Òî÷êèòå ñà íà ìèíóñ,êíèæêàòà ñè îòèâà....
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
,íÿêîé äà èìà èäåÿ êàêâî ñå ïðàâè â òàêüâ ñëó÷àé?? 

ми честито и аз съм на същото дередже имах малко точки направиха ми акт за колан, след една седмица за превишена скорост над 30км/ч
ебахти полицая дето беше, изобщо не ме пита ама мама, взе ми стария акт и ми връчи новия
така сега какво може да се направи: значи като излезнат наказателните постановления в три дневен срок обжалваме до край, делото може да продължи с месеци до тога ва ще възтановим малко точки
ако не, ше караме без книжки като ученички, без нарушения докато си вземем книжките

така сега какво може да се направи: значи като излезнат наказателните постановления в три дневен срок обжалваме до край, делото може да продължи с месеци до тога ва ще възтановим малко точки

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- pantata
- младши ентусиаст
-
Re: Точките са на минус,книжката си отива....
Опреснителни курсовеVIRUSS написа:Точките са на минус,книжката си отива....![]()
,някой да има идея какво се прави в такьв случай??

- san4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '92 Е36
До колкото помня, не трябваше ли опреснителните курсове да се взимат 6 месеца след като са ти взели книжката?
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
Веднъж останеш ли с по малко от една точка,няма законово основание което да ти спаси книжката - за 6 месеца ставаш пешеходец и едва тогава можеш да се запишеш на шофиорски курс заедно с децата
- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
Отиваш при инструкторати,ако той не възтановява те праща при негов познат от там те пишат,че си кормувал отиваш за два часа при една лелка и си дрънкате простотии от рода как си психически и какви проблеми си имал и те възтановяват точките чиста работа
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Хммм, значи като ти излязат 2те постоновление. Няма им дадеш книжката а ще обжалваш в съда. Може и да падне някои акт и да не я земат. Има други вариант. Ся ако не обжалваш има още 1 вариант. Зимаш си актовете , тоест наказателните постановления. От момента в които ги земеш ти нямаш право да караш. Обаче книжката си седи в тебе. От тоя момент нататъка ти текат 6 месеца. След това има амнистия , демек освобождаване
аз познавам поне 3ма които така са минавали даже единия и вие го знаете тои обаче е за 11 мес 

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2