Тренировки по Борба

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: е34 е39

Re: Тренировки по Борба

Мнение от redmaxel » 25 Сеп 2012, 19:40

Той къци си е жена :mhihi: За мма е добре да има добра основа от боен спорт или ушу.На дианабад за залата на самбото ли става въпрос при румен и росен :?:

zxsport
Аватар

Мнение от zxsport » 27 Сеп 2012, 21:53

alx написа:
auxx написа:Колега за ММА си според мене защото там освен борба има и бокс, а щом си тренирал определено ще ти е от полза има една зала в Дианабад тренировката е 5 кинта и мога да ти кажа, че там всички момчета са много точни, а треньорчето е голям човек. Ако имаш интерес пиши лс да ти обясня малко повече. :bchug:

това горното.

за мма никога не е късно. щом имаш идея от бокс- ще имаш поне някаква база/стойка от която да тръгнеш да напредваш в мма-то.

ако толкова си надъхан за борба- всяка битка (мма/джу джицо/ джудо/ самбо/ ...) свършва на земята така или иначе- така че ще имаш много възможности да тренираш като се търкаляш по пода :)

аз ходя тука веднъж в седмицата на мма при едни бразилци колкото да ме натъркалят за седмицата и съм много доволен. на 44 години съм :)

всичко е в главата... (на моя етап- повечето - в горната) :ok:

Абсолютно НЕ СЪМ съгласен, че всяка битка/бой (най-вече на улицата) свършва или се решава на земята ... ако това е факт, значи индивидът има много сериозни пропуски в бокса! Разбирайте го както си искате ...
П.С. ММА тренировки могат да бъдат полезни само човек занимавал се активно и усвоил в достатъчна степен редица други силови спортове!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 27 Сеп 2012, 22:54

zxsport написа:
alx написа:
auxx написа:Колега за ММА си според мене защото там освен борба има и бокс, а щом си тренирал определено ще ти е от полза има една зала в Дианабад тренировката е 5 кинта и мога да ти кажа, че там всички момчета са много точни, а треньорчето е голям човек. Ако имаш интерес пиши лс да ти обясня малко повече. :bchug:

това горното.

за мма никога не е късно. щом имаш идея от бокс- ще имаш поне някаква база/стойка от която да тръгнеш да напредваш в мма-то.

ако толкова си надъхан за борба- всяка битка (мма/джу джицо/ джудо/ самбо/ ...) свършва на земята така или иначе- така че ще имаш много възможности да тренираш като се търкаляш по пода :)

аз ходя тука веднъж в седмицата на мма при едни бразилци колкото да ме натъркалят за седмицата и съм много доволен. на 44 години съм :)

Абсолютно НЕ СЪМ съгласен, че всяка битка/бой (най-вече на улицата) свършва или се решава на земята ... ако това е факт, значи индивидът има много сериозни пропуски в бокса! Разбирайте го както си искате ...
П.С. ММА тренировки могат да бъдат полезни само човек занимавал се активно и усвоил в достатъчна степен редица други силови спортове!

малко бой си ял явно... _всяка_ битка оставена неразтървана- свършва на земята...
алекс
трабант 601с
разни други возила

zxsport
Аватар

Мнение от zxsport » 27 Сеп 2012, 23:25

alx написа:
zxsport написа:
alx написа:

това горното.

малко бой си ял явно... _всяка_ битка оставена неразтървана- свършва на земята...

Аз колко съм ял ... си е моя работа! Казвам ти, че сваляйки теб на земята, ти ще си или в нок-даун или в нок-аут! Освен ако не лягаш на пода за щяло и нещяло ... т.е. ще се погрижа ти да си в партер без да го искаш ....
За да се включвам по темата, значи имам известен опит ...
Последна промяна zxsport на 27 Сеп 2012, 23:36, променена общо 2 пъти

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Мнение от nightdriver » 27 Сеп 2012, 23:34

При ММА двубой , ако си слаб в бокса , но силата ти е в граплинга , винаги ще намериш начин да скъсиш дистанцията и да го повалиш на земята... ако все още си в съзнание разбира се :mhihi:
Изображение

zxsport
Аватар

Мнение от zxsport » 27 Сеп 2012, 23:43

nightdriver написа:При ММА двубой , ако си слаб в бокса , но силата ти е в граплинга , винаги ще намериш начин да скъсиш дистанцията и да го повалиш на земята... ако все още си в съзнание разбира се :mhihi:

ако стане "навалица", както викаше SKISA-та е най-добре да ти е тренер Ивет Лалова:) Иначе последствията са непредсказуеми ... :)
На АЛХ да му обадя ... най-общо на земята приключват боеве в които и 2-та участници са без опит ... става кой как може - с нокти и зъби ... инак "землянинът" "поляга" в тежък нок-аут!

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Мнение от nightdriver » 27 Сеп 2012, 23:56

Мисълта ми е , че за момчето никак не е късно , стига да е сериозен ще напредне много бързо !
Аз съм с предпочитание за жиу жицу , щом владее бокса ще бъде комплект
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 28 Сеп 2012, 1:35

zxsport написа:
nightdriver написа:При ММА двубой , ако си слаб в бокса , но силата ти е в граплинга , винаги ще намериш начин да скъсиш дистанцията и да го повалиш на земята... ако все още си в съзнание разбира се :mhihi:

ако стане "навалица", както викаше SKISA-та е най-добре да ти е тренер Ивет Лалова:) Иначе последствията са непредсказуеми ... :)
На АЛХ да му обадя ... най-общо на земята приключват боеве в които и 2-та участници са без опит ... става кой как може - с нокти и зъби ... инак "землянинът" "поляга" в тежък нок-аут!

Без опит... Мда... като тия мма бойци по големите шампионати... Дето 9 от 10 двубои свършват на земята :)
алекс
трабант 601с
разни други возила

zxsport
Аватар

Мнение от zxsport » 28 Сеп 2012, 8:31

alx написа:
zxsport написа:

Без опит... Мда... като тия мма бойци по големите шампионати... Дето 9 от 10 двубои свършват на земята :)

Аз ти пиша, че в случайна ситуация на улицата боя НЕ се води на земята и в общия случай този с по добри боксови умения печели. При хора без никакъв опит е много вероятно боя да премине в боричкане на земята. Къде ги намеси мма героите, които 99% от времето са на пода? Нали гледаме на нещата що годе реалистично?

Потребител
Аватар
Кара: е34 е39

Мнение от redmaxel » 28 Сеп 2012, 11:47

То момчето не каза каква му е целта та не знам за какво спорите :dunno: ММА боиците не ги даваите за пример,те имат висока поносимост на удари(всякакви),реално ако нетрениран човек отнесе тежък удър няма да се изправи :help: Иначе колеги заповядаите утре в УНИВЕРСИАДА страхотно шоу ще е,гледам че има от вас запалени по мма :D

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 28 Сеп 2012, 12:00

Ударихте го на вечния спор...от ситуация до ситуация и от бой до бой има голяма разлика.
Ето един уличен бой където не свършва на земята http://www.youtube.com/watch?v=-nl6JNlFR-U
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 28 Сеп 2012, 16:03

zxsport написа:
alx написа:
zxsport написа:

Аз ти пиша, че в случайна ситуация на улицата боя НЕ се води на земята и в общия случай този с по добри боксови умения печели. При хора без никакъв опит е много вероятно боя да премине в боричкане на земята. Къде ги намеси мма героите, които 99% от времето са на пода? Нали гледаме на нещата що годе реалистично?

абе млади момко... той човека ти го написа ама ти...

ако си боксьор ще гледаш да го боксираш на растояние. ако си борец- ще гледаш да го хванеш. хайде сега познай ако ти си боксьор и аз съм борец- дали няма да те хвана и да те сваля на земята- шанса ти да ме свалиш с един удар преди това го има- ама... предполагам знаеш тия раоти как (не) стават в реалноста. в реалния свят трудно ще боксираш някой дето ти тръгва да те граби.

най-силните мма бойци са граплери и такъв няма как да го държиш на растояние - особено ако знае поне малко как да се пази (което не е голяма философия). мисля, че с това спора се изчерпва?

всички "практически/ улични" бойни спортове са _предимно_ хватки и ключове.. и това горното дето го написах е причината.
алекс
трабант 601с
разни други возила

zxsport
Аватар

Мнение от zxsport » 29 Сеп 2012, 0:39

alx написа:
zxsport написа:
alx написа:
zxsport написа:

абе млади момко... той човека ти го написа ама ти...

ако си боксьор ще гледаш да го боксираш на растояние. ако си борец- ще гледаш да го хванеш. хайде сега познай ако ти си боксьор и аз съм борец- дали няма да те хвана и да те сваля на земята- шанса ти да ме свалиш с един удар преди това го има- ама... предполагам знаеш тия раоти как (не) стават в реалноста. в реалния свят трудно ще боксираш някой дето ти тръгва да те граби.

най-силните мма бойци са граплери и такъв няма как да го държиш на растояние - особено ако знае поне малко как да се пази (което не е голяма философия). мисля, че с това спора се изчерпва?

всички "практически/ улични" бойни спортове са _предимно_ хватки и ключове.. и това горното дето го написах е причината.

Уличен бой с хватки и ключове? Ти май не си виждал дори и от близо какво се случва в такъв момент.Може да сме на г*** на географията, но и в БГ знаем какво е грапинг и джиу-жицу ... не че са лоши, но има и други, смея да кажа по-ефективи (за улицата) прийоми...

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 01 Окт 2012, 0:21

А и никой не споменава колко често на улицата всичко е 1 vs 1... И кой тип бойни спортове отпада бързо като вариант при такава ситуация...
Изображение

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 01 Окт 2012, 10:16

Господа фаитъри препоръчвам за улицата таи-бо.. :mhihi:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Предишна

Назад към Извън Темата