България-Чехия

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Re: България-Чехия

Мнение от dan-dam » 17 Окт 2012, 17:21

Най-много от всичко ми харесва това, че има желание в отбора. Тича се за всеки метър, всяка топка се гони до дупка. Може би Пенев ги е накарал да разберат какво значи да носиш националната фланелка. А не като преди 2-3 години. Разхождаха се, колкото да отбият номера и 90%, да не казвам всичките не знаеха за какво са там.
Браво на момчетата. Както споменахте вече се вижда, че има отбор и този отбор има някакъв облик колкото и да е рано да се говори за такива неща. От тук на там трябва мачове, мачове и пак мачове за тези момчета. Също така и при някой по-слаб резултат журналята да не се хвърлят върху момчетата и Любо. Време им трябва на хората. Нека ги оставят да поработят 3-4 години пък да видим. За сега поне се видя, че се върви нанякъде.

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 17 Окт 2012, 18:05

z
Последна промяна Petrolhead на 11 Юли 2022, 10:52, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 17 Окт 2012, 19:51

BMX написа:Според мен не играем много добре в нападение. А няма как да печелим мачове, ако нямаме нападатели. Няма да се получи просто. Липсва някой точно като Бербатов - класен нападател който да бележи.

:yes: :yes: :yes:

А и голмайстор на Висшата лига в наказателното... достатъчна е само психическата роля! А и Бербо не е с тази дървена игра от Германия. Вече се връща назад, създава атаки, асистенции прави... Има нужда от такъв играч, че сега само на контра се играе. Чех е адски добър вратар (за мен по-добър е само Касияс), но нашите на няколко пъти показаха, че и на най-добрите може да им влезне :mhihi:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата