Кой се чувства дискриминиран?
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Кой се чувства дискриминиран?
Който се чувства дискриминиран в собствената си държава за сметка на други етноси нека подпише тази петиция! На мен лично до гуша ми дойде от толериране на роми ли са, цигани ли са или мангали
http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html

http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html
May the BMW force be with you!
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
И аз се разписах 215 

Последна промяна madpetio на 25 Юли 2006, 17:27, променена общо 1 път
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
хехехе на мене се падна точно 300
искрено се надявам да стане нещо повече, отколкото да генерираме трафик за някой провайдер

искрено се надявам да стане нещо повече, отколкото да генерираме трафик за някой провайдер

---
Има и нещо друго!!!
Вижте какво пише Мими Петрова - Торино Италия
Виждам, че всички, които сте се подписали под петицията живеете в България. И аз се възмущавам като вас от подобни факти. Но какво ще кажете за един друг вид дискриминация от българи срещу българите, живеещи в чужбина. Миналата година www.parisvesti.com организира подписка за изменение на Закона за здравното осигуряване, според който със задна дата българите , живеещи в чужбина трябва да плащат здравни осигуровки за нещо, което не са ползвали и още повече, че тези българи са легални в чужбина, живеят, работят и плащат здравни осигуровки в чужбина. Нима това не е дискриминация на българи срещу българи?! И нещо любопитно: от устата на човек, работещ в здравното осигуряване чух: "Ах, не ги мисли, те българите в чужбина имат пари да си ги платят" - и това казано с насмешка, не, по-точно с подигравка. Ей това се казва СРАМ! Само че тогава бяха единици българите, живеещи в България, подписали тази подписка, нали! Ей такива сме си българите, докато не ни опре яйцето до дупето, пръста си няма да мраднем за нищо, а не бива! Докога? И за по-голяма прецизност ще кажа, че господата управляващи така и нищо не направиха по въпроса и гореспоменатите задължение, които аз ще нарека "НАЙ-ГОЛЯМАТА МАКРО ПИРАМИДА" все още си съществуват и остават да бъдат събрани от дискриминираните българи. И така, скъпи мои сънародници, научете си уроците от историята за да има полза от всичко, с което се залавяте да правите. А сега ви пожелавам успех!
По-наведен народ надали има по света бели от нас. Знам, че звучи цинично, но за съжаление е така. И още ще си ни клецоркат и ще си ни доят както си искат, а ние ще си траем. Щото е по-лесно. Остана само да се бием в гърдите къв народ сме били по време, когато останалите са били още племена. Нищо не е останало от тоя народ. Но тази петиция ще я подпиша!!!
Вижте какво пише Мими Петрова - Торино Италия
Виждам, че всички, които сте се подписали под петицията живеете в България. И аз се възмущавам като вас от подобни факти. Но какво ще кажете за един друг вид дискриминация от българи срещу българите, живеещи в чужбина. Миналата година www.parisvesti.com организира подписка за изменение на Закона за здравното осигуряване, според който със задна дата българите , живеещи в чужбина трябва да плащат здравни осигуровки за нещо, което не са ползвали и още повече, че тези българи са легални в чужбина, живеят, работят и плащат здравни осигуровки в чужбина. Нима това не е дискриминация на българи срещу българи?! И нещо любопитно: от устата на човек, работещ в здравното осигуряване чух: "Ах, не ги мисли, те българите в чужбина имат пари да си ги платят" - и това казано с насмешка, не, по-точно с подигравка. Ей това се казва СРАМ! Само че тогава бяха единици българите, живеещи в България, подписали тази подписка, нали! Ей такива сме си българите, докато не ни опре яйцето до дупето, пръста си няма да мраднем за нищо, а не бива! Докога? И за по-голяма прецизност ще кажа, че господата управляващи така и нищо не направиха по въпроса и гореспоменатите задължение, които аз ще нарека "НАЙ-ГОЛЯМАТА МАКРО ПИРАМИДА" все още си съществуват и остават да бъдат събрани от дискриминираните българи. И така, скъпи мои сънародници, научете си уроците от историята за да има полза от всичко, с което се залавяте да правите. А сега ви пожелавам успех!
По-наведен народ надали има по света бели от нас. Знам, че звучи цинично, но за съжаление е така. И още ще си ни клецоркат и ще си ни доят както си искат, а ние ще си траем. Щото е по-лесно. Остана само да се бием в гърдите къв народ сме били по време, когато останалите са били още племена. Нищо не е останало от тоя народ. Но тази петиция ще я подпиша!!!
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
- Van
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34, М20В25+
- Детайли за колата: Черен
Някой може ли да разясни тая петиция откого е написана и до кого е адресирана. Липсата на обявени в самата нея такива данни навежда на мисълта, че някой "с чужда пита помен (ще) прави".
Са ще видите какво ще става,има предложение всички гета да се махнат,а тези цигани където нямат къде да живеят ще им се построят нови къщи,парите ще се вземат от бюджета,демек от трудещият се българин.Кажете ми това къде го има,циганите където ги мързи да работят,всичко им се поднася на тепсия,а ние трябва да ги издържаме.
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3