Слагат край на внезапните проверки на пътя
Модератор: Общи модератори
65 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- punish_the_benz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M5 е60, 645i manual
- Мечтае да кара: е30 + S85B50 и ASW
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Re: Слагат край на внезапните проверки на пътя
Само не ми става ясно, след като те спре в нарушение, какво му пречи пак да каже: "Сега к`во прайме?" 

Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
И как ще разбират кой няма ГО,преглед и винетка без да спират
Пак празно говорене,колкото да се отчете дейност.

Пак празно говорене,колкото да се отчете дейност.

8.32
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ми нали имат очи - да гледат стикерите... като караш в ограниченията няма как да не "огледат" предния джам... те виждат, че говориш по телефона от 200 метра, пък едни стикери няма да видят... аре стига.
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Представям си как на Цариградско в пиков час 2-ма галоши ще им исхвръкнат очите да гледат за стикери
Аз също не виждам смисъл в това, както каза колега по-горе. Празни приказки дето си ги смучат от пръстите

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Ще спираме от движение с ксенони..лалалалала.без лупи лалалалалала. Ще направим онова лалалала ще направим това лалалалала ..Само си чешат езиците.
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Да бе точно със скорост в ограничение ще успеят да видят перфорациите ама друг път...то да не е само да я имаш лепенката 

8.32
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
PIONEER написа:Да бе точно със скорост в ограничение ще успеят да видят перфорациите ама друг път...то да не е само да я имаш лепенката
има камери за тия стикери... има как да стане - просто никой не иска

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Винаги е било така-спират те само ако си извършил нарушение или ако има някакво мероприятие.
това че не го спазваха ...незнам какво да кажа.
това че не го спазваха ...незнам какво да кажа.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Тая журналистическата изцепка е пълна с лафове "предстои да.." "ще се обсъди на.." "трябва да .." и тъй нататък.Вожда ББ не беше ли забранил на ГЕРБ още в самото начало да използват бъдеще време ? цвъ цвъ като им сведе новите указания и те катаджийте кат се трогнат..мале мила.Ми те си имат места където застават тъй наречените "хранилки" .Места където всеки нарушава знак или маркировка и само трябва да махат с палката на нарушителите и да капе в джобчето.Аве тоя цвъ цвъ голям хитрец ама да земе да измисли нещо по хитро като иска да е в услуга на гражданите.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
PIONEER написа:Да бе точно със скорост в ограничение ще успеят да видят перфорациите ама друг път...то да не е само да я имаш лепенката
Именно .
А алкохола сигурно ще го надушат от 200 метра

- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
Е казаха ако има съмнително поведение, подаване на газ спирачки
, начи всички сме нарушители та няма ядове. А иначе редовно има коли с непуснати фарове, та имат кой да спират. Те ако знаят ,че днеска минах покрай една и съща патрулка на магистралата 5 пъти (че тествахме една отсечка) без арматурно табло с уреди и един колега се беше наврял под таблото и го разглобяваше в движение с около 100-120 карахме не знам какво щях да им обяснявам 

A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Те хубаво ше видат стикерите, ама перфорациите не знам как ще ги видят.
Смисъл такъв .. може да си имам лепенките на гражданска, преглед изтекли от преди една година и ако имам редовна годишна винетка и те я видят , значи съм ок ли ?
Цялата тая новина за мен е еквивалентна на това Metallica да направят благотворителен, последен концерт под надслов "Не на рока!"
Смисъл такъв .. може да си имам лепенките на гражданска, преглед изтекли от преди една година и ако имам редовна годишна винетка и те я видят , значи съм ок ли ?

Цялата тая новина за мен е еквивалентна на това Metallica да направят благотворителен, последен концерт под надслов "Не на рока!"

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
Само в България и Сърбия съм видял да спират коли ей така без причина. В белите страни ако всичко ти е наред, никога няма да те спрат. В патрулките има устроиства които сканират номерата и веднага излиза ако нямаш застраховка,отнета книжка,ГТП, за алкохол може да минеш метър ако не направиш нарушение.
Прекосих цяла Европа и почти никъде не видях полицеиско присъствие, и влизам в БГ и от Калотина до София два пъти ме спряха да ме питат кво е положението
Прекосих цяла Европа и почти никъде не видях полицеиско присъствие, и влизам в БГ и от Калотина до София два пъти ме спряха да ме питат кво е положението

- СТАЛИН
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: М - БОЛИ М - СЪРБИ!!!
а бе тея са спецове бе колеги......
виждал съм ги къде ли не да се кашират, виждал съм ги в кви ли не ситуации......ама теа са спецове та нали се залагат и с бинокли да те видят по телефона ли говориш с колан ли си .........и тн .........само не казвайте че не сте ги виждали
според мен единствената полза която можем да извлечем е че ако си "спазваме"
ограничения и прочее в случай че някой изгладнел милиционер реши да ни спре можем да му зададем въпроса: някакъв проблем ли има г-н полицай ? и на отговора рутинна проверка да им пожелаем лека вечер без дори да му даваме документите си......до колко ше е ефективно обаче ненам най вероятно ше последват сирени и буркани .....ама щом цецко е разпоредил........

относно стикерите щом в запада става е въпрос на време и тука да стане.....само дето цецко треаше първо да уреди другата работа пък тогава да им нарежда да не ни спират за щяло и нещяло.......Уви в България сме все пак а на управата ни и е толко акъла
виждал съм ги къде ли не да се кашират, виждал съм ги в кви ли не ситуации......ама теа са спецове та нали се залагат и с бинокли да те видят по телефона ли говориш с колан ли си .........и тн .........само не казвайте че не сте ги виждали
според мен единствената полза която можем да извлечем е че ако си "спазваме"

относно стикерите щом в запада става е въпрос на време и тука да стане.....само дето цецко треаше първо да уреди другата работа пък тогава да им нарежда да не ни спират за щяло и нещяло.......Уви в България сме все пак а на управата ни и е толко акъла
65 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5