Собствениците на БМВ са най-агресивните шофьори

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2 - BMW E30 touring
Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
Детайли за колата: Детайлите са перфектни.

Re: Собствениците на БМВ са най-агресивните шофьори

Мнение от kokala » 30 Окт 2012, 2:47

mangini написа:...

Пак добре, че сте се разбрали... за това винаги поне един газов пистолет с тебе и ти е мирна главата. В днешно време е пълно с олигофрени. :censored:
Изображение Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: Собствениците на БМВ са най-агресивните шофьори

Мнение от Jordana » 30 Окт 2012, 9:57

mangini написа:Това, че като се качиш в БМВ и те удря адреналина и караш малко по-бързо, не означава автоматично, че проявяваш агресия. Към мен агресия от шофьор в БМВ никога не е имало...В последния месец-два вече за 3ти път ми се случва някой да иска да слиза да се бием, изрично подчертавам без никаква основателна причина - решил е, че му преча на пътя или го гледам лошо...Пиша сега, защото преди час един ме проследи до нас, където спря и почна директно със заплахи...Даже и слезе, нищо не е ставало, но просто отбелязвам, че и в 3те случая колите не са били БМВ....Опел, Фолксваген, но не и БМВ. А пича даже возеше в колата си жена си и малкото си бебе :shock: И гони хората, за да ги бие.... Просто не знам какво се случва в главите на повечето хора, обаче агресия от БМВ-та аз не съм забелязвал. Пак казвам, по-спортно каране, тук-там по някой дрифт да, но не и агресия...Внимавайте и се пазете...Идиоти всякакви...

Радвай се че не те е проследил за да ти среже спирачните маркучи или да сипе захар да ти блокира двигателя .Доста "примерни" водачи стават агресивни бабаити раздаващи правосъдие на пътя след съвсем малки и незначителни инциденти което ме навежда на мисълта че всъщност просто прикриват агресия която си я имат в поведението като цяло .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Предишна

Назад към Извън Темата