Проблем при пререгистрация в КАТ Хасково!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Re: Проблем при пререгистрация в КАТ Хасково!

Мнение от Nasko_ » 26 Сеп 2012, 20:47

То агресията не е хубаво нещо, но направо като прочетох много ме хвана яд!!! Българина не си знае правата и никога не си ги е знаел. Не е трябвало дори да докосваш колата, а направо да се запътиш към началника на КАТ Хасково. Ти отиваш, за да ти извършат услуга, срещу която получават съответната сума. Това е все едно да отидеш да си купиш закуска и продавачката да те накара да влезеш да си врътнеш една баничка и да си я платиш. Пълна малоумщина!!!
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

Потребител
Аватар
Кара: E36 coupe

Мнение от sportcar » 26 Сеп 2012, 20:47

Повярвай колега описания от мене начин е единствения,или сериозни връзки в КАТ Хасково.Аз близо седмица ходих по мъките и даже ми казаха че ще чакат комисия от София и тогава ще решат как ще се процедира,добре че началника на КАТ Стара Загора е точен и разбран човек та ми каза какво трябва да направя,а жалкото е че стигнах до него за да разбера каква е процедурата,никой друг не можа да даде тази информация малко по рано,нито заспалите лелки от гишетата,нито мързеливите копелета на канала. :bang: .Дано съм ти помогнал защото знам какво е :(

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 520i M52B20TU

Мнение от mishoval » 26 Сеп 2012, 23:32

Само не разбрах, сменян ли е двигателя на колата с по-мощен?

ентусиаст
Аватар
Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i

Мнение от raduslaf » 26 Сеп 2012, 23:40

mishoval написа:Само не разбрах, сменян ли е двигателя на колата с по-мощен?

Не, колата си е 20ка оригинално, доколкото разбирам.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E61 LCI космос
Мечтае да кара: Йемки

Мнение от sysmurdoc » 27 Сеп 2012, 11:36

sportcar написа:Повярвай колега описания от мене начин е единствения,или сериозни връзки в КАТ Хасково.Аз близо седмица ходих по мъките и даже ми казаха че ще чакат комисия от София и тогава ще решат как ще се процедира,добре че началника на КАТ Стара Загора е точен и разбран човек та ми каза какво трябва да направя,а жалкото е че стигнах до него за да разбера каква е процедурата,никой друг не можа да даде тази информация малко по рано,нито заспалите лелки от гишетата,нито мързеливите копелета на канала. :bang: .Дано съм ти помогнал защото знам какво е :(

Колега даде ми много полезна информация и тези дни ще реша как да процедирам :bchug:

Колата си е 20-ка

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39
Мечтае да кара: e46 М3

Мнение от shalashaska » 28 Сеп 2012, 22:50

Колега,решението е такова казвам ти го,защото съм се сблъсквал преди време с този проблем
1,отиваш със собственика на който е направен първия талон без номера на талона, при нотариус и пишете на празен лист 3-те имена собственик един кой си и пишете отдолу от деня в който той е станал собственик мотора на автомобила не е сменян (но знай едно номера на двигателя трябва да се вижда читаво,преди да идеш пак до кат го излъскай номер-а да няма закво да се заядат) заверява го нотариус и отивате с този документ,ако те върнат отново ми пиши на лично да ти кажа при кой да идеш в кат и с тоя документ,немогат да ти кажат копче и ще си регистрираш редовно колата!!

Хора учете правилата в тая шибана държава са златно нещо,повечето хора са адски некомпетентни,трябва да си знаем правата и да ги остояваме,никой немисли за парите и нервите които хвърля човек,ако всичко ти е редовно по колата ти гарантирам че с този документ немогат да ти кажат нищо в кат!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e39tdsA "97
Мечтае да кара: c63amg

Мнение от ShibinG » 29 Сеп 2012, 8:00

при мен на итаталянския талон пишеше без номер на мотора , ама като клекна чичката в канала на кат и хоп имало номер , та ходих в дарукар за справка и с рамата излезе същия номер ,който е и на мотора , написаха го като официален документ срещу 80-100 лв /не помня вече/ с тоя документ в кат и минах по мед и масло :)

п.п. но бях хванал някакъв бонус че по принцип по старите бмв-та не ловяла програмата им номер на мотора по рама
6>4

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sysmurdoc » 29 Сеп 2012, 10:15

Благодаря колеги!Ще видя какво ще стане...Но тъпото е, че навсякъде съм чувал и от приятели с автокъщи, че мотора се води вече един вид консуматив и ако в талона е писан без номер не е проблем!Даже по-новите коли от завода излизали без номер!Все едно за всяка част да ми искат документ-било то филтър, ремък или гуми :conf:

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: F10 ///M5

Мнение от DriftoMania » 29 Сеп 2012, 10:22

Това само в БГ го има..един приятел го връщаха, заради несъответствие в номера в английския талон и този на двигателя на една Тойота..Той си бачка в сервиз и се опита да им обясни, че е съвсем нормално да се сменя двигател, кутия и долу-горе всичко, но те не поеха :|
Преди месец и аз ходих да регистрирам кола, в документите от автокъщата и дори във транзитния талон пишеше без номер..викам си 'супер, няма да се гъзурчи да го търси чичката 10 мин, ще мина по-бързо..' .. Да ама не, той старателно си го намери и го записа и сега в новия талон си имам номер на двигател :lol: Даже и беше така любезен да ми обясни, че с номера на рамата съм можел да си поръчвам авточасти :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i

Мнение от raduslaf » 29 Сеп 2012, 10:24

sysmurdoc написа:Благодаря колеги!Ще видя какво ще стане...Но тъпото е, че навсякъде съм чувал и от приятели с автокъщи, че мотора се води вече един вид консуматив и ако в талона е писан без номер не е проблем!Даже по-новите коли от завода излизали без номер!Все едно за всяка част да ми искат документ-било то филтър, ремък или гуми :conf:

Така е, колега.Не се притеснявай - ще ти регистрират колата рано или късно.Просто незнанието и некомпетентността им са пословични.С малко повече разправия ще стане, ама ще стане.Просто нямат установени правила и начин на работа за всички КАТ в страната и затова се получават такива простотии.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sysmurdoc » 29 Сеп 2012, 10:30

Те колега да ти кажа са като някви малки деца...Колегите им в Пловдив не са си свършили работата, айде сега да те върнем да им кажеш да си вършат работата и ела пак.Като куче и котка са областите :banghead:

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 29 Сеп 2012, 18:17

Направо ти развалят кефа да си караш колата тия нещастници...
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e39 528i

Мнение от Exesus » 29 Сеп 2012, 18:35

Аз също имах проблем при регистрирането на моята кола и от кат Стара Загора искаха да ме връщат до Пазарджик да прехвърлям колата пак на предишния собственик, който незнам си какво и какво да направи и тогава аз да ида да я регистрирам при тях. След разправии и чакане цял ден ми писна и отидох директно при началника на кат Стара Загора обясних му ситуацията и кво да ви кажа много разбран човек наистина евала му правя. Моя съвет е преди да си хванете пътя минете през началника им независимо за какво и защо те винаги могат да помогнат :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sysmurdoc » 30 Сеп 2012, 11:18

Exesus написа:Аз също имах проблем при регистрирането на моята кола и от кат Стара Загора искаха да ме връщат до Пазарджик да прехвърлям колата пак на предишния собственик, който незнам си какво и какво да направи и тогава аз да ида да я регистрирам при тях. След разправии и чакане цял ден ми писна и отидох директно при началника на кат Стара Загора обясних му ситуацията и кво да ви кажа много разбран човек наистина евала му правя. Моя съвет е преди да си хванете пътя минете през началника им независимо за какво и защо те винаги могат да помогнат :yes:

Колега в сряда пак ще ходя и май и аз така възнамерявам да направя 8)

Предишна

Назад към Извън Темата