преписвате ли
Модератор: Общи модератори
44 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Аз винаги. втори курс минах така вече, в УНСС, непомня да съм учил за някой изпит
П.С.: А кво му е унизителното всъщност? И аз не се ли уважавам тогава?

П.С.: А кво му е унизителното всъщност? И аз не се ли уважавам тогава?
Последна промяна b2 на 24 Юли 2006, 22:53, променена общо 1 път
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- Lila_Angel
- младши ентусиаст
-
аз пък винаги съм умирала от страх , че ще ме хванат. и още повече от ужас, ако ме изправят пред целия курс с пищови.
но винаги си правех пищови. всъщност така учех. обаче на изпитите - никога не ги взимах

но винаги си правех пищови. всъщност така учех. обаче на изпитите - никога не ги взимах

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
аз така успях да завърша 12 клас

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Допреди да отида в ТУ само веднъж си бях правил пищо в 7-ми клас и ме хванаха - умрях от срам
Ама при ТУ-то няма друг начин, а и там ако не преписваш могат да те изключат заради това, щото се отличаваш от масата
Ати

Ама при ТУ-то няма друг начин, а и там ако не преписваш могат да те изключат заради това, щото се отличаваш от масата

Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Това за мене е болна тема. Именно заради преписвачите се отказах да завърша ТУ. Не казавам, че съм кой-знае какво, но страшно ме дразнеше фактът, че по-големи идиоти от мене щяха да се набутат в готините специалности (за сведение, следвах във ФКТТ). Не ми издържаха нервите, пък и тапията за мене не беше самоцел. Сега, когато животът ме подхвана, ме е яд донякъде, но пък спечелих много други неща, които не се купуват с пари от блестяща кариера...
It's not who You are, it's who You know...
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
леле язе срам немам и учим и преписвам-БЕЗЦЕННО.Така хем съм и умен и тарикат

ТДС - Турбо Див Селянин
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
какво ми пука всъщност дали ще ме хванат?!..какъв е смисъла да уча,при положение,че 60% от класа ми преписват като луди,а аз да седна да уча...голям балък ше дойда

- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
според мен е важно да знаеш какво трябва да учиш и какво не трябва. ако си тотално наясно със собствените си приоритети, не мисля че има смисъл да учиш всичко. това, което ти трябва, си го учиш, другото, си го преписваш.
п.с.: бате алх, какво инспирира тази тема в теб?
п.с.: бате алх, какво инспирира тази тема в теб?

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Случва се. и да ме хванат- кво толкова..
Иначе Енджи е напълно прав. На мен ми е все тая, защото въобще не съм наясно какво искам и това, което уча го уча между другото. Откакто работя при баща ми вече съм с много неща наясно. Според мен е важно да можеш да се оправяш и да си гъвкав пък всичко, с което се заемеш се учи. Щом един го знае, не е проблем да го знаеш и ти... А дипломата вече не значи толкова много, можеш да си я купиш и от сергия. Затова вече повечето фирми дават проекти. Имаш време, правиш, мислиш, струваш, после го защитаваш и си готов.

- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
1вият отговор... Не искам, не мога и не преписвам
Наистина много мой приятели преписват и минават по-лесно от мен... може и да съм балък, ама не ми се преписва... и това съвсем сериозно... и се чувствам адски добре, когато съм подготвен... т.е. много рядко ходя слабо подготвен по изпити...
сега, когато мога да сравнявам 2 университета, мога да кажа, че това, което доста ме дразни е това, че много преподаватели са предубедени и се държат едва ли не надменно... а има и много точни преподаватели... ама това си е друга тема...

Наистина много мой приятели преписват и минават по-лесно от мен... може и да съм балък, ама не ми се преписва... и това съвсем сериозно... и се чувствам адски добре, когато съм подготвен... т.е. много рядко ходя слабо подготвен по изпити...
сега, когато мога да сравнявам 2 университета, мога да кажа, че това, което доста ме дразни е това, че много преподаватели са предубедени и се държат едва ли не надменно... а има и много точни преподаватели... ама това си е друга тема...
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
44 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3