ПЛОВДИВЧАНИ,КЪДЕ ДА СИ МИЕМ КОЛИТЕ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от THuGGy » 31 Юли 2006, 10:47

По интересното е, че като си я миеш сам си я драскаш много повече от колкото на автомивка..А по между другото...Тва на шел е най вредната автомивка...В смисъл външното покритие на боята се наранява най-бързо там...
Важното е да ви харесва;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 31 Юли 2006, 10:52

THuGGy написа:По интересното е, че като си я миеш сам си я драскаш много повече от колкото на автомивка..А по между другото...Тва на шел е най вредната автомивка...В смисъл външното покритие на боята се наранява най-бързо там...
Важното е да ви харесва;)

И защо мислиш,че се драска най-бързо като си я миеш сам ?
Аз лично си я мия така:
1.пръскане с вода
2.водоструика
3.пръскане с пяна(обикновен шампоан)
4.водоструика
5.гъба

Докато по автомивките изпусне гидюрията в пясъка и продължават да ти бършат колата с нея...

P.S. правил съм сравнение с кола която е мита само саморъчно с такава която е мита само в автомивки безконтактно и такава която е мита само с четки в автомивка... разлика почти няма... и в трите случая има "чертички" по лака.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kal » 31 Юли 2006, 12:24

Според мен най-добре е безконтактното измиване. От тия гъби доста драскотинки се появяват ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от THuGGy » 31 Юли 2006, 18:19

До Максимал: Пич и от гъбата се драска много повече..даже е много по-възможно по гъбата да ти останат песъчинки от колкото по гидорията...Иначе иди в ХХЛ и после да си говорим...Сега няма смисъл...А мисля че и някъде из форума имаше такава тема как да си мием колите, но може и в друг да е било..
П.С Пийс :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от x3mDriver » 31 Юли 2006, 19:15

THuGGy написа:До Максимал: Пич и от гъбата се драска много повече..даже е много по-възможно по гъбата да ти останат песъчинки от колкото по гидорията...Иначе иди в ХХЛ и после да си говорим...Сега няма смисъл...А мисля че и някъде из форума имаше такава тема как да си мием колите, но може и в друг да е било..
П.С Пийс :)

Пич ти с тоя ХХL се уля бе , да си им рекламно лице нещо :evil:

иначе насякаде мифките са на моменти случвало ми се е един човек да мие добре отивам след две седмици същия човек мие зле ...
Thing fast or die!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от THuGGy » 31 Юли 2006, 19:44

Ааа пич не съм им..Ама с теб по между другото се познаваме май май...
Първенец ли си ? Ники ?
The Hate U Gave Lil' Infants Fucks Everybody -
T.H.U.G L.I.F.E

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от x3mDriver » 31 Юли 2006, 19:47

Той съм
Thing fast or die!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от THuGGy » 31 Юли 2006, 19:49

Ми Борьо ThuG_LaW..ено време имахме по ена лада ;) Идвал съм до вас...ама стигаа толко че заприлича на сладура или флирта хаха ;)
The Hate U Gave Lil' Infants Fucks Everybody -
T.H.U.G L.I.F.E

Потребител
Аватар

Мнение от shekito » 02 Авг 2006, 8:25

Спокойно,да не мислиш,че им давам да мият с ония четки?Има си и безконтактно миене в Шел.Но както каза Максимал-мият добре,ако шефчето е там.ХХЛ мият страшно,но не ми харесва препарата,много кофти ми мирише колата после..незнам защо така..Иначе бях си оставил Ситроена там да му мият и перат всичко..трябва да ви кажа,че като ми го дадоха от Ситроен не беше толкова чист,колкото след тази автомивка!

Потребител
Аватар

Мнение от shekito » 02 Авг 2006, 17:57

Забравете какво съм казал за ШЕЛ!Вчера я мих там,оставих я на центъра и се разхождахме с приятели!В тъмното после нищо не видях,НО тази сутрин забелязах,че "Без да искат" са ми минали седалката със същата кърпа,с която и таблото и беше мазна цялата,като й личеше лъщенето на гадния препарат,с който явно са полирали!С чиста кола отидох в ХХЛ.Гледаха ме тъпо защото вън си лъщеше,но им връчих 1 препарат за кожа,един за табло (взех ги одавна от БМВ ама ги бях забраил) и почнаха да чистят седалки,пластмаси и всичко,което са "намазали " в ШЕЛ!След 2 часа приключиха (колата е мита вчера).На всичкото отгоре ми минали и навигацията със същата кърпа от таблото (ама дисплея)..Никога не ходете там!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 02 Авг 2006, 18:06

Ти мани ... днеска си мия колата(ръчно) и гледам че цялата е в малки бели петънца,не само боята,ами прозорци,гуми и тн ... :(
Изображение

Аватар
Кара: от моабет на моабет

Мнение от dinozab » 03 Авг 2006, 10:05

Омега на бул.Южен правят колата да свети 6лв. вътре и вън.

Предишна

Назад към Извън Темата