Витоша отново гори!!!
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Re: Витоша отново гори!!!
Виж какво сега, не си позволявай да ме определяш какъв съм, дали съм излизал извън пътеките и какво ми е образованието (това за образованието го написах, защото ти пак си позволи да обвиняваш някой, който не познаваш без да си запознат и след това го изтрих, защото не обичам да си меря пишката с който и да е). Както аз не ти викам "пич", така и ти не ми викай. Така както аз не си позволявам да използвам такъв тон и ти недей. Не е приятно просто и е знак за ниска култура, не че ми пречи. Форумни драскачи бол.
И с N.Mihaylovski направихме някаква най-добронамерена дискусия от която може би и двамата имахме полза, ама ти кво се напъваш не знам.
Само като ти прочете човек това мнение, в частност нещата в червено, става ясно колко ти е ясно на теб какво пишеш.
Веднъж вече казах, че спирам, ама ми стана интересно, понеже се включи и колегата. Тва беше от мен. Живи и здрави
И с N.Mihaylovski направихме някаква най-добронамерена дискусия от която може би и двамата имахме полза, ама ти кво се напъваш не знам.
Само като ти прочете човек това мнение, в частност нещата в червено, става ясно колко ти е ясно на теб какво пишеш.
exotique написа:Всички сме били свидетели на смерча през 2001 година, който се пренесе от Ветровала към Меча Поляна и х.Академик. В момента в района на х.Момина Скала има сериозни ерозионни проблеми-които се дължат основно на продължителната суша тази година.И там-доста дървета са нападали и изсъхнали- но това е в процес на естествени процеси.Онсовното огнище на короядияте в местността "Ветровала" вече е минало-дори има ново израстнала растителност на мястото на унищожените дървета преди 11 години дървета.Случаят с есенните пожари на Витоша тази година според мен няма АБСОЛЮТНО нищо общо с короядите.Да, там има доста засегната гора, която поради законова невъзможност да бъде събрана и изнесена от резервата- оп-пожар.Ако приемем,че си прав за санитарната сеч-то защо тя не е била направена преди 10 години-ами точно сега, година след спирането на всички лифтове и влекове от концесионера на планината?!?
Веднъж вече казах, че спирам, ама ми стана интересно, понеже се включи и колегата. Тва беше от мен. Живи и здрави

Точно това с изтриването на част от твоите постове ме подразни....Ако четеш от сегашен момент темата- ще излезе-че аз се заяждам, а ти просто се защитаваш.Пич наричам хората, които са готини-ти, щом се обиждаш-твоя си работа...Най-мразя хора- които си връщат думите назад-в твоят случай си коригират и трият част от постовете...Нямам намерение да си меря каквото и да е било с човек- който има за цел само да оправдае палежите и най-вероятно е върл фен на Цеко Минев. Нямам намерение и не искам да се занимавам с хора, които грам нямат идея за какво говорят и в какво се опитват да убедят останалите.С последният си пост и цитат на моите думи в червено-ти напълно доказа-че си крайно некомпетентен в тази област свързана с горите и историята на събитията от 2001 година насам.Прекратявам комуникацията си с тебе, нямам намерение да водя дебат със стена.
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Променил съм ЕДНО изречение в един пост и в него пише какво ми е образованието и с какво се занимавам и беше в отговор на това, че ти написа, че не знам за какво иде реч. Прав си, не трябваше да го махам, но нито съм си променил мнението по темата, нито съм трил постове.
На тоя най-малко съм му фен, повярвай. Повярвай, че съм твърдо против каквато и да е намеса в резервата и изсичането на голо на гори и промяна на предназначението на земите не само в парка и резервата, но и където и да е.
Пожарите като ги гледам ми се къса сърцето и както писах трудно е да повярвам, че последния е случаен.
Ти по какво разбра, че оправдавам палежите? Това, че не изпадам в крайности и не започвам да сипя безпочвени обвинения ли? Моля те, недей да ми приписваш подобни неща. Изобщо не е приятно някой да извади от контекста нещо, което е точно обратно на това, което мислиш
С най-добри чувства, колега
На тоя най-малко съм му фен, повярвай. Повярвай, че съм твърдо против каквато и да е намеса в резервата и изсичането на голо на гори и промяна на предназначението на земите не само в парка и резервата, но и където и да е.
Пожарите като ги гледам ми се къса сърцето и както писах трудно е да повярвам, че последния е случаен.
Ти по какво разбра, че оправдавам палежите? Това, че не изпадам в крайности и не започвам да сипя безпочвени обвинения ли? Моля те, недей да ми приписваш подобни неща. Изобщо не е приятно някой да извади от контекста нещо, което е точно обратно на това, което мислиш

С най-добри чувства, колега

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Сеч има, и то както казах доста и на доста места, едното е на Алеко писта Лале изсекоха си сумати дървета с прелога санитарна сеч, другото много видимо сечище е на Бай кръстьо на пясъчната база на обратния завой още има трупи покрай пътя, и т,н
Аз не виждам какво бистрим, като е ясно че се чисти преди сезона за новите писти, щото догодина Цеко ще почне да прави новите лифтове и кабинки, и междувременно ще има още пожари и готово, мога да обясня и защо, защото Боровец е далече и Софиянци да си карат на Витоша ще построят хотелчета ала бала к*урви бело и царско село на Алеко и всички доволни
Кво се пънете файда няма, акто протестите лятото за витоша спомняте ли си колко бяха отразени в медиите ами николко щото така иска ББ и ЦК и медиите слушкат "независимите медии "

Аз не виждам какво бистрим, като е ясно че се чисти преди сезона за новите писти, щото догодина Цеко ще почне да прави новите лифтове и кабинки, и междувременно ще има още пожари и готово, мога да обясня и защо, защото Боровец е далече и Софиянци да си карат на Витоша ще построят хотелчета ала бала к*урви бело и царско село на Алеко и всички доволни

Кво се пънете файда няма, акто протестите лятото за витоша спомняте ли си колко бяха отразени в медиите ами николко щото така иска ББ и ЦК и медиите слушкат "независимите медии "

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3