Колеги препоръчайте таблет
Модератор: Общи модератори
43 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- dmxl
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d 05
- Мечтае да кара: F10 M550D
Колеги препоръчайте таблет
Доста рових по разни сайтове, има много модели и направо ми стана каша в главата.Колеги ако някой има преки впечатления от даден модел нека сподели, единствените ми изискания са да е големичък 9-10 инча и да е до 1000 лева. Благодаря ви предварително!!!
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
Re: Колеги препоръчайте таблет
Turbo_Ted написа:ipad
Поне втория модел. Че първия е много бавен и няма камера.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- b.bonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Astra j 1.4 t
Някой да сподели впечатление или мнение за Асус Трансформър.........?
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.
- zippo_24
- Потребител
-
- Кара: 23-ка с Жокери и мн Екстри
- Мечтае да кара: Е36-ца с малък V8-мак под капака...
Колега аз имам IPAD 3 и честно да ти кажа няма други устройства, които да работят толкова плавно и да отговарят на всяко твое докосване. Работи се с лекота още от първата минута, защото всичко е много по просто и логично направено спрямо андроид. Можеш да разгледаш според твоя бюджет IPAD 2 или 3 и макар да не си казал за какво ще се ползва основно, се огледай за 32gb памет и ако е възможно да поддържа 3g, защото не сме Америка където има wifi навсякъде и си трябва постоянен нет. Ipad-a става изключително интересен след като му се направи отключване, защото може да се персонализира, а и всичко почти е без пари, но това е само ако ти се човърка или доработва.
Минус са флашките и flash player-a, сиреч клипчетата от vbox7, но и за двете има лек.
Имам впечатления от Samsung galaxy tab 7.1 като много бъгав, бавен и чак изнервящ таблет.
За асус-а - няма я лекотата на работа.
И все пак в момента пазара се домира от Ipad 2,3 и samsung galaxy tab2 10.1инча, така че е добре да ги видиш, да поработиш с тях и да прецениш, кой е за теб.
Ако имаш въпроси, питай ще помагам.

Минус са флашките и flash player-a, сиреч клипчетата от vbox7, но и за двете има лек.

Имам впечатления от Samsung galaxy tab 7.1 като много бъгав, бавен и чак изнервящ таблет.
За асус-а - няма я лекотата на работа.
И все пак в момента пазара се домира от Ipad 2,3 и samsung galaxy tab2 10.1инча, така че е добре да ги видиш, да поработиш с тях и да прецениш, кой е за теб.
Ако имаш въпроси, питай ще помагам.

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- stocky
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E82, E83, E92, F02
- Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
- Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.
Asus TF700T не е лош. Много готин екран (Full HD) и много красив интерфейс. Нещо обаче не ме грабна с перформанс, въпреки Тегра Т33 процесора, който е четериядрен 1,6GHz. TF300T не е осезаемо по-бавен, а е по-евтин, а го има и бял, а не само цвят шампOанско. До две седмици чакам да ми пристигне Galaxy note 10.1, който мен лично ме спечели дори без да съм го пробвал и то по необясними за мен причини, хем бях тотално разочарован от опита си с Galaxy tab 10.1v. Apple не ги коментирам, защото нямам опит, по богат от 20мин с iPad и iPad2, но като цяло аз съм привърженик на Андроид платформата и ябълковите продукти не представляват интерес за мен. Ако не ти се човърка и искаш само нещо на което да си браузваш и да цъкаш някакви игри, то iPad ще ти хареса, заради улеснената работа.
- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500
Имам Asus Transformer Pad TF300T от няколко седмици и мога да кажа, че това е един страхотен избор. Тествал съм и АйПадове и Ейсър и други Праймове, но таблета е един път, цената му е също много добра.
- zippo_24
- Потребител
-
Към автора на темата--> сподели за какво ще го ползваш основно, ще е полезно за всички, които искат да ти дадат съвет.
- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
alx написа:Turbo_Ted написа:ipad
Поне втория модел. Че първия е много бавен и няма камера.
О да, уникална гледка е да видя някой да снима нещо с Ipad

- dmxl
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d 05
- Мечтае да кара: F10 M550D
zippo_24 написа:Към автора на темата--> сподели за какво ще го ползваш основно, ще е полезно за всички, които искат да ти дадат съвет.
много пътувам колега и ми трябва основно за филми,интернет,skype,youtube,също така няма да е лошо и навигация ако има
- zippo_24
- Потребител
-
dmxl написа:zippo_24 написа:Към автора на темата--> сподели за какво ще го ползваш основно, ще е полезно за всички, които искат да ти дадат съвет.
много пътувам колега и ми трябва основно за филми,интернет,skype,youtube,също така няма да е лошо и навигация ако има
Тогава, колега всичко което се спомена като марки и модели в темата ще ти върши идеална работа! Най - добре е да ги пробваш всички на едно място и това може да е примерно Техномаркет, Технополис и тн. и да прецениш, кой най- много ти допада нагледно.
Навигации можеш да си дръпнеш след като си вземеш таблет, колкото искаш, не се притеснявай.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Винаги съм се чудил какво повече ти дава таблета пред един компактен лаптоп.
При тия изисквания винаги бих взел Мак Еър.
Тъй като обаче и цената е фактор за 1к ще си вземеш чуден 16гб Айпад от Нов Мак примерно или аз ако бях бих се понапънал за още едни 250лв отгоре и от разните дето внасят от Щатите по форумите се намира 32гб с 4г.

Тъй като обаче и цената е фактор за 1к ще си вземеш чуден 16гб Айпад от Нов Мак примерно или аз ако бях бих се понапънал за още едни 250лв отгоре и от разните дето внасят от Щатите по форумите се намира 32гб с 4г.
поразгледай как седи въпроса с гледането на филми на iPad, в смисъл дали можеш да си свалиш филм от замундата и да го драгнеш в Apple
Мисля, че нямаш тази опция докато при Андроид таблетите няма проблем дори да си го свалиш от тракер.
Имам Андроид таблет, но засега го ползвам по работа и не ми се е налагало да гледам филм, някой друг ако може да сподели.

Имам Андроид таблет, но засега го ползвам по работа и не ми се е налагало да гледам филм, някой друг ако може да сподели.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
43 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3