Предложете симулатор
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
Re: Предложете симулатор
Преди "играех" ЛФС имах G25 със седалка, правени педали от Е34 и правен шифтър (шифтъра и педалите на г25/27 са пълна пародия на фона на волана)
относно коментари като:
Не съм капацитет и не влизам в спорове, но нека не забравяме че ЛФС не е игра, а симулатор
идеята не е да има геймплей, развитие, кариера, готина графика и тн, а просто да КАРАШ. В ЛФС свикнах с хеел&тое, научих дрифт техниките преди изобщо да имам кола със задно (после всички се чудеха как на първото излизане на пистата знаех кво да правя
), разликите в карането на предно/задно/4х4... ще ме извиняваш, но колата изобщо не прави каквото си ще и се държи максимално близо до истинска кола. Това при положение че си с готин волан (като минимум лоджитек момо) и спазваш някакви техники и принципи на каране, не просто да въртиш и да даваш газ.
Има и някой разлики от реалността, гумите - като прегреят и все едно караш на лед
относно коментари като:
DriftoMania написа:И ако правя дрифт с хубав волан играта ще е по-малко дървена ли?Мразя да навлизам в такива тъпи спорове, с хора, които се мислят за капацитети, но..ЛФС съм го 'играл' достатъчно, за да кажа, че е дървена..графиката е зле, ПЪЛНА е с бъгове, понякога колата прави каквото си ще и няма геймплей..какво да правя, да дрифтя? Ми дрифтил съм и с волан, и без волан /основно с мишка/, но след 15 мин ми писва - скучна и еднообразна е, дори с всевъзможните модове и т.н.
Не съм капацитет и не влизам в спорове, но нека не забравяме че ЛФС не е игра, а симулатор

Има и някой разлики от реалността, гумите - като прегреят и все едно караш на лед

- Mad Max.
- Потребител
-
- Кара: E36 318is M42 :\ , Lada Niva 2121
- Мечтае да кара: Alpine White E90 335i
Re: Предложете симулатор
DriftoMania написа:В началото Ринга ми се виждаше супер отвратителната писта, а сега ми е от любимите..
Yep

EDIT: В близкото бъдеще ще излиза мултиплатформен симулатор, който наистина е симулатор http://www.wmdportal.com/projects/cars/ и хората които нямат 360 или PS3 за Forza/GT ще могат да се радват на добра игра

47 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4