Пак ли война?
Модератор: Общи модератори
67 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Пак ли война?
Jordana написа:Тука си някои хора са наистина под влияние на американската пропаганда и то сериозно.Тва дето американците нямали загубен танк ..хах такава смешка е туй че те самите сигурно няма си повярват.
http://www.primeportal.net/m1_damaged_iraq.htm
Това е специално за почитателите на "непобедимата" американска армия
хайде сега иди прочети внимателно какво съм написал

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Не, бе! Алх-то има в предвид танкова битка, демек такове срещу танкове! Иначе, че си ги пореха с РПГ, на стойност 180 лева изстела, пориха си ги!
Те и 72-ките на Асад ги порят, както си трябва! В градски условия - няма оправия. Руснаците го научиха по най-кофти начина 94-та, Нова Година, Грозни... Танковете на парад, пехотата отзаде, наместо пехотата да охранява танковете.
Все тая де, не е лош танк Еймбръмса, особено последните модификации.
А относно ППК-то...Наще медии бая ни спестяват... Здраво си се колят, всеки ден има "операции на силите за сигурност", последните месеци дори преминават от засади и бомбени атаки, към нападения на постове, заемане на позиции в села и т.н...

Все тая де, не е лош танк Еймбръмса, особено последните модификации.
А относно ППК-то...Наще медии бая ни спестяват... Здраво си се колят, всеки ден има "операции на силите за сигурност", последните месеци дори преминават от засади и бомбени атаки, към нападения на постове, заемане на позиции в села и т.н...
Без страх, без спирачка!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Binev_OuT написа:я из между другото кажете някоя добра военна игра,че ми се доцъка като ви четях мненията
battlefield vietnam
Може и некоя мрежа да спретнеме
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
В крайна сметка излиза че няма голямо значение какви танкове имаш а кой и как ги използва.В градски условия няма танк който да е без кусури. АЛХ ..не визирам никой конкретно така че не е необходимо да стигаме до такива коментари.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- bmw_g_power
-
-
ilia1984 написа:bmw_g_power написа:Колега честно много си зле със информацията!Какви невинни деца и старци бе човек не се излагай,че ми ставаш смешен това са плъхове които се крият в дупки и като мине някой от турската армия и взривяват или терористи камикадзета които убиват невинно мирно турско население на тия ли викаш че щели да завземат няколко турски града я се скрий да не ставаш за резил както ти писах и в по предишния пост всичките ти мнения в всички теми са за бисерите! Сирия едва ли би искала да се изправи срещу могъщата турска армия. Подобно противопоставяне би завършило с безспорна победа за Анкара, и то за часове!!!Какво си се захванал като удавник за сламка за тия танкове ти това ли видя само,че са със такива танковеНито съм,че глупедия нито съм слушал някакво измислено от напън(от теб)радио!И ако глупедия беше това за което твърдиш незнам твоите тапизми които ръсиш без спир за къде са
![]()
![]()
Ти си бил много боен бе братчед или "комшу" както казвате на вашият език тия турски напъни си ги запази за митингите на ДПСПак ти казвам не знаеш нищо нито за кюрдите нито за ПКК преди месеци убиха 20 турски войника ако са добре въоражени ще убият още повече....
До момента турците са избили над 50 000 кюрди и това е официалната турска статистика на изток от Анкара живеят м/у 10-15 милиона кюрди и за разлика от теб нямат право да говорят на родният си език камо ли да правят митинги или партий за разлика от България и ДПС
![]()
alx вярно е че американците унищожиха няколко(около 10-15 броя) Т-72 и доста Т-55 като съотношението в силите е било 1:20 в полза на американците но има голяма разлика м/у турската и американската армияПо отношение М1 и Т-72 първо незнам колко и дали изобщо имат от тях турците .Като съпоставиш М1 и Т-72 и без да си специалист ще видиш че Т-72 превъзхожда М1 по много характеристики като максимална скорост и т.н
То се вижда кой знае и кой не аз не пиша като тебе наизуст тука или там кото дойде!И това,че спора със меко казано "балабурник" не значи че съм ти коншу,а съм си чист българин ама за разлика от теб здраво мислещ и не се владея по омразата си срещу турците и по това да си давам мненията!Това ,че са нямали право да говорят на родния си език е пълна глупост и продължаваш да пишеш без да мислиш ама грам и после аз не съм знаел нищо

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Добре де, как смятате, че някой може да се оправи с тероряги..джихадисти, квато ще и армия да имаш, просто нямам как да стане. Щото по новини и незнам си къде само , как Асад тва ибивал незнам си кво, а за тия боклуци нищо...
Ако не било планински терен, било лесно...друг път.
Не ми се вярва, че турците ще влезнат, може ако да помогнат на Асад....ама няма пак как да стане. Американицте и те май вече разбраха за кво иде реч.
Не ми се пускат филмчета, че са 34+, ама всеки може да влезе в лайвлиик и да види , тия за мира кво клане правят.....да избиват пленници вързани, както и цивилни /вързани/, че уж били поддръжници....
Ако не било планински терен, било лесно...друг път.
Не ми се вярва, че турците ще влезнат, може ако да помогнат на Асад....ама няма пак как да стане. Американицте и те май вече разбраха за кво иде реч.
Не ми се пускат филмчета, че са 34+, ама всеки може да влезе в лайвлиик и да види , тия за мира кво клане правят.....да избиват пленници вързани, както и цивилни /вързани/, че уж били поддръжници....
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Верно че фесовете са на голям кръстопът.Ако помогнат бунтовниците само дават тласък за още размирици и наливат вода в мелницата на кюрдската съпротива .Ако помогнат на Асад пък дразнят другите в конфлекта.Между другото щаба на бунтовниците първо ръководеше борбата в Сирия от турска територия.Сега се изнесоха на сирийска земя.В тоя конфликт няма да има победители и победени със сигурност всеки ще отнесе по малко от тоягите.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
67 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5