850i 9000lv. ?!?!?!
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
850i 9000lv. ?!?!?!
Здравейте, един ми дължи около 9000лв. И ми предлага в замяна да ми даде едно 850 от 94год. На външен вид има нужда от боя, но се чудя дали се търсят и какви проблеми са обичайни за тях. Някой с впечатления?
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
звяр малко над 300 коня мисля беше ,ама тая серия са малко бройки и отдавна са пуснати та нз за частите предполагам ще е голям зор.
Ако можеш да я подържаш скачаи и
За тези пари такава кола е просто супер няма да съжаляваш
Ако не знаеш
Това е предшественика на сгашната 6-та серия {E63}
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=27177&highlight=e31

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=27177&highlight=e31
От чисто любопитство питам - зелената ли ти я дават
Иначе има един пич , маняк на темата в Благоевград
има същата от 6-7 години и си е намерил канали за частите
(Неговата е супер лачена , червена , скоро я продаваше)
Eто ти телефона , надявам се да съм ти полезен ако я зимаш (определено парите си заслужават)
0888312729
П.П. - пък ако решиш после твойта да я продаваш...яко съм ти мераклия на джантите...свиркай

Иначе има един пич , маняк на темата в Благоевград

Eто ти телефона , надявам се да съм ти полезен ако я зимаш (определено парите си заслужават)

0888312729
П.П. - пък ако решиш после твойта да я продаваш...яко съм ти мераклия на джантите...свиркай

Подписът не служи за рекламно пано. Иво.

Не, не е от Благоевград, а и може би ще гледам да я продам (след като я покарам месец 2
) колата е от Пловдив, а иначе моята ше си я карам, а джантите така или иначе ги продадох (бяха около 2 месеца в секция "продавам"
не стават за е36 освен за гъзария.
Интересно ми е дали за цена от 10тина хил. ще може да се продаде въпросната 8ца след една боя, или няма търсене на такива "лами".

Интересно ми е дали за цена от 10тина хил. ще може да се продаде въпросната 8ца след една боя, или няма търсене на такива "лами".
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
perko написа:Не, не е от Благоевград, а и може би ще гледам да я продам (след като я покарам месец 2) колата е от Пловдив, а иначе моята ше си я карам, а джантите така или иначе ги продадох (бяха около 2 месеца в секция "продавам"
не стават за е36 освен за гъзария.
аз за по-малко от 15 к не съм виждал да се продава ,друг е въпроса дали се търси ,но ценители винаги ще се намерят щото колата си заслужава ,мн е добра стига да и няма нещо де,което да не са ти казали...!
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Alx ти каза всичко което те интересуваше, но имай предвид че в нашта държава частите не са само скъпи, а и не се намират лесно, повечето се поръчват и се чака бая 

- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
Dimo написа:Alx ти каза всичко което те интересуваше, но имай предвид че в нашта държава частите не са само скъпи, а и не се намират лесно, повечето се поръчват и се чака бая
е то за всичко се чака бая щом като се внася ама има един в мобилето дето пише че знае за такъв канал за доставка на части !!!
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
.
по скоро е тъмно синя със алпина надписи (джантите също имат) но я видях и е в окаяно състояние, собственика е бил пъллен "мундар"
Ако те интересува - току що попаднах на една такава дето се разпродава на части
http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... f1=details

http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... f1=details
Подписът не служи за рекламно пано. Иво.

- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
Re: .
stanchev написа:perko написа:по скоро е тъмно синя със алпина надписи (джантите също имат) но я видях и е в окаяно състояние, собственика е бил пъллен "мундар"
Това щях да кажа и аз
аз пък го казах пръв за мобилето!
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2