Часовник M-power

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Re: Часовник M-power

Мнение от steeN » 21 Окт 2012, 20:52

cod-cdbp написа:Да ме извинявате, но 400лв са прекалено много за кварцов часовник.
Аз винаги съм бил фен на механичните часовници и бих казал, че те просто си носят душа и затова винаги съм ги предпочитал. ;)

+1

Sent using Tapatalk 2
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ентусиаст
Аватар
Кара: head turner и екзотики
Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39

Мнение от Convertible » 21 Окт 2012, 20:54

DLVasilev написа:
Convertible написа:...каишката (която е гумена и имитира автомобилна гума)...

Всичко хубаво ама гумата дето я имитират да не е Вида Спорт или нещо такова.
400 лв за часовник :shock:
и то незнайно производство и качество най-вече
Има толкова хубави часовници защо точно ///М-ков трябва да е?
И защо толкова скъп? Не той е скъп замо щото е М-ков не е за друго. Сигурно същия ма без буквичката струва 10 лв някъде

Началник, Мков е щото ме кефят аксесоарите на марката и искам да имам такъв. ако беше дизел примерно или някакъв друг дизайнерски бранд, който не е специализиран да прави часовници, щеше ли да е различно.
иначе БМВ е марка, която мисля няма нужда да казвам, че продава качествени продукти. имат между другото и доста по скъпи модели. та не знам що така без да си запознат коментираш качеството и произхода на някаква стока. колкото до каишката - хората са се постарали - супер е. и идеята и качеството, вида не пише дали е, но най - вероятно е. и между другото М е специална буква. на каквото и да я сложат пак ще се купува. справка - http://i387.photobucket.com/albums/oo31 ... MWshit.jpg
по въпроса за хубавите часовници, кой е казал, че човек трябва да има само един
не искам да влизам в спорове, но кой как си харчи парите мисля си е лично негова работа, ма моля малко по - спокойно с възклицанията :bchug:
Изображение
"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 21 Окт 2012, 21:01

Хубаво, щом те кефят няма лошо. Аз просто току така не давам 400 лв за нещо дето ни го знам какво е ни го знам що е ;)
Виж ако става въпрос за Festina, Seiko и т.н. имам наблюдения над тия марки и знам за какво си давам парите
Изображение
ATR-42/72

ентусиаст
Аватар
ex `00 E39

Мнение от Convertible » 21 Окт 2012, 21:09

Каква фестина, те правят часовници. тук говорим за марки, който правят друго или само дизайна на часовниците.
пък и не каза, от къде знаеш, че този часовник не е фестина с М буквичка отгоре :roll:
Изображение
и печели награди с него

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Х1 2.3d,MB SL350,MB E350d

Мнение от top » 21 Окт 2012, 21:13

Кефа цена няма, освен това аксесоарите на такива марки като бмв и мерцедес са много качествени. Имам часовник на мерцедес от каталога им със аксесоари преди няколко години, дадох 700лв. и часовника си работи прекрасно, не че ми е основен но понякога си го нося. Иначе съм заложил на Cartier като сериозна марка за часовници...

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 21 Окт 2012, 21:19

DLVasilev написа:.....Виж ако става въпрос за Festina, Seiko и т.н. имам наблюдения над тия марки и знам за какво си давам парите

Те пък и двете са едни марки та маани...особено Festina,такава марка купих на дъщеря дето е на 5 години....смяяятай каква марка е :paranoid:
Определено не знаеш за какво да си даваш парите :mhihi: :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 21 Окт 2012, 21:27

sambeto написа:
DLVasilev написа:.....Виж ако става въпрос за Festina, Seiko и т.н. имам наблюдения над тия марки и знам за какво си давам парите

Те пък и двете са едни марки та маани...особено Festina,такава марка купих на дъщеря дето е на 5 години....смяяятай каква марка е :paranoid:

Convertible написа:Каква фестина, те правят часовници. тук говорим за марки, който правят друго или само дизайна на часовниците.
пък и не каза, от къде знаеш, че този часовник не е фестина с М буквичка отгоре :roll:

Ето колегата отгоре над мене каза фестината колко е хубава, особено ако е с буква М :mhihi:
Иначе и ролекс можеш да купиш на щерка ти щото има ролекс на по 10 лв. По тая логика и маслото кастрол не струва и е пълен боклук :kuku:
Изображение
ATR-42/72

ентусиаст
Аватар
ex `00 E39

Мнение от Convertible » 21 Окт 2012, 21:31

:mhihi: :mhihi:
айде, да не си слагаме думи в устата. питах, те от къде знаеш, че часовника не е качествена марка?
написах фестина, защото според теб е качествена, не съм казвал, че е или не е.
Изображение
и печели награди с него

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DLVasilev » 21 Окт 2012, 21:53

Convertible написа::mhihi: :mhihi:
айде, да не си слагаме думи в устата. питах, те от къде знаеш, че часовника не е качествена марка?
написах фестина, защото според теб е качествена, не съм казвал, че е или не е.

Ами явно съм попаднал на качествени часовници де да знам.
Иначе:
Изображение
Изображение
ATR-42/72

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2004 530i, 6MT
Мечтае да кара: all M cars

Мнение от sandini » 21 Окт 2012, 22:22

Искам да вметна, че механизмите на кварцовите БМВ часовници са RONDA. Така че часовника, освен емблемата на циферблата, си има и доста сносен механизъм. Аре стига хейт. Една стока се продава за толкова пари, за колкото определена таргет група може и е съгласна да плати. Няма значение, че бай Ставри от Мери Члери не иска М-ков часовник за 400 лева.
Продавам:
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507

ентусиаст
Аватар
ex `00 E39

Мнение от Convertible » 21 Окт 2012, 22:24

:mhihi:
Изображение
и печели награди с него

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 21 Окт 2012, 22:30

DLVasilev написа:
sambeto написа:

Convertible написа:Каква фестина, те правят часовници. тук говорим за марки, който правят друго или само дизайна на часовниците.

Ето колегата отгоре над мене каза фестината колко е хубава, особено ако е с буква М :mhihi:
Иначе и ролекс можеш да купиш на щерка ти щото има ролекс на по 10 лв. По тая логика и маслото кастрол не струва и е пълен боклук :kuku:

:OT: Е не ще Ролекс,иска часовник със Мечо Пух.....честно казано така ми е писнало от тоя Мечо Пух,че ако го видя някъде по улиците ше го бия докато му сменя пола от бой :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: през ями и окопи...
Мечтае да кара: LEXUS

Мнение от titimen » 21 Окт 2012, 22:35

Часовника е рекламен и не си струва парите ама грам. Фестина е Испанска марка на която Citizen им сглобява часовниците от същия род горе-долу но малко по-добре от М-часовник все пак Ситизен им дава механизмите си :no: . Но да се слага Сейко в една кошница заедно с тези М-watches и Фестинки е меко казано проява на невежество на тема часовници :nono:

ентусиаст
Аватар
ex `00 E39

Мнение от Convertible » 21 Окт 2012, 22:41

колата с емблемата не е ли рекламна. пък не ти дават пари да я караш.
а може би сейко нямат емблеми.
:roll:
Изображение
и печели награди с него

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
Мечтае да кара: M3

Мнение от dr.peshev » 21 Окт 2012, 22:56

Да вметна и аз няколко наблюдения върху тези часовници,понеже съм продал 2 М-кови, подарих за благотворителност един М-ков миналата Нова Година за форумна кауза и нося М-ков в момента!
Ниския клас се прави в Китай "в сътрудничесво" с Ронда!
Швейцарски бяха едно време!
Convertible,понеже съм виждал и твоя- какво пише на гърба "swiss mov`t",а на кутията 80262159890 Made in China,нали?!
Не ,че няма контрол на качеството,но не са вече каквито бяха!
400лв за китайче :kuku:
p.s.Те и дрехите от М серията се шият вече в Китай,само по-скъпите са от Португалия! Имам и Китайско и Португалско М-ково яке и разликата в качеството е очебийна! :banghead:
Последна промяна dr.peshev на 21 Окт 2012, 23:06, променена общо 1 път
ЕДИНСТВЕНОТО ПО-ХУБАВО НЕЩО ОТ ШВЕДСКАТА ТРОЙКА Е БАВАРСКАТА! :winky:

Оригинални BMW дискове и накладки F10/F11 Цък :yes:
Оригинални BMW якета - Промоция Цък :yes:

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата