малко (HUMMER H2) въпроси ----m
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- 3C
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW/ Mercedes
- Мечтае да кара: Porsche
малко (HUMMER H2) въпроси ----m
hey dudes
,
- Пo kolko $$ са Нummer Н2 и плъзнаха ли вече много из BG , "hot" ли е пазара за тях както е тука в US?
- кой сервиз обслужва Амер. производство коли (със или без гаранция ) - (Дару Кар ли, или те са само по Европеиските коли) ?
- дали H2 ще привлича крадците на превозни средства или са по-"непрактични" за крадене в сравнение с колите - (t.e. така ли се краде както преди години ....... ) ?
-Намира ли се място за паркиране с такъв "сандък" из центъра на София или местата са повечето "compact" ?
-по колко вървят цените за охраняем паркинг ( закрит-затворена клетка за предпочитане) или пък открит, при размер на такова SUV и къде ги има из София такива паркинги? (помня че при центр. гара имаше подземен паркинг ... дали е от такъв вид) ?
http://www.letsrollautosales.com/ebaypi ... een39,.jpg
http://www.letsrollautosales.com/ebaypi ... een41,.jpg
Мерси много предварително
Ицо

- Пo kolko $$ са Нummer Н2 и плъзнаха ли вече много из BG , "hot" ли е пазара за тях както е тука в US?
- кой сервиз обслужва Амер. производство коли (със или без гаранция ) - (Дару Кар ли, или те са само по Европеиските коли) ?
- дали H2 ще привлича крадците на превозни средства или са по-"непрактични" за крадене в сравнение с колите - (t.e. така ли се краде както преди години ....... ) ?
-Намира ли се място за паркиране с такъв "сандък" из центъра на София или местата са повечето "compact" ?
-по колко вървят цените за охраняем паркинг ( закрит-затворена клетка за предпочитане) или пък открит, при размер на такова SUV и къде ги има из София такива паркинги? (помня че при центр. гара имаше подземен паркинг ... дали е от такъв вид) ?
http://www.letsrollautosales.com/ebaypi ... een39,.jpg
http://www.letsrollautosales.com/ebaypi ... een41,.jpg
Мерси много предварително

Ицо
Бррррр.Тва кола ли е или нещо от Ирак бе?
Цани ми разправяше,че на офроуд състезанията очаквали много от един такъв,ама се окопал зверски и се изложил много.Видях цял магазин за такива коли,ма бяха жълти всичките,не знам защо точно жълти.На друго място пък на един му слагаха мултимедия,и пак беше жълт.
Разгледах го много добре.За София и особено в центъра,забрави.Много е грамаден.

- 3C
- младши ентусиаст
-
bump
Turturelo ; landikar ,
Мерси за reply i инфото
ps: ....... (съседите ми) - колегите Софиянци нещо хич ги нямаaa

Turturelo ; landikar ,
Мерси за reply i инфото

ps: ....... (съседите ми) - колегите Софиянци нещо хич ги нямаaa

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Аз лично не съм виждал такова животно... Не мисля, че ще си намери място за паркиране в центъра освен ако не премаже някоя Ес-Класа, за което нямам против
За паркинг не знам, но е достъпно. Особено ако имаш парите да изхранваш такава машина 

- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
В София има 2 Хамъра Н2-единия е на Слави Трифонов(няколко пъти съм го виждал в него) а другия е на някакъв пич дето съм го виждал до вилата ми в Симеоново.И двата са черни само че на Слави няма роубари
Тук в предаването Топ Геар много им се смяха на хамърите. Тиф Нийдъл го кара и се смее - вика - Този автомобил че има над 6 литра бензинов двигател - да видим какво става като му дам газ до дупка - нищо не става! :-) Освен това сиправиха бъзици по тесните улички на английските градове - беше направил задръстване от 14 автомобила :-) Доколкото успях да разбера, базата и двигателя за втора версия са взети от някакъв си ГМ (не разбрах много кой). Според ТопГеар това изобщо не е високо проходим автомобил, с много спънат двигател, харчи като ламя, с "дървено" управление, но... както казаха накря - Нека му дадем шанс да се развие.
- 3C
- младши ентусиаст
-
Alpina написа:Тук в предаването Топ Геар много им се смяха на хамърите. Тиф Нийдъл го кара и се смее - вика - Този автомобил че има над 6 литра бензинов двигател - да видим какво става като му дам газ до дупка - нищо не става! :-) Освен това сиправиха бъзици по тесните улички на английските градове - беше направил задръстване от 14 автомобила :-) Доколкото успях да разбера, базата и двигателя за втора версия са взети от някакъв си ГМ (не разбрах много кой). Според ТопГеар това изобщо не е високо проходим автомобил, с много спънат двигател, харчи като ламя, с "дървено" управление, но... както казаха накря - Нека му дадем шанс да се развие.
Аз Top Gear (bbc) списанието го купувам или го разглеждам от време на време и общо взето ми прави впечатление че Англичаните в него си хвалят само техните произв. колички и в повечето случаи пишат все против останалите независимо дали са одобрени или са на много добра позиция от много други световни списания и.т.н (не говоря в случая за hummer а по принцип)........ но все pak e по-важно какво ще каже главният "road test editor" на списанието - Tom Steward , a не един от 5те помощници т.е. Teef Needel .
Не мога да кажа че този "сандък" е много финно направен при по близък оглед (както в сравнение с X5 или R.Rover (едни от мойте любими SUV-SAV машйни) ) а напротив като пример вътре материала е от по-грубо и с евтина материя производство тa най, просто здраве му кажи все едно е правен с тесла и секира; ноооооно за размер няма друг които да се мери с него (освен "брат му" Hummer H1, но той е с цели $50.000 poвече от H2 t.e. $100.000 базова цена преди екстрите - ( а има само 150к.с макар и 8 цил. - макс. скорост е само около 130км ; но е пълен с torq. - просто един "мощен охлюв") .
Дали H2 е високо проходим ..... E само като се погледне може да се прецени и направи заключение дали е или не e

За бавен H2 не мога да кажа че е, като се има в предвид теглото което e около 4 тона с "живият багаж" вътре а набира за около 9сек. - от 0-100км... (двиг. 8 цилиндъра 6.0куб. - 316к.с. ; 360 тоrq.) to ако го сравня с мойто БМВ макар и със ръчка (6 цлиндъра 3.0 куб. - 225к.с ; 214тоrq.) с ГОЛЕМИНА И ТЕЖИНА близко до някоя жигула набиращо за 6.4 сек 0-100км. .... е то тогава кое "технично" е по бързо като се има в предвид техният "грамаж" .... Тeef има още много да "учи" докато стигне до Том

ПС:........................ааааааааа...........че харчи това няма спор

Мерси на всички за reply и инфото

- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
Днеска бях в Русе и гледам някакъв голям син рейс надул клаксона и кара,и по едно време ко да гледам зад него?един Н2 черен с чужда регистрация и гледам беше пълен с хора.Шофера беше със шапка (тип идиотка)и доста мязаше на Слави.Тоя с рейса един вид му разчистваше пътя,и после се сетих че днеска Слави има концерт в Русе.
Тоя с идиотката е бил Гришата,джипа го взеха от USA чрез германска фирма а относно цената-ще питам колко са го взели,когато се върнат от турнето.Между другото сега дългия също си взе BMW-новата седмица,дизел.Може да сте я виждали-сив металик с германски транзитни номера(от жълтите)
А другия Hummer съм чул ,че е на арабина от Бояна
А другия Hummer съм чул ,че е на арабина от Бояна
ехеее 3С,
лонд таим но сее
Аз се скапвам от ходене по морете в БГ....вчера се върнах след 4-5 дни пак отивам...
За Н2....карах го на тест драйв през зимата на север от торонто....доста по добре е от Н1...поне има някакъв лукс...но като проходимост забрави...до като не му слозят дизел за нищо не става..АМА ЗА НИЩО офф-роуд....дано да е по здрав от Н1, че Н1 е пълен боклук...всичко му се чупи...но пък и минава от всякъде...мой приятел има версията с дизеляка....по писта за ски на горе си джитка без проблеми....Н2 и 10метра не може да изкара.....ебра с една дума...не си взимай....а и пазар за такива нормално купени коли в БГ няма....
Аиде аз пак изчезвам към на морете с яхтата и с жените
лонд таим но сее

Аз се скапвам от ходене по морете в БГ....вчера се върнах след 4-5 дни пак отивам...
За Н2....карах го на тест драйв през зимата на север от торонто....доста по добре е от Н1...поне има някакъв лукс...но като проходимост забрави...до като не му слозят дизел за нищо не става..АМА ЗА НИЩО офф-роуд....дано да е по здрав от Н1, че Н1 е пълен боклук...всичко му се чупи...но пък и минава от всякъде...мой приятел има версията с дизеляка....по писта за ски на горе си джитка без проблеми....Н2 и 10метра не може да изкара.....ебра с една дума...не си взимай....а и пазар за такива нормално купени коли в БГ няма....
Аиде аз пак изчезвам към на морете с яхтата и с жените

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2