Сънищата-Бог и т,н

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Re: Сънищата

Мнение от Johnnie1 » 24 Сеп 2012, 0:18

Zheleznia написа:

не е невежество, а чиста арогантност, да вярваш че в 50 секстилиона звезди ( 50,000,000,000,000,000,000,000) във видимата вселена няма по-умни същества от нас. още повече, че времево, нашето съществуване е колкото да мигнеш с очи.. и по-точно 276хил.год, а вселената е на почти 14 милярда години. И това е само малка част от фактите, които са отказали велики учени като Айнщайн и Стивън Хокинг да бъдат вярващи.

религията от началото на човечеството единствено разделя хората и спира прогреса. тичай да кажеш на някой чалмат, че е неверник, ще се взриви щото го чакали 100 девственици в рая :kuku: по времето на кръстоносните походи, света е бил пламнал, и до днеска конфликтите са налице ! И винаги ще бъдат, няма как да убедиш един мюсюлманин, будист, християнин и т.н, че твоята религия е по-правилната.не виждам с какво е помогнала религията, освен група хора да контролират други и да водят войни.

за днк-то, би било добре да почетеш малко повече, това което наричаш "живот", след 15год усилия чрез генетичен софтуер беше създадена първата синтетична клетка. доказателствата са много, информацията също, но зависи човек, колко е отворен към нова информация.. или предпочита да вярва, че земята е плоска. въпрос на личен избор.

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 24 Сеп 2012, 0:20

Johnnie1 написа:
Сондьора написа:Железния :yes: , и благодарско за продължението, начи не сме малко тия дето мислят така и вярват в Бог...

статистиката сочи че ставате все по-малко.. ...

Все по-малко ставаме, кои?...Понеже у нас, не че отчето/попа не ръга под расото, но не е както в катедралите да пуснеш 1 евро и да ти светне лампичка :banghead: ...А ако е това, че неверниците ставате повече, и станахте толкова велики, че да отричате Бог, мда така е то и за тва моралните неща са у трета глуха, за тва мюсюлманите ще се наместят в нашия свят....То така е било и преди, кръстоносен поход и т.н., който е морално и духовно преебан идва някой да му се намести...и заебете тия 1400г, щото ние колко 2012, ма евреите 5700 :mhihi: ....

Спора има ли го няма ли го Бог, е грях.....по времето на турско робство, дедите ни са си давали главата за вярата...сега дори за болшинството, ако кажеш, че си вярващ, си некъв тъп и яко са ти промили мозъка....Християнството е достатъчно извисено, че някой да те манипулира....

На 100% ще разбереш дали има Бог или не след като умреш, тва е играта....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: в лявата лента.
Мечтае да кара: Черна е46 М3 :)
Детайли за колата: DIESEL POWER

Мнение от Zheleznia » 24 Сеп 2012, 11:10

Johnnie1 написа:
Zheleznia написа:

не е невежество, а чиста арогантност, да вярваш че в 50 секстилиона звезди ( 50,000,000,000,000,000,000,000) във видимата вселена няма по-умни същества от нас. още повече, че времево, нашето съществуване е колкото да мигнеш с очи.. и по-точно 276хил.год, а вселената е на почти 14 милярда години. И това е само малка част от фактите, които са отказали велики учени като Айнщайн и Стивън Хокинг да бъдат вярващи.

религията от началото на човечеството единствено разделя хората и спира прогреса. тичай да кажеш на някой чалмат, че е неверник, ще се взриви щото го чакали 100 девственици в рая :kuku: по времето на кръстоносните походи, света е бил пламнал, и до днеска конфликтите са налице ! И винаги ще бъдат, няма как да убедиш един мюсюлманин, будист, християнин и т.н, че твоята религия е по-правилната.не виждам с какво е помогнала религията, освен група хора да контролират други и да водят войни.

за днк-то, би било добре да почетеш малко повече, това което наричаш "живот", след 15год усилия чрез генетичен софтуер беше създадена първата синтетична клетка. доказателствата са много, информацията също, но зависи човек, колко е отворен към нова информация.. или предпочита да вярва, че земята е плоска. въпрос на личен избор.

:mhihi: Колега ти къде видя да пиша за звездите, че пък и да казвам, че няма по умни същества от нас във видимата вселена ??? Кви мигания с очи, кви милиона години ми говориш :dunno: много повърностно говориш :no: .Специално за учените ходи да ги питаш ли за какво не вярват ??? А за Айнщайн ще ти дам само едно изказване: Цял свят се прекланя пред мен, а аз се прекланям пред Учителя Петър Дънов от България !!! Ако не знаеш кой е той прочети за да ти стане ясно за какво говоря. Ти пак говориш повърхностно относно религията, че само разделяла прогреса на хората :no: :nono: Абе колега що не напишеш една книга, че да разбере останалото човечество какво е тва религията, че най накрая ясно да им стане че От началото си Винаги И Само Спира прогреса и Разделя хората :bang: .Ти въобще не си наясно със себе си и продължаваш да пишеш глупости, като говориш за маса хора без да си наясно дали е така :no: Четеш между редовете, не си запомнил нищо от това което съм написал. Къде казах и Защо да тичам и да им обеснявам на чалмите че ги чакали 100 девственици в рая понеже трябва да вярват в това което казвам :kuku: Къде го Видя бе колега :dunno: . И аз не одобрявам това с което им пълнят главите, ама както и ти нищо не мога да направя, Освен да ги оставя, те сами ще си навредят. И пак да те питам Къде в моите постове Видя АЗ да казвам, че моята е по правилна от другата религия :mhihi: . Ако прочетеш както трябва постовете ми ще видиш, че никаде не споменавам че принадлежа към еди си коя религия, Аз просто Вярвам в Бог :yes: , и не твъря коя е права и коя крива, Всички сме деца на Бога. Ти вместо да пишеш глупости, че нищо не била помагала религията, се радвай че Българите са все още Християни, и че това ни е спасило ( вярата в бог ) през вековете на турско робство., иначе щеше сега да си обрязан и да говориш на друг език :dummy: .
За Днк-то и да си правят опити за създаването и, пак са назад понеже вече е създадено милиони и милиарди години назад. Тава че са го открили и използват преимуществата от промяна на структурата е много голям + за медицината, Но това в ниакъв случай не ги прави по велики от Бог. Много неща още не са открити от човека. Ти като прочете за Днк-то и знаеш повече от мен за него в никакъв случай не ти пречи да пишеш повърхностно. Аз съм отворен за нова информация, ти не дей ме мисли мене за това и ти пиша така подробно, та поне разбереш нещо от новата информация. Ти вярваш ли си че предпочитам да вярвам че земята е Плоска в 2012г. :winky: Въпрос на личен избор сам го казваш. Всеки си има право на лично мнение, да знаеш че нито целя да се заяждам,нито да промивам мозъци, но това което пише по мой адрес си го коментирам ;) Жив и здрав да си Колега и да земеш да прочетеш още малко книги :)
По ме дразнят "боклуците" които хвърлят боклуците си по Земята!

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Сънищата-Бог и т,н

Мнение от Zheleznia » 24 Сеп 2012, 13:02

Поздрав за вас Колеги с малко лично творчество ;)

И пак пускам духовни теореми, злите чувста от светлита на сърцето ми са заслепени, Моите мечти са големи от факта че съм претърпял душевни промени. Много от хората за тази информация са още зелени, от зли помисли и чувства обременени, със завист обляни, главите им с критики заляни, други бягат от реалноста като ги намирам мъртво пияни, душите им от ценности Обрани, мързеливи да прочетат мъдростите от света събрани, когато валят умни мисли те си слагат дъждобрани, за тях в мечтите винаги има забрани понеже мозъците им само с глупости са орани. Настрйвам си будилника всеки ден, защото чувствам велик дух живее в мен, той се събуди вас да пробуди от житейските заблуди, обществото спи, а най лошото е че не иска да се събуди, хората си седят като пашкули обвити в заблуди, събудете се душите ви искат да станат пеперуди, да литнат високо да се почувстват свободни, да се почувстват с Бога еднородни, който в него вярва му помагат ангелите благородни, мойте рими от елементарните стереотипите са свободни, търся себеподобни за дела Благородни.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 24 Сеп 2012, 13:26

Вече сме 21-ви век и трябва да погледнем нещата по съвсем друг начин и да престанем да бъдем първобитни хора. Дали има Бог? Ами ние разцепихме атома, полетяхме в космоса, разгадахме голяма част от тайните на вселената......И си мислим, че сме велики и всичко това за Бог са глупости. Да, но цяла една наука като математиката се крепи на факта, че едно плюс едно е равно на две. И като се замислим, цялата вселена се крепи на няколко закономерности, които приемаме за реалност и не можем да променим. Ето тук трябва да се търси Бог. Така, че цялата ни наука и знания са просто продължение на създаденото от някаква висша сила и подчиняващо се на някакви правила. И ние постоянно разгадаваме закономерностите на света в който живеем, но никога няма да можем да променим първичните неща, като това, че едно плюс едно е равно на две. Защото тук вече се сблъскваме с божественото. Всички религии в своята същност по един или друг начин проповядват точно това на език разбираем за хората, които ги изповядват. Трябва да се има предвид и че религиите са еволюирали много години и в тях е натрупана житейската мъдрост на няколко стотици поколения. Вземете десетте божи заповеди. В тях е описано поведението, което човек трябва да спазва, за де в хармония със себе си. Защото много малко хора умират без да имат няколко минути, за да осмислят живота си. Точно през тези няколко минути всеки си прави равносметка за пропуснатите неща, за успехите, за това дали е живял правилно. И ако през целия си живот човек е спазвал някакъв морал и е вършил добри неща, приема че животът му е минал пълноценно. Дали е Христос, Аллах, Буда или някой друг, религията в своята същност проповядва морал. Проблемът е, че всеки тълкува различно религията и по някога човечеството стига до моменти, в които трябва да се срамува от своята история.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Johnnie1 » 24 Сеп 2012, 13:51

Zheleznia написа:

къде си бил писал за извънземни?

Zheleznia написа:То това дето го казват във Ватикана е за да има с какво да се впишат в новото време, да всеят страх у хората, че наистина има извънземни, те хората само тях чакали да узнаят за извънземните.

говоря единствено с всеобщо признати факти, ти ми изопачаваш думите, наричаш ме повърхностен и ми задаваш глупави въпроси. едва ли има нужда да ти обяснявам че баба ми е католичка и старият завет са ме карали да го чета, отделно имам 2 попа във фамилията.. също баща ми е хирург и от там познавам не малко доктори.
като цяло няма смисъл да спорим, защото сме различни типове хора, вярвам в науката, имам нужда от черно на бяло факти.ти вярваш в нещо, което няма доказателство и обяснение и в което няма нищо лошо. никога не съм имал нищо против вярващите.. докато не почнат да стигат фанатизирани нива, всеки има собствено право на избор.. но все пак, света днеска е развит, благодарение на хора, които са си задавали въпросите "защо и как", а не са вярвали безусловно.
не се опитвам да убедя никой в нищо, само посочвам въпроси, които по-велики умове от мен са ги задали, като мистерията в Пумапунку и древните рисунки на космонавти по цял свят.. отговорите за всеки човек са различни, затова нямам какво повече да допълня.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 24 Сеп 2012, 13:57

Стига с тия глупости за бог . Религиите са създавани от хората с 3 цели :
- манпипулация на масите
- обясняване на явления и сили , които не са разбирали хората - плодородие,дъжд,мълнии,бурии
3тата цел за съжаление е най-слабо застъпена
- възпитание

На мен ми е по-интересно за съня . Контрола на съня е доста относителен и се случва , малко преди да се събудиш . Тогава осъзнаваш, че сънуваш но отново имаш някои ограничения, породени от законите на реалността .
Та много съм се чудил - след като уж имаш контрол над съня , защо нямаш контрол над всички компоненти от измислената ти реалност .

ПС:инсепшън :paranoid:

Потребител
Аватар
Кара: e39 530d Touring
Мечтае да кара: e30 m3;e34 m5;e31

Мнение от joro_e30 » 24 Сеп 2012, 15:19

Johnnie1 написа:
Zheleznia написа:

Малко си в грешка колега..Айнщайн Е вярващ, при това доста вярващ! Никола Тесла - велик учен, може би човека, който най-много е разбирал електричеството, и не само, до края на живота си е повтарял, че все още не може да го обясни, нищо, че е той е виновника за жичната/безжичната комуникация, която в момента осъществяваме ! За останалите си открития, които са СТОТИЦИ, Тесла разказва, че не знае източника на информацията си, той просто е получава ! А от къде е получава, все още гадаем ! По повод ДНК-то - човешкото ДНК е с доказан извънземен произход - научни изследвания. Продължителността на живота - 1400 години, за всяко човешко същество, просто трябва да овладеем тази си сила - пак научни изследвания !

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 24 Сеп 2012, 15:33

Johnnie1 написа:.. И това е само малка част от фактите, които са отказали велики учени като Айнщайн и Стивън Хокинг да бъдат вярващи.

Колега или някъде си прочел, че Айнщайн не вярва в Бог или не си му разбрал правилно мисълта. По-скоро коментира обяснението на религиите за Бог и той не вярва в това обяснение...А иначе, един цитат от него:
Очевидна е хармонията в космоса, която аз, с моя ограничен човешки ум, успявам да схвана, но въпреки това, все още има хора, които казват, че Бог не съществува. А това, което наистина ме вбесява, е фактът, че тези хора твърдят, че аз поддържам техните възгледи

Малко за сънищата, по-скоро е микс м/у мисъл, духовно и сън...Нещо за ободряване, Ако сте изморени, примерно по-обяд..и имаш да вършиш много неща, лягаш някъде за 10-15 мин...Затваряш очите и се опитваш да спиш, като постоянно мислиш, че скачаш и падаш от високо...Първо с нещо което си изпитвал, скок от кула/скала в басейн, парашут....после пренебрегваш "приземяването"...добре е да си си "навил" телефона/будилник...че иначе няма да усетиш ефекта, а просто ще си се наспал, а и все пак си на работа :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Zheleznia » 24 Сеп 2012, 18:29

Johnnie1 написа:
Zheleznia написа:

къде си бил писал за извънземни? Не съм ти задавал въпрос къде съм писал за извънземни можеш да прочетеш отново. Зададох ти други въпроси

Zheleznia написа:То това дето го казват във Ватикана е за да има с какво да се впишат в новото време, да всеят страх у хората, че наистина има извънземни, те хората само тях чакали да узнаят за извънземните.
Използвах думите ти от твоя пост за Ватикана и извънземните.

говоря единствено с всеобщо признати факти, ти ми изопачаваш думите, наричаш ме повърхностен и ми задаваш глупави въпроси.
Да казах че си повърхностен, понеже видях че самите ти постове хич не са обосновани. Глупавите въпроси бяха, за да се сетиш че нещо ти куца.
едва ли има нужда да ти обяснявам че баба ми е католичка и старият завет са ме карали да го чета, отделно имам 2 попа във фамилията.. също баща ми е хирург и от там познавам не малко доктори. Това че човек е чел не значи че нещо му е останало в главата, Добре че познаваш много доктори, но пак те питам от личен интерес ти Всичките ли ги пита дали вярват в Бог, че беше казал че докторите повечето не вярват ???
като цяло няма смисъл да спорим, защото сме различни типове хора, вярвам в науката, имам нужда от черно на бяло факти.ти вярваш в нещо, което няма доказателство и обяснение и в което няма нищо лошо Знаеш ли има лошо да не знаеш в какво вярваш, Аз имам доказателства за себе си за присъствието на Бог, както и нагледно много икони и Стенописи.. никога не съм имал нищо против вярващите.. докато не почнат да стигат фанатизирани нива, всеки има собствено право на избор.. но все пак, света днеска е развит, благодарение на хора, които са си задавали въпросите "защо и как", а не са вярвали безусловно. Първо човек задава въпрос към вселената, след това разумната вселената му отговаря под формата на изключителна мисъл и той почва да я обработва, и впуска в действие за развитието и. Тези мисли идват от по висши светове, който има по отворено съзнание долавя повече от тяхните послания. И това ако не е Божественно. Древните цивилизации са били изключително вярващи, за това и има прогрес, насочване на определена мисъл към вселената и развиване на тази мисъл, но всичко става с вяра.
не се опитвам да убедя никой в нищо, само посочвам въпроси, които по-велики умове от мен са ги задали, като мистерията в Пумапунку и древните рисунки на космонавти по цял свят.. отговорите за всеки човек са различни, затова нямам какво повече да допълня.

Колега нека да приключим с коментарите един към друг. Още от първия ми пост пише Хора които не вярват, моля да си спестят коментарите.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Zheleznia » 24 Сеп 2012, 18:47

acho.rs написа:Стига с тия глупости за бог . Религиите са създавани от хората с 3 цели :
- манпипулация на масите
- обясняване на явления и сили , които не са разбирали хората - плодородие,дъжд,мълнии,бурии
3тата цел за съжаление е най-слабо застъпена
- възпитание

На мен ми е по-интересно за съня . Контрола на съня е доста относителен и се случва , малко преди да се събудиш . Тогава осъзнаваш, че сънуваш но отново имаш някои ограничения, породени от законите на реалността .
Та много съм се чудил - след като уж имаш контрол над съня , защо нямаш контрол над всички компоненти от измислената ти реалност .

ПС:инсепшън :paranoid:

Колега не бъркай сегашните религии с Бог. Бог не е глупост :yes:
Религиите са създадени с друга цел, но тя е от части е изопачена. Само знай че толкова мъдрост, разум и разнообразие има по света, че и хиляди години сигурно няма да стигнат да си го обясним. Доказателства за Висши сили има само да искаш да търсиш. по 3 цел - Да създадени са за морално възпитание, за възпитание на духа който е част от Бога.

Относно контрол над реалноста, нарочно не се позволява на хората за сега да имат тази възможност в пълни размери да я използват. Понеже замисли се всеки ако можеше да контролира всичко, какво би се получило - Пълен хаос. За контрол над реалноста и съдбата на човек има доста материали в днешно време, толкова са достъпни, както никога до сега :!: Само да ти се търси Мога да ти предложа филма The Secret и филми за квантовата физика, там ще ти стане по наясно как стават тези неща. Аз лично със своите мисли съм привличал различни неща, и хора в живота си. Но не всеки е готов за тази информация, т.е да я използва в живота си. Ако имаш въпроси към тази тема пиши ми да те насоча ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 24 Сеп 2012, 19:05

Относно контрол над реалноста, нарочно не се позволява на хората за сега да имат тази възможност в пълни размери да я използват. Понеже замисли се всеки ако можеше да контролира всичко, какво би се получило - Пълен хаос. За контрол над реалноста и съдбата на човек има доста материали в днешно време, толкова са достъпни, както никога до сега Само да ти се търси Мога да ти предложа филма The Secret и филми за квантовата физика, там ще ти стане по наясно как стават тези неща. Аз лично със своите мисли съм привличал различни неща, и хора в живота си. Но не всеки е готов за тази информация, т.е да я използва в живота си. Ако имаш въпроси към тази тема пиши ми да те насоча

Не ме разбра - питах за контрол на околната среда в СЪНЯ . Защо след като насън можеш да летиш и тн , важат някой правила от реалния живот . Не можеш например да контролираш поведението на всички :conf: И наистина ли има хора с пълен контрол на съня си или тва са от ония книжки , дето обясняват как може да пътуваш във времето ?
За богове,баба марта и левски/цска не ми се коментира .

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Zheleznia » 24 Сеп 2012, 20:24

acho.rs написа:
Относно контрол над реалноста, нарочно не се позволява на хората за сега да имат тази възможност в пълни размери да я използват. Понеже замисли се всеки ако можеше да контролира всичко, какво би се получило - Пълен хаос. За контрол над реалноста и съдбата на човек има доста материали в днешно време, толкова са достъпни, както никога до сега Само да ти се търси Мога да ти предложа филма The Secret и филми за квантовата физика, там ще ти стане по наясно как стават тези неща. Аз лично със своите мисли съм привличал различни неща, и хора в живота си. Но не всеки е готов за тази информация, т.е да я използва в живота си. Ако имаш въпроси към тази тема пиши ми да те насоча

Не ме разбра - питах за контрол на околната среда в СЪНЯ . Защо след като насън можеш да летиш и тн , важат някой правила от реалния живот . Не можеш например да контролираш поведението на всички :conf: И наистина ли има хора с пълен контрол на съня си или тва са от ония книжки , дето обясняват как може да пътуваш във времето ?
За богове,баба марта и левски/цска не ми се коментира .

Явно не съм те разбрал :) можеш да оказваш влияние на околната среда в съня си с концентрация на мисълта(под название осъзнато сънуване), това е информация която съм прочел в книга разбира се, не съм я практукувал понеже имам други интереси. Вярвам на написаното понеже има и други истини за нашия свят, и силата на мисълта. Както знаеш в съня всичко става невероятно бързо, и кадрите се сменят без да имаш контрол над тях, защото съзнанието ти спи. Когато след тренировки успееш да събудиш съзнанието си по време на сън, можеш да упражняваш контрол над случващото се само с непоколебима мисъл. Връзката с реалноста идва от там да имаш непоколебима вяра в себе си че това ще се случи така както искаш. Да, не можеш да контролираш поведението на другите, те са отделни личности. Но можеш със силата на мисълта да привличаш хора, ситуации и материални неща. Когато тези хора ситуации и т.н им дойде времето да се появят в твоя живот тука пак опира до теб от твоето действие по отношение на случващото се, т.е ще осъзнаеш ли че това което се случва сега е резултат от предишни мисли и желания ;) . След като не ти се коментира,за определени неща, няма да го коментирам с теб 8)

Потребител
Аватар

Мнение от Johnnie1 » 25 Сеп 2012, 1:18

joro_e30 написа:Малко си в грешка колега..Айнщайн Е вярващ, при това доста вярващ! !

бях обещал да не пиша повече, ама за такава огромна глупост не мога да си замълча.
ето черно на бяло цитати на Айщайн, след като го питат дали вярва в Бог.

- Това разбира се е лъжа, всичко което сте чели за моите религиозни убеждения е една лъжа която систематично се повтаря. Аз не вярвам в личностен Бог и аз никога не съм се отричал от това, но съм го изразявал ясно. Ако в мен има нещо което да се нарича религиозно, то това е безкрайното възхищение от структората на света до толкова до колкото тя бива разкривана от науката.
Albert Einstein, letter to an atheist (1954), quoted in Albert Einstein: The Human Side

- За мен идеята за личен Бог като антропологическа идея е нещо, което не мога да взема на сериозно. Също чувствам, че не мога да си представя някой да ни насочва извън земното кълбо. Мойте виждания са близки до тези на Спиноза: възхищение към красотата и вярата в логическата простота на последователността, които можем да уловим смирено и несъвършено. Вярвам че ние трябва да се задоволим с нашите несъвършени знания и разбирания и да третираме нашите ценности и задължения като човешки проблем- най-важният от всички човешки проблеми.
Albert Einstein, 1947; from Banesh Hoffmann

- Вярвам в Спиноза Бог, който разкрива себе си в подредена хармония на това, което съществува, а не в Бог, който е загрижен за съдбите и действията на човешките същества.
Albert Einstein, upon being asked if he believed in God by Rabbi Herbert Goldstein of the Institutional Synagogue, New York, April 24, 1921,

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Мнение от Flash » 25 Сеп 2012, 11:44

Аз абсолютно винаги сънувам осъзнати сънища. Като се събудя и мога отново да заспя и продължавам да сънувам от там, до където съм стигнал. Чел съм много по тази тема и се опитвам все-повече да контролирам съня си, като вече до някъде успявам. А и сънувам еб@хти филмите...

Изкуството на Осъзнатото Сънуване
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата