Цветна гривна на ръката ?
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 М52B20 coupe
- Мечтае да кара: Bmw Е36 M3
Re: Цветна гривна на ръката ?
Ми аз си нося синята гривна от кока кола ма без причина
просто щото си ме кефи....

Chapai написа:Доста отдавна бях чел, че носенето на силиконова гривна на ръката в съответният цвят е форма на кумуникация между младежите. Да знаете някакви подробности...?
по принцип такива гривни са символ на участие в борба със нещо което изисква пари и ти си допринесъл (обикновено финансово) за каузата.
цвета е без значение, текста на гривната показва каква е каузата.
доста е разпространено.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Alien
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава
100imenov написа:По спомен червената значи ела ме начеши...
Аз си мислех, че ги носят против уроки... а те били някакви нимфоманки, да се таковам в "дъртака" неразбиращ.

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Alien написа:100imenov написа:По спомен червената значи ела ме начеши...
Аз си мислех, че ги носят против уроки... а те били някакви нимфоманки, да се таковам в "дъртака" неразбиращ.
Е, против уроки, нали конче се слагаше...
Отделих 20 секунди в нета и намерих описанието на тези хуйни. Оказа се, че датират още от 80-те, но от 2003-та е завръщането...Четете, уважеми, четете...А после се вглеждайте добре по китките, и дано не сте далтонисти:
Yellow - indicates the wearer is willing to HUG - момата иска прегръдка
Pink – indicates the wearer is willing to give a hickey - момата иска смучка
Orange – indicates the wearer is willing to KISS - момата иска целувка
Purple – indicates the wearer is willing to kiss a partner of either sex - момата иска целувка, независимо от пола
Red – indicates the wearer is willing to perform a LAP DANCE - момата иска да направи стриптийз
Green – indicates that ORAL SEX can be performed on a girl - момата иска...хм...да прави книулингус
Clear - indicates a willingness to do “whatever the snapper wants” - момата е готова да прави квото й поръчат
Blue – indicates ORAL SEX performed on a guy - момата иска да прави цоко-льоко
Black – indicates that the wearer will have regular “missionary” sex - момата иска подпъхване мисионерската
White - indicates the wearer will “FLASH” what they have - момата иска иска да си покаже срамотиите
Glittery Yellow - indicates HUGGING and KISSING is acceptable - момата иска да се целува и прегръща
Glittery Pink – willing to “flash” (show) a body part - момата иска да покаже една срамотия
Glittery Purple – wearer is willing to French (open mouth) kiss - момата иска френска целувка
Glittery Blue – wearer is willing to perform anal sex - момата иска натрапници в задня двор
Glittery Green – indicates that the wearer is willing to “69″ (mutual oral sex) - момата иска 69-ка
Glittery Clear - indicates that the wearer will let the snappee “feel up” or touch any body part they want - момата иска да я опипват...
Смеетай!

Без страх, без спирачка!
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
MatriX_Fucked написа:Alien написа:100imenov написа:По спомен червената значи ела ме начеши...
Е, против уроки, нали конче се слагаше...
Отделих 20 секунди в нета и намерих описанието на тези хуйни. Оказа се, че датират още от 80-те, но от 2003-та е завръщането...Четете, уважеми, четете...А после се вглеждайте добре по китките, и дано не сте далтонисти:
Yellow - indicates the wearer is willing to HUG - момата иска прегръдка
Pink – indicates the wearer is willing to give a hickey - момата иска смучка
Orange – indicates the wearer is willing to KISS - момата иска целувка
Purple – indicates the wearer is willing to kiss a partner of either sex - момата иска целувка, независимо от пола
Red – indicates the wearer is willing to perform a LAP DANCE - момата иска да направи стриптийз
Green – indicates that ORAL SEX can be performed on a girl - момата иска...хм...да прави книулингус
Clear - indicates a willingness to do “whatever the snapper wants” - момата е готова да прави квото й поръчат
Blue – indicates ORAL SEX performed on a guy - момата иска да прави цоко-льоко
Black – indicates that the wearer will have regular “missionary” sex - момата иска подпъхване мисионерската
White - indicates the wearer will “FLASH” what they have - момата иска иска да си покаже срамотиите
Glittery Yellow - indicates HUGGING and KISSING is acceptable - момата иска да се целува и прегръща
Glittery Pink – willing to “flash” (show) a body part - момата иска да покаже една срамотия
Glittery Purple – wearer is willing to French (open mouth) kiss - момата иска френска целувка
Glittery Blue – wearer is willing to perform anal sex - момата иска натрапници в задня двор
Glittery Green – indicates that the wearer is willing to “69″ (mutual oral sex) - момата иска 69-ка
Glittery Clear - indicates that the wearer will let the snappee “feel up” or touch any body part they want - момата иска да я опипват...
Смеетай!
....С гривна или без - момъка иска йебанйеееее
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- Alien
- кандидат ентусиаст
-
Пич, пише се кунилингус.
Иначе не вярвам някой да си даде зор да ги запомни всичките.
Видиш ли мома със силиконова гривна, подаваш си документите да я любиш.. пък каквото сабя покаже.
Иначе не вярвам някой да си даде зор да ги запомни всичките.
Видиш ли мома със силиконова гривна, подаваш си документите да я любиш.. пък каквото сабя покаже.
- Alien
- кандидат ентусиаст
-
emiliqn.gqurov написа:Ми аз си нося синята гривна от кока кола ма без причинапросто щото си ме кефи....
... след като изтече тази информация за цветовото кодиране, на твое място бих си махнал синята гривна от ръката.

- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 М52B20 coupe
- Мечтае да кара: Bmw Е36 M3
Alien написа:emiliqn.gqurov написа:Ми аз си нося синята гривна от кока кола ма без причинапросто щото си ме кефи....
... след като изтече тази информация за цветовото кодиране, на твое място бих си махнал синята гривна от ръката.
е то само за моми ли има... аз я слагам само когато нося нещо синьо

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
emiliqn.gqurov написа:Alien написа:emiliqn.gqurov написа:Ми аз си нося синята гривна от кока кола ма без причинапросто щото си ме кефи....
е то само за моми ли има... аз я слагам само когато нося нещо синьо![]()
![]()
а и колегта като гледам е намерил някой сайт със сексуална насоченост
![]()
Е, по принцип е за "носителя" на гривната... Аз от мъжка гледна точка... Не ща видя в дискотеката мъж с изкрящо зелена...

Без страх, без спирачка!
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Alien написа:emiliqn.gqurov написа:Ми аз си нося синята гривна от кока кола ма без причинапросто щото си ме кефи....

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Chapai написа:Доста отдавна бях чел, че носенето на силиконова гривна на ръката в съответният цвят е форма на кумуникация между младежите. Да знаете някакви подробности...?
д***а, остарявам...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Alien
- кандидат ентусиаст
-
cod-cdbp написа:А кавяфа гривна какво означава?![]()
![]()
Вероятно, че е неразположена, или че има разтройство.

- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
Doberman_vas написа:....С гривна или без - момъка иска йебанйеееее
Най-вярното мнение в темата!!!

34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3