Помогнете да си намеря читаво БМВ
Модератор: Общи модератори
- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
Помогнете да си намеря читаво БМВ
Търся си Е36 купе, което ще ми е и първата собствена кола.
Единственото нещо, което е задължително е да е купе след 93г. (фейслифт), да е запазено и да няма ръжда ! Бюджетът, с който разполагам е около 2000 лв.
Напълно съм наясно, че за тези пари няма да намеря перфектното БМВ и съм готов да направя компромиси.
Предимства:
-М42Б18 двигател
-газ
Търся кола с потенциал, в която да наливам пари и да си я направя както си ми харесва на мен, затова както написах по-горе, най-важното е купето да е здраво и да няма ръжда.
Перфектното за тези пари, което искам да купя е E36 318IS след 93г с м42б18 двигател на газ, но както казах съм готов да направя компромиси.
Склонен съм да се съглася и на много запазено Е30 купе, затова и не пуснах темата в подфорума на Е36.
Всякакви препоръки са добре дошли. Ще се радвам да ми помогнете с търсенето.
Единственото нещо, което е задължително е да е купе след 93г. (фейслифт), да е запазено и да няма ръжда ! Бюджетът, с който разполагам е около 2000 лв.
Напълно съм наясно, че за тези пари няма да намеря перфектното БМВ и съм готов да направя компромиси.
Предимства:
-М42Б18 двигател
-газ
Търся кола с потенциал, в която да наливам пари и да си я направя както си ми харесва на мен, затова както написах по-горе, най-важното е купето да е здраво и да няма ръжда.
Перфектното за тези пари, което искам да купя е E36 318IS след 93г с м42б18 двигател на газ, но както казах съм готов да направя компромиси.
Склонен съм да се съглася и на много запазено Е30 купе, затова и не пуснах темата в подфорума на Е36.

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: Помогнете да си намеря читаво БМВ
Предлагам ти да си направиш една обява в раздела "Купува". Отделно прелиствай ежедневно "Продава автомобили", както и големите сайтове - мобиле.бг. и карс.бг. Също и други автомобилни форуми. Най-важното е да си търпелив и рано или късно ще намериш добра кола за парите си. Не са много 2000лв. и вероятно за да стане както искаш ще са нужни още толкова
, но това е реалността. И друг път съм го казвал - убедил съм се, че евтина и хубава кола няма. Преди 2 години като си взех е36 купе дадох 3100лв. Ако исках да стане наистина добър автомобил щеше да ми стъпи на 5000. Наскоро пък си взех е34, за което платих 2800. Сега като реално погледна състоянието на колата и тя ще стъпи на 5000. Така че важното е както ти си писал да намериш кола с потенциал, върху която да градиш. Всичко свързано с е30 и е36 може да намериш в съответните раздели, като те съветвам да четеш внимателно какво пишат колегите, които са доста напред с материала, защото са хора с голям опит и при нужда биха ти били най-полезни. Пожелавам ти успех и дано скоро се радваш на някое купе. 

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
В израза Е30 купе можеш да използваш "запазено" и "2000 лв." само поотделно, че заедно няма как да се получи изречението 

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
С тия пари само комплект джанти с гуми (за е36), кожен салон (за е36), 2 емблеми (за е36) и 40 литра туба със 100 октана (универсален)
Това са нещата най-близо до е36 които можеш да си купиш...
Сега сериозно... Никакъв шанс да си вземеш хубава кола. Най-близкото до хубава кола което можеш да си вземеш е нещо чист сток, с приемливи и лесно отстраними забележки от типа: кофти салон, поумряло окачване, гадни гуми/джанти, термостат/дебитомер/ламбда фира и така нататък...
Еле па тия с газ... Толкова кошери видях преди 4 месеца за бюджет до 2500-700лв. че идея си нямаш
Да не говорим че тия с редовни документи бяха толкова рядко...

Сега сериозно... Никакъв шанс да си вземеш хубава кола. Най-близкото до хубава кола което можеш да си вземеш е нещо чист сток, с приемливи и лесно отстраними забележки от типа: кофти салон, поумряло окачване, гадни гуми/джанти, термостат/дебитомер/ламбда фира и така нататък...
Еле па тия с газ... Толкова кошери видях преди 4 месеца за бюджет до 2500-700лв. че идея си нямаш

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
За тези пари можеш да си намерих една 5 ца! мисля че мога да ти помогна
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- zxsport
-
///Maximalniq написа:Търся си Е36 купе, което ще ми е и първата собствена кола.
Предимства:
-М42Б18 двигател
-газ
Гледай по-реално на нещата - за 2 000 трудно ще намериш нещо без ръжда и в добро състояние, камоли БМВ!
- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
Добре момчета, всичките тук карате БМВ-та за по 10 000 лева, явно трябва да си взема някоя Хонда
Ключ !

Ключ !
- zxsport
-
///Maximalniq написа:Добре момчета, всичките тук карате БМВ-та за по 10 000 лева, явно трябва да си взема някоя Хонда![]()
Ключ !
Не са всички за по 10 хил. - има и много по-скъпи има и по 4-5-6 хил.... но за 2000 ще е кошница със сигурност! Не се сърди и не се самозалъгвай! Според мен си вземи по-стара, но лачена /гаражна/ кола без ръжди от Е36 за 2 бона ... инак се вкарваш във филм, в който нямаш желание да участваш! Ако за 2000 намериш Хонда (НЕизгнила) с всичко работещо по нея ще е по-добър избор (с/д мен) от проблемна/гнила Е36 ...
- bimer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 320i
///Maximalniq написа:Добре момчета, всичките тук карате БМВ-та за по 10 000 лева, явно трябва да си взема някоя Хонда![]()
Ключ !
не,не караме за по 10000лв.повечето.а ти казваме че за тези пари е мисия невъзможна да намериш запазено и здраво.щом толкова искаш бмв си купуваш това което ти харесва за 2000лв и почваш да го правиш.бих те посъветвал даже 6-так да си вземеш.
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
Хем искаш помощ, хем се нервиш
, колегите са прави, колкото да не ти се иска, че за тези пари няма как да стане, освен разбира се ако не намериш някой на страшен зор или тотален балък.За 2000 лева може да си вземеш читава кола, ама не БМВ, щото после ще си от тези с по няколкото теми на ден и ще намразиш марката.

only rear wheel drive
///Maximalniq написа:Бюджетът, с който разполагам е около 2000 лв.
Склонен съм да се съглася и на много запазено Е30 купе

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Ква е тая физиономия бе, Испанец! За 2000 лева ако няма какво друго да си купя и аз бих направил компромиса да си взема някое купенце 2-ен стоп без точка ръжда, ама това е само в краен случай
По темата: Колега, или се научи да разбираш иронията като такава или разбери, че за 2000 лева няма да си купиш кола, която да се качиш и да караш! Аз моята я взех за 1500 в много окаяно състояние, налял съм вече толкова пари, че ако ти кажа ще те заболи главата, и все още не е почнала дори да мяза на нещо за другите

По темата: Колега, или се научи да разбираш иронията като такава или разбери, че за 2000 лева няма да си купиш кола, която да се качиш и да караш! Аз моята я взех за 1500 в много окаяно състояние, налял съм вече толкова пари, че ако ти кажа ще те заболи главата, и все още не е почнала дори да мяза на нещо за другите

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
Ключ !

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Ами аз точно това имах предвид - кола с овехтял салон, разни неща по окачването за смяна, приемливи козметични забележки и т.н. И за да стане наистина добра ще трябват още 2 бона. Но не е невъзможно да се намери добра кола, върху която да се надгражда. Просто се иска много голямо търпение и постоянно ровене по сайтове и форуми. За е30 работата е доста трудна, най-добре към е36 да се оглежда момчето.