Конкурс: Photographer
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
Конкурс: Photographer
Мислех да пусна темата в "арт" раздела но там идеята не е точно такава, но все пак ако модераторите решат нека я преместят.
И ще помоля да постваме само снимките с които ще участваме без спам.
*Всеки от вас има право да снима само с мобилен телефон!
*Позволено е да се правят всякакъв тип снимки: макро, панорамни и нормални снимки.
*Снимките да не бъдат обработвани със софтуер.
Всеки от вас ще има възможност да участва само веднъж с 1 снимка!
Начало и край на конкурса - считано от днес 01.10.2012 г. до 01.11.2012 г.
Конкурса ще се състои от два кръга. В първия кръг ще бъдат избрани само 3 снимки. Втория кръг ще се състои от Анкета след 01.11.2012 г. която ще бъде пусната за да може да изберем най-красивата снимка.
Предлагам снимките да бъдат качвани на този сървър http://www.pictureshack.us/ .
Надявам се на всеки да му хареса идеята на темата, и да видим много добри фотографии.
Аз мисля да участвам с ето тази снимка, направена с айфон 4. Вие сте!

И ще помоля да постваме само снимките с които ще участваме без спам.

*Всеки от вас има право да снима само с мобилен телефон!
*Позволено е да се правят всякакъв тип снимки: макро, панорамни и нормални снимки.
*Снимките да не бъдат обработвани със софтуер.
Всеки от вас ще има възможност да участва само веднъж с 1 снимка!
Начало и край на конкурса - считано от днес 01.10.2012 г. до 01.11.2012 г.
Конкурса ще се състои от два кръга. В първия кръг ще бъдат избрани само 3 снимки. Втория кръг ще се състои от Анкета след 01.11.2012 г. която ще бъде пусната за да може да изберем най-красивата снимка.
Предлагам снимките да бъдат качвани на този сървър http://www.pictureshack.us/ .
Надявам се на всеки да му хареса идеята на темата, и да видим много добри фотографии.

Аз мисля да участвам с ето тази снимка, направена с айфон 4. Вие сте!

Последна промяна HackeD на 02 Окт 2012, 7:24, променена общо 4 пъти
Re: Конкурс: Photographer
Няколко въпроса само:
Кой ще оценява в първият кръг
И защо точно той или те
Професионални фотографи ли са, просто разбират от материята ли- журито е важно в чисто субективна област...
Какво ще се оценява- качество на снимката (в смисъл да няма шум, размазване и т.н. техн. неща), идеята на фотографа, самият обект който е сниман
Иначе не е лошо като идея, ама като ще е конкурс къде са критериите за оценяване
Кой ще оценява в първият кръг

Какво ще се оценява- качество на снимката (в смисъл да няма шум, размазване и т.н. техн. неща), идеята на фотографа, самият обект който е сниман

Иначе не е лошо като идея, ама като ще е конкурс къде са критериите за оценяване

- HackeD
- Старши ентусиаст
-
Хаос написа:малко на - дай да се похвалим с айфона излиза
Айде пак се започва... не го хваля просто си избрах добра снимка коята да постна, ся ако твоя телефон не може да направи що-годе добра снимка нормално да плюеш...
justboy написа:Интересна е идеята, само ми е малко странно защо да не е позволена софтуерна обработка?
Ами защото е интересно да видим какви способности имат телефоните без намеса на каквито и да е софтуери.

F3P написа:
Всички които следят темата ще може да гласуват за снимка.
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Фотограф с телефон
Трябва да измислиш някакво развитие на темата, иначе е скучно и едва ли много хора ще се включат... В смисъл пускам една снимка и чакам един месец да видя дали съм в топ 3 и после да видим дали съм номер 1 и накрая какво, закичвам си тиквения медал...
Идеята е хубава, но не е развита

Трябва да измислиш някакво развитие на темата, иначе е скучно и едва ли много хора ще се включат... В смисъл пускам една снимка и чакам един месец да видя дали съм в топ 3 и после да видим дали съм номер 1 и накрая какво, закичвам си тиквения медал...

Идеята е хубава, но не е развита

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
HackeD написа:Хаос написа:малко на - дай да се похвалим с айфона излиза
Айде пак се започва... не го хваля просто си избрах добра снимка коята да постна, ся ако твоя телефон не може да направи що-годе добра снимка нормално да плюеш...
ми аз си имам техника за снимане - ДСЛР
а снимката ти е ужасна - липсва идея, композиция никаква, липсва дълбочина, липсва контраст, липсва история...
вземи прочети малко основи на фотографията като изкуство - тея неща ги има в интернет и тогава пускай такива теми
иначе нали знаеш - важно е задкамерното устройство
те ти качествена снимка, макар и правена с 3МП телефон, без обработка, без кроп (би могло да се резне отдолу една лента)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
Идеята беше ако сме имали хубави попадения с телефоните да ги покажем. Ама гледам, че само ще се заяждаме така, че по-добре да се заключи.
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Ето и една от моя телефон
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

и "Конкурс: Photographer" не ми се връзват, предлагам или да се доработи откъм изисквания, или просто да споделяме добри снимки направени с телефон.HackeD написа:Идеята беше ако сме имали хубави попадения с телефоните да ги покажем.
Ето от мен.

- Radinka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се
любима моя мрачна снимка, снимана е отдавна с нокиа н70

never drive faster, than your guardian angel can !
Radinka написа:любима моя мрачна снимка, снимана е отдавна с нокиа н70
о, Враца!
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Zheleznia
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: в лявата лента.
- Мечтае да кара: Черна е46 М3 :)
- Детайли за колата: DIESEL POWER
Хубава идея колега, Но аз като не съм почитетел на скъпите телефони и имам такъв със 1.3мп. камера, някакси излиза,че хората с по обикновенни телефони нямат шанс да бъдат оценени добре, понеже качеството е лошо. Мисля че пункта със снимането САМО С ТЕЛЕФОН на твоя конкурс Не е много добре измислен. Можеби трябваше снимки само да не са със профисионални фотоапарати. Имам хубави снимки ама не на телефона, и как ще разбереш дали снимката е от телефон или фотоапарат ??? Както и да е не обичам да хейтвам, но отчитай че ако правиш конкурс за нещо той трябва да е съобразен с хората от различни слоеве и добре обмислен за да има ефекта който можеби целиш. Успех
Извинявам се за спама.

Извинявам се за спама.
По ме дразнят "боклуците" които хвърлят боклуците си по Земята!
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
В любимото даскало където лятото играем баскет.

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

13 мнения
• Страница 1 от 1