпращането на документите и тн.
Като ти отпадне глобата - при същия адвокат за дело срещу фирмата - имуществени, неимуществени вреди и тн. Да се научат.
Българинът докато не му бръкнеш дълбоко в джоба изобщо не му дреме.
Като ти отпадне глобата - при същия адвокат за дело срещу фирмата - имуществени, неимуществени вреди и тн. Да се научат.
Българинът докато не му бръкнеш дълбоко в джоба изобщо не му дреме.
Touring & windsurf club
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Нали сте разписали някакви документи като си напускал, имаш трудова книжка, все нещо - копия на документите, легализиран превод и едно писмо, ако трябва документ от НОИ коя фирма ти плаща осигуровките и е гейм овър за тия дето са те топили. Ако не друго, поне документацията ни е синхронизирана с европейската и няма опасност да не ги признаят, ако са надлежно оформени. После с всички документи за разходите завеждаш граждански иск за вреди и пропуснати ползи (не си пътувал, за да не ти вземат книжката, имало е опасност да те уволнят) и т.н. Но най-напред виж кой ти е наложил наказанието и към кого да се обърнеш в Германия.
Never mistake motion for action...
- NIKMAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46i
Leon написа:Нали сте разписали някакви документи като си напускал, имаш трудова книжка, все нещо - копия на документите, легализиран превод и едно писмо, ако трябва документ от НОИ коя фирма ти плаща осигуровките и е гейм овър за тия дето са те топили. Ако не друго, поне документацията ни е синхронизирана с европейската и няма опасност да не ги признаят, ако са надлежно оформени. После с всички документи за разходите завеждаш граждански иск за вреди и пропуснати ползи (не си пътувал, за да не ти вземат книжката, имало е опасност да те уволнят) и т.н. Но най-напред виж кой ти е наложил наказанието и към кого да се обърнеш в Германия.
НОЙ изплаща пенсии и болнични. Вземи си документ от НАП къде си работил и кой те е осигурявал за даден период. Има всякаква информация за бившия ти работодател-кога си работил, на какъв договор, върху каква заплата са ти плащали осигуровки и т.н.

- Gari
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60, 2006
- Мечтае да кара: Formula
- Детайли за колата: N52B25
jony-jony написа:Писмото дойаде по пощата с обратна разписка ,но тъй като мен ме няма майка ми отишла и го взела.И аз незнам как са ме намерили.Чрез бившата фирма сигурно,от там са ме натопили.
Колега, един път регистриран ли си на работа в Германия, ти се води нещо като досие.
На полицията е необходимо само име и дата на раждане и лъсваш целия. Кой си, какъв си, от къде си...
Освен това, щом си работил в немско, си дал копие на паспорта. От там ти се знае адреса. Полицияте не се занимава с глоби. Това е работа на Zulasungstelle-то в града, където е била направена снимката. Това е немския КАТ. Хората, където вкарват коли от Германия знаят за какво става въпрос. Намери си адвокат, който да води кореспонденцията с немците. Оформяйте документите прилежно. Както Mollov каза - обясни добре каква е ситуацията и задължително да е написано грамотно на немски език. Приложи и една декларация, че не си карал ти.
В кой край на Германия е снимана колата?
Не искам много, искам всичко!
Gari_82 написа:В кой край на Германия е снимана колата?
Града е Ecning -посока Мюнхен-Нюрнберг. Сайта на фиша е на баварската полиция -http://www.polizei.bayern.de/.Мисля че там трябва да изпращам възражението.Бившата ми фирма има копие на личната карта и шофьорска книжка и предполагам ,че те са ги пратили.Защото колата е на фирмата.
Аз доказателства имам ,но в момента чакам да ми преведат писмото,за да видем каде и как да обжалвам.Притежавам шаиба от камиона която е на 11.06 след 00:00 часа,и се вижда каде съм бил.Добре че ги пазя,тогава пътувах за Полша.Невинен съм. 

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
jony-jony написа:Аз доказателства имам ,но в момента чакам да ми преведат писмото,за да видем каде и как да обжалвам.Притежавам шаиба от камиона която е на 11.06 след 00:00 часа,и се вижда каде съм бил.Добре че ги пазя,тогава пътувах за Полша.Невинен съм.
колега ,събери си мислите в едно мнение.
това е последния път когато ти одобрявам повече от едно мнение поснати едно след друго

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
B U L L I написа:jony-jony написа:Аз доказателства имам ,но в момента чакам да ми преведат писмото,за да видем каде и как да обжалвам.Притежавам шаиба от камиона която е на 11.06 след 00:00 часа,и се вижда каде съм бил.Добре че ги пазя,тогава пътувах за Полша.Невинен съм.
колега ,събери си мислите в едно мнение.
това е последния път когато ти одобрявам повече от едно мнение поснати едно след друго
Защо колега, сега ще ти обясня в едното отговарям на запитването ,а второто за всички който се интересуват.Защо немога да пускам по две мнения,и защо немога да ги пускам едно след друго,закакво е този форум нали да пишем и да обсъждаме дадена тема.Има лимит някъв ли.Немога да ти разбера мисълта.Обясни ми ще ти бъда благодарен
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Лимити няма, но трупането на последователни постове само заема излишно място. Затова и се използва функцията "цитат" (quote)... за да можеш да отговориш на множествено запитвания/мнения само в един пост.
Според мен, трябва да се обади в немското посолство да ги пита как да процедира. Би трябвало това да е отчасти тяхна компетенция.
При това, напълно безплатно.
При това, напълно безплатно.
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2