Критики, коментари, мнения...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Как бихте оценили работата на модератор Азраил?

Добра
39
51%
Горе-долу
21
28%
Супер зле!!!
16
21%

Общо гласове : 76
ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 21 Юли 2006, 21:34

Аз да си искажа мнението,най ме дразнят теми от сорта-лелеееееееее какво бмв видях на светофара и като погледнеш нищо не е видял,ако се пълни форума с такива глупави мнения и съответно не се заключват ,май доста ще го закъсаме.А за модератора,той много добре си върши работата и не го обиждайте,защото ако съм на негово място,досега да съм ви теглил една майна,ареееееееееее у лево.А ти модераторе толкова ли неможеш да ги исхвършляш от форума,кой се прави на отворен

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34, М20В25+
Детайли за колата: Черен

Мнение от Van » 21 Юли 2006, 21:43

Toва, което се изписа днес в няколко различни теми, според мен потвърждава адекватността на Azrail. Тук всички, или почти всички караме BMW-та, а палим като моторетки.Отдавна съм забелязъл и ми е правило кофти впечатление, това че без значение каква е темата-търсене съвет, продажба, споделяне на опит и т.н.-винаги, ама винаги има някой, който с, или без основание не харесва някаква думичка и се започват едни обяснения, едни уточнения и извинения, и накрая-боза.Това са ми наблюденията за последните 2 месеца.Благодаря.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 21 Юли 2006, 21:56

Но все пак тази тема не я заключвате,за разлика от другата...Замислете се малко редно ли е да не се прилагат едни и същи критерии...Вижте какво обяснение е дадено за заключването на другата тема... иначе щом модератор е пуснал тази тема е точно на мястото си и не трябва да се заключва...Замислете се малко...

Поздрави
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sleepwalker » 21 Юли 2006, 22:27

много наВътре го взимате тоя форум :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diablo » 21 Юли 2006, 23:05

520i написа:Но все пак тази тема не я заключвате,за разлика от другата...Замислете се малко редно ли е да не се прилагат едни и същи критерии...Вижте какво обяснение е дадено за заключването на другата тема... иначе щом модератор е пуснал тази тема е точно на мястото си и не трябва да се заключва...Замислете се малко...
Поздрави

В БМВ форума всичко е възможно :D :arrow: тук сички са батки и сички знаят най - много. Ако не се правиш на важен си смотан. Демек добрината се бърка със слабост.
Имаше един момент, когато снасях секретно инфо от прототипите на БМВ, а темите ми се заключваха под предтекст, че спамвам. Къв е тоя, че ша знае повече от мен, си беше посланието на тогавашния мародератор.

Колкото до гореспоменатия такъв - странно колко промени гласчето в заглавието на тая тема. Ша каже човек, че е трябвало оперна певица да стане - и бас и сопран пее.
Нема оправия - тук е бащиния.
Е тва рулира :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:.

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 22 Юли 2006, 11:25

можетете ли да познаете аз как гласувах?
мда моите аргументи отдавна се знаят от когото трябва
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Потребител
Аватар

Мнение от psarito » 22 Юли 2006, 17:45

Тряа да има правила. Те нали са за тва да изкушават нарушителите. :mhihi: :mhihi: .
А модератора за мен добре си гледа работата е някои теми небива да им слага катанеца толкова бързо ама какво да се прави бързак си е. :lol: :mhihi:
Изображение
''Аз се циганя за 2 лв -а Ти ?''-powered by mobile.bg team

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 22 Юли 2006, 18:12

evans написа:А ти модераторе толкова ли неможеш да ги исхвършляш от форума,кой се прави на отворен

Брей, то ако така всеки си изхвърляше всеки, който го дразни... Общо взето мнението ти нямаше много смисъл.
Изображение
Изображение

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 24 Юли 2006, 8:45

Alexi написа:
sieg написа: "Ти си бурята в сърцето миииииии" и подобни...

примера ти не е удачен :mhihi:

тихо сега... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 24 Юли 2006, 12:06

абе вие май изобщо не схвашате цялата
идея на модераторството!
Това че ножа е в модератора не значи, че
той коли и беси и не значи, че той е "батката"
и всичко разбира и всичко може!
Азраил е суров, вярно е и това може да не се
харесва на някои, но това е положението от
такива хора има нужда иначе ще се превърнем
в Сладур.ком
Който има лично отношение моля да го изяснява
конкретно с него! Безпочвени коментари като
"мноо ме дразниш", не мисля че са уместни!
Явно е, че той самия е потърсил градвина критика,
така че моля...
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

младши ентусиаст
Аватар

моето мнение

Мнение от Lila_Angel » 24 Юли 2006, 12:35

аз пък честно да си призная не виждам разлика в "мноо ме дразниш" и "супер зле" (второто е от анкетата, която мод-а е пуснал).
Изобщо се чудя какво е седнал да доказва с тази анкета? Да си подхранва егоцентризма или да показва, че е суров, но справедлив. Въпросната анкета щеше да има логика, ако не се оценяваше личността и мод. качествата на Азраил, а се даваха идеи и конкретни предложения.
И сега като 50% харесват Азраил, какво от това? Кому е нужно подобно инфо? Освен на самия модератор, което пък си е чиста форма на култ към личността. При това към собствената.
От кратко съм тук, за това се въздържам да давам оценки за Азраил.
Предполагам, че не е лесно да четеш всякакви мнения. Но ще си позволя да го помоля да бъде по-либерален и толерантен - така във форума ще има възможност за повече диалог между участниците. Защото иначе какъв е смисълът- в нета има инфо по всеки въпрос, ако тук не може да се дискутира свободно, най-добре всички да ползваме google и готово.
Надявам се да не съм обидила никого.
поздрави:)

Вече кара БМВ
Вече кара БМВ
Аватар
Кара: Миксер. BMW i4 M50

Мнение от Един » 24 Юли 2006, 14:03

Много е видно че си модератор и модерираш. Опитай се да си вършиш работата тихомълком. Сигурен съм че хората по-малко ще се дразнят от това, а и за твойте нерви ще е по-добре.
Сигурно знаеш че и аз съм бил на твоето място - модератор в "Извън темата". Как процедирах аз - като видя нещо нередно трия или заключвам без да се обяснявам какво и защо съм направил. В някои случаи съм пращал ЛС-та на провинилите се. За две години и нещо да съм имал един-два случая на караници с някого и те винаги са били на ЛС, а не публични.
И накрая малко смях - спомням си една сутрин виждам някаква тъпа тема "Помощ за нещо си" и два поста по-надолу автора написал нещо от сорта "Оправих се. Трийте". Как постъпих все още сънен - отговорих на човека " Щом искаш - трием" и веднага след това изтрих темата. Когато осъзнах каква глупост съм свършил ми се оправи настроението за целия ден.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 24 Юли 2006, 14:45

Ето ви сега малко обратен фийдбек и от мене :D
Значи, първо към лилавото ангелче - целта на темата беше да събера малко чисто градивна критика, за да си направя изводите в коя насока да се развивам. И честно казано - очаквах, че 90% ще отговорят "супер зле". Така че резултатите от анкетата доста ме учудват... Ще затягам мерките за сигурност май :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Отделно, Един казва, че трябва да действам тихомълком... Еми по това, което разбирам от прочетеното, точно от това се дразнят хората - аз обикновено не давам никакви обяснения, когато лок-на или изтрия някоя тема. Как да ви обясня, че определен тип теми трябва да се "убиват" още в зародиш, защото иначе става клане и разколи :mhihi: На други теми просто не им е мястото там, където са пуснати, други е трябвало да бъдат пуснати в раздела ФЪН... И наистина, когато някой не си види темата, или я види лок-ната, е съвсем в рамките на нещата да избеснее. Съжалявам, от време на време наистина нямам възможност да обяснявам всичко...
Така, относно стегнацията - ще се опитам да разхлабя малко положението, защото наистина попрекалявам (малко обаче :P :twisted: ) от време на време, но го правя от добри чувства към форум и към читателите му. Но пътят към ада е осеян с добри намерения...
И като за финал бих искал да обърна внимание на нападките тип "за къф се имаш бе", "не си Господ", "комплексар, изкарваш си го на нас" и т.н. Значи, естествено е, че не мога да угодя на всички, т.е. недоволни винаги ще има, ето защо не се стремя а угодя на всеки, а напротив - следвам собствените си принцип и възлгеди относно това как би трябвало да изглежда този подфорум, пък да става каквото ще.
Така, отново за целта на тази анкета - нито съм искал да повдигна егото си, нито пък да покажа колко съм велик на останалите. Понеже напоследък зачестиха оплакванията, че доста насериозно го взимам този форум, както и някои от гореспоменатите "впечатления" относно модерирането ми, реших да добия една обща представа относно нагласата и настроенията на потребителите. Но имаше едно доста интересно изказване, на Алекс - за това как да приветстваме новите потребители, което все още е в процес на обмисляне. Още веднъж благодаря :yes:
Благодаря и на хората, които взеха участие и имаха смелостта да изкажат мнение тук - всяко едно от тях бе взето под внимание и добре обмислено от моя страна (като изключим няколко, които бяха офф-топик :mhihi: )
Ще оставя анкетата активна за още седмица, после ще я лок-на или изтрия, като вероятно ще последват някои леки промени ;)
MORE BEER!

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 24 Юли 2006, 16:12

Един написа:Щом искаш - трием" и веднага след това изтрих темата. Когато осъзнах каква глупост съм свършил ми се оправи настроението за целия ден.

Пък на мен ми се е случавало да напиша нещо в темата примерно: "Айде стига толкова" и после да я изтрия :lol: Или да я заключа и после да я изтрия случва се :lol:
Изображение
Изображение

"Баба Яга" Склад
Аватар

Мнение от speedmaster » 26 Юли 2006, 17:13

много се труди тва момче!
особено в е21 подфорума много съм доволен че има модове като него
да дават пример ........... на хората с бавните коли:)

Предишна

Назад към Извън Темата