Помощ за поръчка от Интернет
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- CTORH
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318is, E46 328ci
Помощ за поръчка от Интернет
На някой може и да му се стори смешно, но до сега от чуждестранни сайтове в Интернет не съм си купувал нищо. Искам да си поръчам ремонтен комплект за VANOS-а от http://www.beisansystems.com/products , защото не знам от къде в България мога да си го купя. Имам някаква дебитна карта Maestro, която предполагам, че трябва да я регистрирам в Paypal. Каква е процедурата нататък? Стигам до там дето се плаща, след като платя ли ще ме питат за адрес или доставката не е до адрес, а трябва да ходя на някакво определено място да си взимам нещата? Какъв документ ще получа, с който да мога да докажа, че съм платил, ако евентуално не си получа покупката? И колко време отнема една такава доставка от US?
Re: Помощ за поръчка от Интернет
Силно ти препоръчвам да намериш продукта, който търсиш от Европейския Съюз, защото в противен случай, трябва да ходиш и да се занимаваш на митницата и да плащаш допълнително ДДС и Акциз!
Това отпада, когато поръчката е от ЕС!
Това отпада, когато поръчката е от ЕС!
- CTORH
- младши ентусиаст
-
Да ама работата е там, че не знам от къде другаде, освен от този сайт мога да си го купя. 

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Те на бейсана уплътненията идват в плик за писмо. Плащаш му по сметката колкото пари трябва и му пишеш на мейла адреса ти и номер на пейпал транзакцията и си готов. Аз съм поръчвал по 5-6 и не съм плащал нито ДДС нито мито.
- CTORH
- младши ентусиаст
-
Аз и в британския ebay намерих някакви, ама не ги знам от там дали ще са качествени. То не, че бейсана е гаранция, но поне знам, че други хора вече са си взимали от там. Иначе в ebay са 2 пъти по-евтини.
5 мнения
• Страница 1 от 1