До колегата с Е90 СА9111
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
До колегата с Е90 СА9111
Колега незнам дали си от форума,не знам дали ще го прочетеш,но искам да ти кажа ,че това което направи вчера след овърдрайв е МАлоумно!!!
Вярвай ми ако не бях с бременна жена в колата щеше да събираш брони.Незнам комплекси ли избиваш ,какво ли ,няма да псувам като каруцар,защото явно нямаш мозък а некво подобие на него,лошо няма че си с мощна кола но не си безсмъртен нито аз..
Жив и здрав,но запомни от мен това което направи ти в някакъв момент може да се върне на теб.
П.с ако модераторите мислят,че темата е неподходяща и не на място ,могат да я премахнат.
Вярвай ми ако не бях с бременна жена в колата щеше да събираш брони.Незнам комплекси ли избиваш ,какво ли ,няма да псувам като каруцар,защото явно нямаш мозък а некво подобие на него,лошо няма че си с мощна кола но не си безсмъртен нито аз..
Жив и здрав,но запомни от мен това което направи ти в някакъв момент може да се върне на теб.
П.с ако модераторите мислят,че темата е неподходяща и не на място ,могат да я премахнат.
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Re: До колегата с Е90 СА9111
Дойде и ти на мойто ... пълно е с КРЕТЕНИ.
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
Какво е направил "колегата" ?
- shark1986
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д Е46 136к.с
- Мечтае да кара: BMW F10
Да наистина какво е направил 

bmw-maximilian написа:Дойде и ти на мойто ... пълно е с КРЕТЕНИ.
Тиху, ве. Ся, ще те налазят моралистите да ти обясняват колко си тъп, прост, че и на тебе един ден ще ти се върне, че ако беше попаднал на някой от тях и бла-бла

Кажи сега, какво е направил колегата.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
rado_rf написа:bmw-maximilian написа:Дойде и ти на мойто ... пълно е с КРЕТЕНИ.
Тиху, ве. Ся, ще те налазят моралистите да ти обясняват колко си тъп, прост, че и на тебе един ден ще ти се върне, че ако беше попаднал на някой от тях и бла-бла. Па пистолети се вадиха, па бухалки, па батки некви... Ял съм им попарата и то в продължение на 5 години
Кажи сега, какво е направил колегата.
То във форума всеки ще ти обясни,че ако ти блъскат по вратата или по колата някъде,трябва да си тръгнеш и да не направиш нищо..но реално никой не би го търпял...
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
До колегата с Е90 СА9111
На кратко можеше да отнеме живот,на дълго като съм пред комп,мързи ме от телефона...
Макси,написах го тук ако е колега да се усети,че тива не е Nfs , и такива изпълнения могат да предизвикат лоши последици..кратко и до там,нито смятам да връщам да го помня или нещо друго..аз не мога да възпитавам толерантност..
Не на войната по пътищата!!
Макси,написах го тук ако е колега да се усети,че тива не е Nfs , и такива изпълнения могат да предизвикат лоши последици..кратко и до там,нито смятам да връщам да го помня или нещо друго..аз не мога да възпитавам толерантност..
Не на войната по пътищата!!
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Много пишмаш шофьори се завърнаха от родните места в последните дни ... добре че вече метрото ми върши работа 

8 мнения
• Страница 1 от 1