За скачането ... и глобалното затопляне ;)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: пеш

Мнение от GTS » 22 Юли 2006, 20:33

аз :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Резултати 1 - 20 от около 1 780 000 за bmwpower-bg.net

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 22 Юли 2006, 21:17

mangini написа:а колко човека трябва да скочат, така че Земята да обикаля около слънцето на дрифт :?:

ти ме уби :mhihi:

GTS написа:аз :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

а ти ме закопа :mhihi:

Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 23 Юли 2006, 16:14

mangini написа:а колко човека трябва да скочат, така че Земята да обикаля около слънцето на дрифт :?:

Земята не става за дрифтинг. Тяе с 4 цилиндров двигател. Ако беше вестак щеше да се чува отдалече :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 23 Юли 2006, 16:36

XaMaB написа:

Земята не става за дрифтинг. Тяе с 4 цилиндров двигател. Ако беше вестак щеше да се чува отдалече :mhihi:

е да, ама се върти около оста си, следователно е със задно, т.е. става за дрифт :mhihi:

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 24 Юли 2006, 9:32

Не е със задно щом се върти около оста си , а е AWD :mhihi:
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 24 Юли 2006, 9:41

TheBoss написа:
ati написа:Мен глобално затоплена си ме кефи земята, не ща студ като преди 50-тина години, ...

И ти батка си в плен на огромното заблуждение. :mhihi: Глобалното затопляне въобще не е затопляне, а предвестник на ледникова епоха. Ще обясня пространно за какво иде дума. Наистина има един малък период, в който става по-топличко, сметките за парно падат, Топлофикация е пред фалит. И таман целокупния български народ да го удари на хора и ръченици ледените шапки започват да се топяяяяяят. Огромни количества студена вода попада в световния океан, топлите океански течения изстиват и първо британските острови, после западна Европа и накрая нашата китна Родина заприличват на декор от "Ледена епоха". А забравих да спомена, че преди тази апокалиптична картина да стане реалност ще сме се удавили, защото при затоплянето ще има и повишено изпарение на водните басейни. А водата има едно основно свойство - тече надолу, т.е. като се събере много вода в небето (разбирай облачност) тя неминуемо ще последва естествения си ход и ще се излее върху изненаданата глава на Ати ;)
Така че Танасе, остава ни само да се надяваме туй чудо да се случи след поне 100-150 години за да може хората, които познаваме да не се сблъскат с Апокалипсиса. За другите след нас не ми дреме, да се оправят както могат. Ако щат и на Марс да летят. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Както винаги Босев ме впечатлява. После ще ме питат защо си допадам с военните...
Само няколко бележки обаче: Тази теория за Ледниковата епоха е сериозна, но не е единствена възможна. Основния проблем с нея е голямото количество студена вода, което ще се излее не къде да е, а в Гълфстрийм - точно това течение е причината Европа да не прилича на Сибир. Единствената ти грешка е мнението, че ще се удавим. Европа ще пострада много малко от повишаването на океанското равнище(предпоагаемо с 50ина метра, ако не бъркам). Холандия, разбира се, я няма, ама то е нормално като са под морското... Америка ще търпи много загуби защото много от главните й градове са на брега, че и в океана, като Ню Йорк, но и това няма да е болка за умиране. Така че удавяне не ни чака, но Европа ще бъде студена - не чак сибирски студ, но няма да бъде и нищо общо с това което е сега. И няма да е след 100-150 години. Всички, които пишем във форума, живот и здраве, млади или стари, ще станем свидетели ПОНЕ на началото на това събитие.

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 24 Юли 2006, 13:53

sieg написа:
TheBoss написа:... А забравих да спомена, че преди тази апокалиптична картина да стане реалност ще сме се удавили, защото при затоплянето ще има и повишено изпарение на водните басейни. А водата има едно основно свойство - тече надолу, т.е. като се събере много вода в небето (разбирай облачност) тя неминуемо ще последва естествения си ход и ще се излее върху изненаданата глава на Ати ;)
...

... Единствената ти грешка е мнението, че ще се удавим. Европа ще пострада много малко от повишаването на океанското равнище(предпоагаемо с 50ина метра, ако не бъркам). ...

Чети бре, кой говори за повишаване на океанското(морското) равнище? Надежда-6 е доста далеч от морето, ама преди две години хлапетата намериха 50-60 сантиметрови риби в тревата около блока(има пускана тема по въпроса, със снимков мат'риял :mhihi: )
Изображение

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 24 Юли 2006, 13:57

TheBoss написа:
sieg написа:
TheBoss написа:... А забравих да спомена, че преди тази апокалиптична картина да стане реалност ще сме се удавили, защото при затоплянето ще има и повишено изпарение на водните басейни. А водата има едно основно свойство - тече надолу, т.е. като се събере много вода в небето (разбирай облачност) тя неминуемо ще последва естествения си ход и ще се излее върху изненаданата глава на Ати ;)
...

... Единствената ти грешка е мнението, че ще се удавим. Европа ще пострада много малко от повишаването на океанското равнище(предпоагаемо с 50ина метра, ако не бъркам). ...

Чети бре, кой говори за повишаване на океанското(морското) равнище? Надежда-6 е доста далеч от морето, ама преди две години хлапетата намериха 50-60 сантиметрови риби в тревата около блока(има пускана тема по въпроса, със снимков мат'риял :mhihi: )

явно не съм те разбрал, но този елемент от теорията ти си го разработил, тъй като не съм го срещал... ;) ако трябва да мисля логично, не ми се струват вероятни обилните валежи, в смисъл на проблем... доста по-вероятно са силните ветрове, които вече са и факт в България, заради резките температурни инверсии... но това че от океана ще се изпари вода и ще падне, не е съвсем вярно... дъждът вали не защото се е събрал много, а защото се е охладил...

Полковника
Аватар

Мнение от TheBoss » 24 Юли 2006, 14:07

sieg написа:...
вероятни обилните валежи... силните ветрове...резките температурни инверсии...от океана ще се изпари вода... дъждът вали ...защото се е охладил...

Май за същото става дума ;)
Изображение

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 24 Юли 2006, 14:16

TheBoss написа:
sieg написа:...
вероятни обилните валежи... силните ветрове...резките температурни инверсии...от океана ще се изпари вода... дъждът вали ...защото се е охладил...

Май за същото става дума ;)

абе че ще има фъртуни и виелици и тропически дъждове - ще има. Те вече започват. Но да потънем, това не ми се вярва, особено тук.

Вече кара БМВ
Вече кара БМВ
Аватар
Кара: Миксер. BMW i4 M50

Мнение от Един » 24 Юли 2006, 14:50

Абе вашта в София е лесна с тия 500+ метра надморско равнище. Ами аз в Козлодуй (30 метра) ще трябва да превземам "Радецки", или да чакам БМВ да пуснат в продажба някоя амфибия.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 24 Юли 2006, 14:51

Един написа:Абе вашта в София е лесна с тия 500+ метра надморско равнище. Ами аз в Козлодуй (30 метра) ще трябва да превземам "Радецки", или да чакам БМВ да пуснат в продажба някоя амфибия.

знаеш ли какво е Кадиефка? (може и да не се пише/чете така, просто така я знам, защото сме имали такава)

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 24 Юли 2006, 17:39

sieg написа:И няма да е след 100-150 години. Всички, които пишем във форума, живот и здраве, млади или стари, ще станем свидетели ПОНЕ на началото на това събитие.

Ние или вече го виждаме или никога няма да го видим..

Полковника
Аватар

Мнение от TheBoss » 24 Юли 2006, 19:22

Vra4anin написа:...

Офтопик на офтопиковия офтопик: Я дай линк да ги видим рибоците :mhihi:

клекни тук, ама само вода, рибите не можах да ги снимам, нямах апарат под ръка. Пък и те бяха чак на другия ден, когато водата се изтече.
Изображение

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 24 Юли 2006, 23:35

sieg написа:. Холандия, разбира се, я няма, ама то е нормално като са под морското... Америка ще търпи много загуби защото много от главните й градове са на брега, че и в океана, като Ню Йорк, но и това няма да е болка за умиране. .

Епа колко му е, някакви си държавици нема да ги има:mhihi:
направо ме разби, как си го написал:yes:

sieg написа: Всички, които пишем във форума, живот и здраве, млади или стари, ще станем свидетели ПОНЕ на началото на това събитие.

Ааа, бате, не с лошо, не искам да мръзнем :(
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата