автокаско
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
автокаско
някой има ли впечатления от булстрад каско 100 и от булстрад като застраховател.сори за правописа ама шифта не работи 

- doncheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2008 X5 30d
- Мечтае да кара: M-power
Re: автокаско
На камионите във фирмата имаме Булстрад Бонус каско. Освен, че от време на време се правят на луди за по-големите щети и не искат да дават парите, които искат от сервиза, други оплаквания нямам.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Булстрад Каско 100 значи че ще ти плащат щетите със суми, които са недостатъчни за що годе добър ремонт.
Вместо 100+ лева на панел като врата ще ти дадът 20-30 лева.
Вместо 100+ лева на панел като врата ще ти дадът 20-30 лева.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
Абе к'во каско вие добре ли сте? По-добре парите от каското си ги заделяйте в фонд "черни дни". Файда от каското няма. Пари на вятъра.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Колкото и смешно да ти звучи - все още има... само че хората, които мислят като теб го разбират, когато е вече прекалено късно... и почват да се чудят "ама що така...".
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Аз не че съм защитник на тезата КАСКО, даже напротив, но тази година си го избих х3 пъти така че ... не ми ги разправяйте тия, няма файда 

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
фонд "черни дни" и като те изчеластри някой разбирач и ремонта ти отиде на 2-3-4 хиляди, ебах тия черни дни
Да не говорим вече пък за кражбите и тоталите.
Впечатленията от почти всички застрахователи са ми едни и същи- никога не дават колкото ни се иска, въпроса е поне сервизите да са им читави, ако трябва да правиш нещо в тях... А най-добре да имаш някаква връзка във въпросната компания...

Впечатленията от почти всички застрахователи са ми едни и същи- никога не дават колкото ни се иска, въпроса е поне сервизите да са им читави, ако трябва да правиш нещо в тях... А най-добре да имаш някаква връзка във въпросната компания...
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- mishoval
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520i M52B20TU
Последно впечатление от "Булстрад", отпреди 2 седмици. Оценката ми я прави познат от "Булстрад", но плащат от София! Преден ляв калник / изчукване + боя/ и ремонт предна броня /без боя / - 150 лв!!
А им плащам на тези гадове по 400 лв./год.
Сериозно се замислям догодина въобще да правя автокаско!

Сериозно се замислям догодина въобще да правя автокаско!
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Аз нямам лични наблюдения от Булстрад, но един приятел имаше доста проблеми с изплащане на "тотална щета" при тях.
А като чета за малките премии, които са изплатили на колеги, като се има предвид щетите, направо се учудвам.
Аз никога досега не съм ползвал връзките си при завеждане на щета. На старото БМВ 99 г. за една драскотина на вратата и още по-малка на калника, от Армеец ми платиха 386.90 лв. Драскотините ми ги оправи колегата Mollov, като дори не ми взе пари ( още веднъж му благодаря!) за 30 мин. с хубави пасти
Като каското ми струваше малко повече на година от колегата над мен, 462 лв. 
А като чета за малките премии, които са изплатили на колеги, като се има предвид щетите, направо се учудвам.
Аз никога досега не съм ползвал връзките си при завеждане на щета. На старото БМВ 99 г. за една драскотина на вратата и още по-малка на калника, от Армеец ми платиха 386.90 лв. Драскотините ми ги оправи колегата Mollov, като дори не ми взе пари ( още веднъж му благодаря!) за 30 мин. с хубави пасти

Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- doncheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2008 X5 30d
- Мечтае да кара: M-power
От вчера се занимавам с ЛевИнс и голямо ходене по мъките. За два надраскани детайла ме караха да ходя в РПУ-то и да чакам 10 дни за служебна бележка... Та след 10 дни, когато съм им занесял бележката, щели да ми разгледат щетата и едва тогава, ако се одобри, ще трябва да внеса оставащите ми 2 вноски от премията, за да ми оправят колата в техен сервиз...
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
От тук надолу коментарите само във връзка с темата и заглавието й.
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
nazo1976 написа:някой има ли впечатления от булстрад каско 100 и от булстрад като застраховател.сори за правописа ама шифта не работи
Аз мога да ти дам фийдбек за булстрад, като застраховател - не стават. Не се подлъгвай с ниските им цени за каско. Няма да ти покрият нищо. Освен мен още 3-ма колеги от работа се метнахме на Армеец. На мен не ми се наложи слава богу да ми трябват, но единия се челоса на околоМръсното и много бързо му изплатиха полагащото му се обезщетение. Ако не се лъжа даже бяха му останали 30-40лв. отгоре.

12 мнения
• Страница 1 от 1