Симулатор на БМВ???
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
Симулатор на БМВ???
тъй като настанаха големите жеги и няма какво да се прави. Много ми е интересно дали няма някоя PC игра, която да е симулатор на БМВ, тъй както има на форд симулатор или пък на порше

-
Нема такъв по простата причина че нищо не може да замени истинското удоволствие със симулирано такова
п.с.Предполагам че знаеш НФС Моус Уонтед тва е вариант за разцъкване на компа

- Dundiu
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: IS
Иаше една игра 3D Driving school там има е36 ии се шматкаш по улиците с него, самоче преди това от настройките се вдига всичко на фул и започваш да летиш със самолета (BMW-то) 

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Dundiu написа:Иаше една игра 3D Driving school там има е36 ии се шматкаш по улиците с него, самоче преди това от настройките се вдига всичко на фул и започваш да летиш със самолета (BMW-то)
Именно тва е играта, само дето е със срок и като свърши край, с реинстал не става, а аз крак за нея още не съм намерил, а и не ми се реинсталва целия виндоус за нея. Тя е по скоро учебен симулатор, от колкото за състезания, но все пак караш Е36

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
3d Driving school...
Тая игра много я играех по едно време ама Е36-цата няма никакви спирачки и от 210 не ми е ясно как се спира просто. То ми свършваше нивото в спирачки. Иначе е яко има мигачи, спазва се предимство. Като цяло игричката е симулатор на шофиорски курсове. Аз в една друга тема бях писал за една игра (Swedish Touring Car Championship). Там нещата се доближават до реалността. С малко повече газ влизаш в завоя и всички са пред теб заради увъртането ти в стената.
Никой обаче не можа да я намери тази игричка а на мен диска нещо ми се прецака и не иска да го чете записвачката...
Не се сещам за други такива ИНТЕРЕСНИ игрички.
П.С. Знам, че в торентите може да се правят заявки за дадени игри. Ако някой може да направи една заявка за тази игричка ще съм му много благодарен (не само аз). Името на играта е STCC.

Тая игра много я играех по едно време ама Е36-цата няма никакви спирачки и от 210 не ми е ясно как се спира просто. То ми свършваше нивото в спирачки. Иначе е яко има мигачи, спазва се предимство. Като цяло игричката е симулатор на шофиорски курсове. Аз в една друга тема бях писал за една игра (Swedish Touring Car Championship). Там нещата се доближават до реалността. С малко повече газ влизаш в завоя и всички са пред теб заради увъртането ти в стената.

Не се сещам за други такива ИНТЕРЕСНИ игрички.
П.С. Знам, че в торентите може да се правят заявки за дадени игри. Ако някой може да направи една заявка за тази игричка ще съм му много благодарен (не само аз). Името на играта е STCC.

- _FIRMATA_
- младши ентусиаст
-
- Кара: 306 Hp 600 Nm
WilliamsF1Team написа:3d Driving school...![]()
![]()
![]()
Тая игра много я играех по едно време
Извинявай, можеш ли да споделиш как я подкарваш тая игра, че при мен нещо не желае? Мерси предварително!!!
Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено
Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Dimo написа:Именно тва е играта, само дето е със срок и като свърши край, с реинстал не става, а аз крак за нея още не съм намерил, а и не ми се реинсталва целия виндоус за нея.
Сваляш си някаква програма за чистене на регистри,намираш регистрите на Играта и ги триеш.Това можеш да го правиш и за всяка една програма с триал период.На мен така програми,които не можеш да им намеря кракове нон стоп си ги оправях и всеки месец ми оставяха по 30 дни

Tux0 Ca !

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
pantata-1234 написа:Нема такъв по простата причина че нищо не може да замени истинското удоволствие със симулирано такова
Дай снимки на Х5-цата

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
_FIRMATA_ написа:WilliamsF1Team написа:3d Driving school...![]()
![]()
![]()
Тая игра много я играех по едно време
Извинявай, можеш ли да споделиш как я подкарваш тая игра, че при мен нещо не желае? Мерси предварително!!!
Колега, много точно не си спомням, но имаше някаква врътка. Нещо все ми се върти в главата, но ми е мътно. Мисля че я инсталирах и подкарвах trial-версията. 30 дневен срок мисля че беше и после край.
Не се сещам много точно. Сори

- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
WilliamsF1Team написа:3d Driving school
От къде мога да я дръпна

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- pantata
- младши ентусиаст
-
http://store2.data.bg/baigeipatrona/3D Driving School.zipGECATA BMW написа:WilliamsF1Team написа:3d Driving school
От къде мога да я дръпна
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
дръпнах го ама има някакъв проблем при разархивирането 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- pantata
- младши ентусиаст
-
Аз го разархивирах с "уинрар" и всичко е хокейScott написа:дръпнах го ама има някакъв проблем при разархивирането
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2