започна ВИП брадър!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: започна ВИП брадър!!!

Мнение от Club BMW » 19 Сеп 2012, 18:14

Radinka написа:
bioz написа:Някои знае ли защо багата не е казал и дума от как е влезнал? Това да не е няква мисия?

щото е по-тъп от златка и са му казали, че ако си отвори устата, ще го изгонят пръв

С подобно изказване изглеждаш точно по начина, по който изглеждаше Златка в играта!

Момчето е постигнал много и може да се гордеем с него!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 19 Сеп 2012, 19:34

Тука некъв фен Бага друсалков клуб ли се очертава, че не мога се сетя? И кво е постигнало момчето толкова, че пак не мога се сетя или да пребиеш люлинските дилъри, за да им вземеш матря'ла за лична употреба е некво мега геройство? Ама явно аз съм от ограничените щот си мисля, че Багата е не тъп ами мега тъп ама късметлия та дрънка с правилното татенце! Ей баси кефа, че не съм в Кенефия да наблюдавам тая випаджийска помия, мноо щях да повръщам :bang:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

Потребител
Аватар

Мнение от Johnnie1 » 19 Сеп 2012, 22:24

E34 написа:Тука некъв фен Бага друсалков клуб ли се очертава, че не мога се сетя? И кво е постигнало момчето толкова, че пак не мога се сетя или да пребиеш люлинските дилъри, за да им вземеш матря'ла за лична употреба е некво мега геройство? Ама явно аз съм от ограничените щот си мисля, че Багата е не тъп ами мега тъп ама късметлия та дрънка с правилното татенце! Ей баси кефа, че не съм в Кенефия да наблюдавам тая випаджийска помия, мноо щях да повръщам :bang:

той е късметлия че може да прилича на татко си.. за теб не съм сигурен, явно твоя баща не ти е дал елементарно възпитание за да плюеш по национален спортист.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 19 Сеп 2012, 22:25

E34 написа:Тука некъв фен Бага друсалков клуб ли се очертава, че не мога се сетя? И кво е постигнало момчето толкова, че пак не мога се сетя или да пребиеш люлинските дилъри, за да им вземеш матря'ла за лична употреба е некво мега геройство? Ама явно аз съм от ограничените щот си мисля, че Багата е не тъп ами мега тъп ама късметлия та дрънка с правилното татенце! Ей баси кефа, че не съм в Кенефия да наблюдавам тая випаджийска помия, мноо щях да повръщам :bang:

ТИ С КВО СЕ БОДЕШ БЕ :shock:
Къв късмет , кво правилно татенце , кви пребити люлински мутри ?
2006та - Бронзов медла на световно първенство по бойно самбо катг.100кг
2008ма - Златен Медал на световно по бойно самбо 100кг+
В момента е (беше) най-добрия ни ММА-еец без загуба в официална среща .

Ей баси кефа, че не съм в Кенефия

Аржентина само мега барвоци , каймака на света :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: BMW

Мнение от ilia1984 » 20 Сеп 2012, 7:52

Johnnie1 написа:

той е късметлия че може да прилича на татко си.. за теб не съм сигурен, явно твоя баща не ти е дал елементарно възпитание за да плюеш по национален спортист.

Не знам вече в каква държава сме се превърнали....... :bang: Acho.rs и други "национални спортисти" ги знаем как завършиха а бяха световни балкански и т.н ! Общество вече се e разпаднало щом тази личност "Багата" един редови силовак на една от десетките организирани групи за рекет в София е издигнат на пиедестал! В "нормална" държава въпросният криминален субект щеше да търка наровете е не да си лежи по национална телевизия :mhihi: На въпроса за баща му и защо все още е на висш пост в МВР отговора е ясен - Бг извън Шенген :bang:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 20 Сеп 2012, 9:13

acho.rs написа:ТИ С КВО СЕ БОДЕШ БЕ :shock:

Ачка моля ти се, явно не си от София и ти е простено лекото заблуждение. Багата си е едно мекеренце и ако тати не беше един от "висшите" щеше да е в инфо бюлетина на МВР отдавна. Доколкото къв шампион е бил и по какво смеха е още по-голям! Бойно самбо???!!! :kuku: :kuku: Кво е тва бе, аз такъв спорт на Олимпиадата не видях да има :nono: И пак се замислете, къв е Багата , че да е ВИП???!! Или си върви комплект с оная кухата пача....
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 20 Сеп 2012, 16:43

E34 написа:
acho.rs написа:ТИ С КВО СЕ БОДЕШ БЕ :shock:

Ачка моля ти се, явно не си от София и ти е простено лекото заблуждение. Багата си е едно мекеренце и ако тати не беше един от "висшите" щеше да е в инфо бюлетина на МВР отдавна. Доколкото къв шампион е бил и по какво смеха е още по-голям! Бойно самбо???!!! :kuku: :kuku: Кво е тва бе, аз такъв спорт на Олимпиадата не видях да има :nono: И пак се замислете, къв е Багата , че да е ВИП???!! Или си върви комплект с оная кухата пача....

съгласен на 1000% ама са такива са модерни споко ммей лъвчета и златки във всякаквите им форми.така,че не се учудвам,че си имат феннове
тая година ги събраха от вип по вип.
а любим ми е оня палячо сина на с.данаилов.стефика сигурно като го гледа не смее да си покаже носа навън :mhihi: не се учудвам,че го е заточил в щатите.

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 20 Сеп 2012, 17:05

Е като има два медала на некво бойно самбо дето ако питаме десет човека макс. трима ще знаят какво е това (смисъл по какво се различава от всичките подобни) да му дигнеме паметник... А пък ММА изобщо къде го броите към спорт :kuku:
Покрай тетенцето, двата медала и няколко уредени мма мача, и си помислил че е най-големия обаче си намери майстора и сега го играе божа кравичка...
Гледал съм няколко интервюта с него вярно не е тъп, но пък и чак да му се кланяте толкова много :kuku:
Последна промяна Bavarcho на 20 Сеп 2012, 17:59, променена общо 2 пъти
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 330D

Мнение от HackeD » 20 Сеп 2012, 17:07

Все пак се е трудил и ги е спечелил и най-важното БЪЛГАРИН е защо го плюете...?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 20 Сеп 2012, 17:17

HackeD написа:Все пак се е трудил и ги е спечелил и най-важното БЪЛГАРИН е защо го плюете...?

Нямам мнение по повдигната тема, ама това, че някой е българин откога е предпазно средство срещу плюене? :lol:
Без страх, без спирачка!

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 20 Сеп 2012, 17:21

MatriX_Fucked написа:
HackeD написа:Все пак се е трудил и ги е спечелил и най-важното БЪЛГАРИН е защо го плюете...?

Нямам мнение по повдигната тема, ама това, че някой е българин откога е предпазно средство срещу плюене? :lol:

Ами лично аз се гордея с българите, направили нещо за България. Щото както Багата е прославил България, същото са направили и Христо Стоичков, Стефка Костадинова и т.н. Не мисля, че е редно да се плюе по такива хора. ;)
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 20 Сеп 2012, 17:28

MatriX_Fucked написа:

щото сигурно другите не плюят по сънадордниците си които не харесват :lol:

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 20 Сеп 2012, 17:31

E34 написа:Тука некъв фен Бага друсалков клуб ли се очертава, че не мога се сетя? И кво е постигнало момчето толкова, че пак не мога се сетя ...

Ми мен ми е достатъчно че победи Фьодор Емеляненко на най-руския спорт и то в гнездото на осите Санкт Петербург!От там нататък с кво се занимава си е негова работа.
И Гълъбин Боевски е в затвор заради наркотици ама кво е постигнал и той ли, ми европейски световен и олимпийски шампион.
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 20 Сеп 2012, 17:34

Bavarcho написа:Е като има два медала на некво бойно самбо дето ако питаме десет човека макс. трима ще знаят какво е това (смисъл по какво се различава от всичките подобни) да му дигнеме паметник... А пък ММА изобщо къде го броите към спорт :kuku:
Покрай тетенцето, двата медала и няколко оредени мма мача, и си помислил че е най-големия обаче си намери майстора и сега го играе божа кравичка...
Гледал съм няколко интервюта с него вярно не е тъп, но пък и чак да му се кланяте толкова много :kuku:

Ако питаш тея 10 човека 8 ще знаят кой е Фьодор! Та Този същия стоеше на последното стъпало пред багата към златото, което е факт!
ММА не било спорт ? Ами то значи всички бойни спортове не са спорт понеже това ги обединява в едно. Ако не знаеш какво означава ММА може и да се изказваш по този начин.
И какво значи няколко Оредени мача в UFC ???? Българин отива да се бие в най-престижната ММА федерация в САЩ и почва да си урежда мачовете от ден 1 :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 20 Сеп 2012, 17:50

Стига с тая Бага.Има и други участници :idea: Кво го захапахте той дума не обелва вътре и след тоя позьор Къцко е другия дето обира номинациите.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата