Откраднато БМВ Е90 330D

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW120

Откраднато БМВ Е90 330D

Мнение от BMW120 » 15 Окт 2012, 15:04

Колеги тази нощ ми откраднаха БМВ-то пред блока. 330д 2007г. Тъмно сиво на цвят, със затъмнени джамове и черни бъбреци.
Крадците с Е60-ката могат да се усмихнат и да кажат зеле на камерите на блока ;)
И понеже съм сигурен, че четат тука нека просто върнат колата с ключовете в нея преди да бъдат намерени от мои доброжелатели и техни недоброжелатели по един или друг начин. :bang:

Благодаря им предварително и за непокътнатите вещи в колата. :bchug:
ЛУД УМОРА НЕМА

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: Откраднато БМВ Е90 330D

Мнение от cHaunepucTa » 15 Окт 2012, 15:11

Дай номера на е60ката, да ги познаем някъде :banghead:

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 15 Окт 2012, 15:38

Направо в "Извън темата" да се види от повече хора и клипа качен някъде да се видят, знаят, че да се пазят хората.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: внимателно
Мечтае да кара: самолет

Мнение от u`F`o » 15 Окт 2012, 16:58

BMW120 написа:Колеги тази нощ ми откраднаха БМВ-то пред блока. 330д 2007г. Тъмно сиво на цвят, със затъмнени джамове и черни бъбреци.
Крадците с Е60-ката могат да се усмихнат и да кажат зеле на камерите на блока ;)
...

Сега се хвалиш че са ти откраднали колата или искаш просто да им кажеш, че ще ги откриеш? На твое място бих пуснал 2-3 снимки на колата, защото сиво е60 с черни бъбреци са половината е60тки из страната.
Успех! :yes:

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 15 Окт 2012, 17:05

u`F`o написа:Сега се хвалиш че са ти откраднали колата или искаш просто да им кажеш, че ще ги откриеш? На твое място бих пуснал 2-3 снимки на колата, защото сиво е60 с черни бъбреци са половината е60тки из страната.

А ти сега се хвалиш, че не можеш да четеш или? :lol: бъркаш моделите :P

Дано се намери колата...
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 330D

Мнение от HackeD » 15 Окт 2012, 17:12

u`F`o написа:Сега се хвалиш че са ти откраднали колата или искаш просто да им кажеш, че ще ги откриеш? На твое място бих пуснал 2-3 снимки на колата, защото сиво е60 с черни бъбреци са половината е60тки из страната.

Неговата Е90-ка е с черни бъбреци не Е60-ката.

Дано се намери колата! А какъв е тоя бум за крадене на коли... :dunno:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от rhase » 15 Окт 2012, 17:17

HackeD написа:

Неговата Е90-ка е с черни бъбреци не Е60-ката.

Дано се намери колата! А какъв е тоя бум за крадене на коли... :dunno:

Ами нали това беше целта с махането на стикерите :dunno:
Жалко за колата и дано се намери (заедно с крадците :bang: )

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 15 Окт 2012, 17:18

HackeD написа:Дано се намери колата! А какъв е тоя бум за крадене на коли... :dunno:

ми.. да си чул за автоджамбазин в затвора или такъв отстрелян при опит да открадне? не?

е такъв е бума. както и това е причината за бумовете за всичко останало в родината :)
алекс
трабант 601с
разни други возила

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 330D

Мнение от HackeD » 15 Окт 2012, 17:23

alx написа:
ми.. да си чул за автоджамбазин в затвора или такъв отстрелян при опит да открадне? не?

е такъв е бума. както и това е причината за бумовете за всичко останало в родината :)

Може и така да е. :banghead:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e39 528i

Мнение от Exesus » 15 Окт 2012, 18:24

Още една ли?! То тука през ден два се съобщава за открадната кола... До каде я докарахме в тая държава ей, хубава страна и природа, но не случи на хора. Пускай снимки на колата и на клипа, няма какво да им се обесняваш да я връщат, намирайте ги тия мизерници :dummy:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW120

Мнение от BMW120 » 15 Окт 2012, 19:27

Мерси за подкрепата, клипа не мога да го пусна заради куките, но силно се надявам други хора да я намерят шото на тея им нямам грам доверие....
Много нагли ей да знаете....
Как си спират необезпокоявани, на осветено и просто си ровичкат....
ЛУД УМОРА НЕМА

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 15 Окт 2012, 19:37

alx написа: или такъв отстрелян при опит да открадне? не?

Аз съм чувал. Беше ми познат и чак като го застреляха разбрах с какво наистина се е занимавал :shock:

http://www.segabg.com/article.php?issue ... 2&id=00016
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 15 Окт 2012, 23:12

Това май е изключението, което потвърждава правилото, че автокрадците са напълно недосегаеми. От време на време пипват някого, отказал да си плаща, колкото да го дадат са пример на останалите. А за стрелбата, съдът много трудно признава неизбежна самоотбрана, та всеки ще се замисли преди да стреля заради ламарина.
Never mistake motion for action...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 20 Окт 2012, 1:15

поне номера на Е60ката на крадците вижда ли се на видеото? Дано помогне записа...Кво става бе, всеки ден тема за открадната кола..Май нищо не помага, аларми, системи за прекъсване на запалването и т.н....Ако тая вълна на кражби е в следствие само на отпадането на стикерите... :banghead: просто не знам.

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 20 Окт 2012, 3:28

BMW120 написа:Мерси за подкрепата, клипа не мога да го пусна заради куките, но силно се надявам други хора да я намерят шото на тея им нямам грам доверие....
Много нагли ей да знаете....
Как си спират необезпокоявани, на осветено и просто си ровичкат....

Колега какво говориш....нищо не ги спира...една вечер се прибирам от кино,и гледам долу пред блока на 1 съсед Е46тица преди фейса черна с черни бъбреци и предна М броня клекнали двама и ровичкат нещо и минавам аз покрай тях и им викам момчета какво правите бе,и единия без изобщо да се притеснява ми вика :

-Абе тука нещо бронята ми не седи както трябва и немога да я наглася ! И аз му викам :
-Ама това е колата на съседа я се разкарайте от тука
а
И тоя нещастник с цялата си наглост вместо да запалят джета с гей приятелчето си ми викa :

-Колата си е моя ще правя квото искам бе,на какъв съсед е колата искаш ли да ти покажа документи..

И точно в тоя момент колата започна да пищи и си плюха на петите...нищо не им пречи нито ги спира ! Аз одавна съм ЗА идеята да се съберем една група от 10-тина колеги които изявават желание и ще видите само за 1 нощ колко такива като тия ще пипнеме и ще им трошим кокалите ама така ще ги трошим че после и господ няма да може да ги събере ! Колегите от VW форума са го правили,защо и ние да не направим същото :?:

Аз немога да си представя,че ще слезна пред блока и ще видя,че колата ми я няма ..просто незнам как ще го преживея толкова труд по нея хвърлен и толкова пари ако видя че я няма ще получа инфаркт сигурно та дори и с каско...тук преди време видях снимка на 1 колега с Е46 седан фейслифт където беше пуснал снимка как са му гепили М волана 2-та фара и навигацията..това ако го видя просто незнам как ще го преживея ще ги търся под дърво и камък докато не ги намеря :ranting:
Последна промяна Maxmadness на 20 Окт 2012, 3:32, променена общо 1 път
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

Следваща

Назад към Извън Темата