Връщане на момиче от Германия - Търси транспорт
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Връщане на момиче от Германия - Търси транспорт
колеги (последните над мен), айде малко по-сериозно!
действително повечето, дето писаха тук са прави, щом човека няма пари може да съберем колкото трябват.
аз лично бих помогнал. който не е ял ку@а в чужбина той не знае какво е.
действително повечето, дето писаха тук са прави, щом човека няма пари може да съберем колкото трябват.
аз лично бих помогнал. който не е ял ку@а в чужбина той не знае какво е.
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
DLVasilev написа:Поне убава ли е
Много си забавен

Да се опитам и аз да съм полезен в случай че измислите вариант за закупуване на автобусен билет...
Автобуси от Манхайм за България има всеки ден в 16:25 ч. местно време... потеглят от Централна автогара, Хенрих фон Щефан щрасе и цената му е 219 лв. автобусите са на фирма "Карат Ц ( Евролайнс )"
- raddy
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E30 сега:E90 N52B25
- Metzeler
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колело с обратна дирекция
- Мечтае да кара: колело с предно предаване
jordanpar написа:Няма начин здравомислещ човек да се навие.
За мен проблема е липсата на пари,нали така?Еми по-добре да промениш темата на ''търсим пари на заем за едно момиче да се прибере'',''колеги дайте по 2 лева''........100 човека да дадат от многохилядния силен БМВ форум по 2 лева и готово.Даже няма да си ги търсят после.
+1 и аз мисля че тва е най-добрия варянт щото зора си е зор.. тея прищявки не зимаме на заем не летиме със самолети ама сме на зор.. малко тоя зор не е зор според мене а ако е прищявка на квото мяса... мани давай сабираме се всички от Пловдив и даваме по 2-5 лева и пича няма да дължи на никои нито лев и и булката ще си е тука с реиса освен ако не я е страх и от реисове.. и тва е аз за 5 лева нито по-богат ще стана нито по-беден...
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
А Биомет? Те също имат международни превози, обаче не мога да кажа на какви цени и дали вървят натам
http://www.biomet.bg/index.html
http://www.biomet.bg/index.html

ATR-42/72
croupier ако иска да ми прати IBAN и името на титуляр на сметка в лева, мога да помогна със скромна сума.
Няма да ми е за пръв, нито за последен път да помогна на някого изпаднал в нужда.
Няма да ми е за пръв, нито за последен път да помогна на някого изпаднал в нужда.

- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Кви 220 лева за автобус бе мен???
Казах ти летище Франкфурт-Хан.Има полети на 18ти,21ви,25ти,29ти.излита в 8ч и каца в 11:25 на Т1.
Билетите са около 67 евро,имаш 7 евро такса чекиране летище,19 евро такса багаж неръчен,ако въобще има багаж и 7 евро такса плащане билет.Няма и 200 лева а за два часа и половина е в БГ.
Автобус совалка има от Майнхем в 2:45 ,20 кинта,директно към терминала на летището,от тези места може да го хване:Heidelberg Hauptbahnhof, "Mc Donalds";Mannheim Hauptbahnhof, Bussteig 3 ;Ludwigshafen Hauptbahnhof, Bussteig 6.В 4:35 е на летището.В 6ч почва чекина.
Къде с тоз автобус дето минава през Карслруе,че Мюхнен,че Щутгард ......и е по-скъпо даже.
Казах ти летище Франкфурт-Хан.Има полети на 18ти,21ви,25ти,29ти.излита в 8ч и каца в 11:25 на Т1.
Билетите са около 67 евро,имаш 7 евро такса чекиране летище,19 евро такса багаж неръчен,ако въобще има багаж и 7 евро такса плащане билет.Няма и 200 лева а за два часа и половина е в БГ.
Автобус совалка има от Майнхем в 2:45 ,20 кинта,директно към терминала на летището,от тези места може да го хване:Heidelberg Hauptbahnhof, "Mc Donalds";Mannheim Hauptbahnhof, Bussteig 3 ;Ludwigshafen Hauptbahnhof, Bussteig 6.В 4:35 е на летището.В 6ч почва чекина.
Къде с тоз автобус дето минава през Карслруе,че Мюхнен,че Щутгард ......и е по-скъпо даже.
Последна промяна jordanpar на 15 Окт 2012, 1:02, променена общо 1 път
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
мацката нали я било страх да лети ... ама предполагам при тези обстоятелства ще й се наложи да се изправи срещу тази си фобия.
пс. ако пуснете сметка и от мен може да очаквате някакво скромно нареждане.
пс. ако пуснете сметка и от мен може да очаквате някакво скромно нареждане.
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Момичето не издържа на самолетите
Та затова само с автобус. И мисля, че утре ще ги има парите, ще помогна и аз и така
За какви канали и трафик на хора става въпрос не знам 

- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Кви канали за трафик ли,бе мен???Чукай на дърво приятелю.
Че един колега по-горе много правилно каза:Не се знае кой чете форума.Ей сега ще цъфне някой дето ще каже че тъъъкмо утре тръгва за БГ.Къв е ,що е,някъв си от някакъв форум.Като са на зор,ще му дадат координатите на госпожицата и..........Явно и приятели нямат с възможности,като гледам са опряли до форума и търсят помощ от напълно непознати.Та как въобще ще търсиш непознат да качи жена ти в кола на майната си?????
пък и претенции за транспорта,не можело да се лети.Аз зор ще имам че и претенции.Абе човека скочи от 40 километра,тва жената един полет да не може да изтрае.......
Пари,пари,пари и само пари,само това помага без странични притеснения.
Че един колега по-горе много правилно каза:Не се знае кой чете форума.Ей сега ще цъфне някой дето ще каже че тъъъкмо утре тръгва за БГ.Къв е ,що е,някъв си от някакъв форум.Като са на зор,ще му дадат координатите на госпожицата и..........Явно и приятели нямат с възможности,като гледам са опряли до форума и търсят помощ от напълно непознати.Та как въобще ще търсиш непознат да качи жена ти в кола на майната си?????
пък и претенции за транспорта,не можело да се лети.Аз зор ще имам че и претенции.Абе човека скочи от 40 километра,тва жената един полет да не може да изтрае.......
Пари,пари,пари и само пари,само това помага без странични притеснения.
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Добре, момчета.
До сега говорихме с Любака (croupier) - в притеснението си явно е забравил да се представи.
Измислихме го. Утре той ще провери офертите с автобус и ще каже със сигурност колко му трябват и до края на месеца момичето си е в къщи.
Искам да благодаря на хората, които ми писаха първи и се отзоваха готови да помогнат - те си знаят кои са.
Тези дни ще сложи сметка.
До тука на лс имаме обещани приблизително около 120 лв за това с уточняването на крайната сума ще пишем кой и колко са дали, за да са нещата ясни и прозрачни и да не се получи "пренабиране" на средства.
До сега говорихме с Любака (croupier) - в притеснението си явно е забравил да се представи.
Измислихме го. Утре той ще провери офертите с автобус и ще каже със сигурност колко му трябват и до края на месеца момичето си е в къщи.
Искам да благодаря на хората, които ми писаха първи и се отзоваха готови да помогнат - те си знаят кои са.
Тези дни ще сложи сметка.
До тука на лс имаме обещани приблизително около 120 лв за това с уточняването на крайната сума ще пишем кой и колко са дали, за да са нещата ясни и прозрачни и да не се получи "пренабиране" на средства.

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
До кога е срока за събиране?! Не съм в Бг просто и ще се върна в четвъртак.
Ще помогна!

Ще помогна!

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Така, току що говорих с отдел "Резервации" на Карат С и ми съобщиха, че цената на билета е 244 лв. Благодаря предварително на всички, които ще помогнат.
IBAN: BG26 BUIN 9561 1000210400 - ТБ "Алианц България" АД - титуляр на сметката: Любомир Ангелов
От Карат ми съобщиха, че е добре резервацията да бъде направена поне 10-на дни по-рано, защото билета ще пътува до Германия, така че прибирането ще бъде към края на месеца. Ще ви държа в течение.
IBAN: BG26 BUIN 9561 1000210400 - ТБ "Алианц България" АД - титуляр на сметката: Любомир Ангелов
От Карат ми съобщиха, че е добре резервацията да бъде направена поне 10-на дни по-рано, защото билета ще пътува до Германия, така че прибирането ще бъде към края на месеца. Ще ви държа в течение.
Какви 10 дни резервация? Пълни глупости. Живял съм 9 години в Манхайм. Ако е наистина е там - до гарата има едно бюро на Дойче Туринг, един приказлив сърбин бачкаше в него преди поне. Надявам се, че още го има бюрото, от 3 години не съм там. Отива и си купува на място билет за следващия автобус. Дето се вика ако сега го вземе, днес следобед може да пътува. А за изпращане на пари има много начини.
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Колеги ще помоля, в основанието за захранването на сметката да си напишете никовете във форума. 
В края на работният ден ще се постарая аз или Любо да съобщим колко са набраните средства до момента, от кой и колко остават.

В края на работният ден ще се постарая аз или Любо да съобщим колко са набраните средства до момента, от кой и колко остават.

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4