PlayStation

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 330D

Re: PlayStation

Мнение от HackeD » 31 Окт 2012, 17:22

В Англия няма ли молове с магазини където да продават конзоли?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 318i M43
Мечтае да кара: M4

Мнение от BMW318 i-KOKO » 31 Окт 2012, 17:31

Има но, не съм видял като в България така да може да си цъкаш.Те тук повече ги държат по витрините, но може и да има някъде да си цъкаш.Поне където съм аз, не съм видял такова нещо.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 31 Окт 2012, 17:34

Най-малко заради GranTurismo трябва да си вземеш PS.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 31 Окт 2012, 17:39

BMW318 i-KOKO написа:Има но, не съм видял като в България така да може да си цъкаш.Те тук повече ги държат по витрините, но може и да има някъде да си цъкаш.Поне където съм аз, не съм видял такова нещо.

Eeeee толко едно Теско няма ли? Аз колко съм цъкал в Теско-то :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 31 Окт 2012, 20:38

аз съм с ps3 от зората на конзолата - 2008-ма. Всъщност имам два броя - една дебела и един слим.

Играя почти само онлайн. Както каза колегата горе - всичко е безплатно, сървърите са на страхотно ниво - няма разпадане на връзката. Игри се намират много евтино, а и като цяло са много изпипани и няма да имаш нужда от чак толкова много заглавия... Удоволствието да си лежиш на дивана и да играеш на огромен телевизор, не може да се сравни с PC изобщо.

Но все пак вземи предвид, че PS4 излиза догодина.

А колкото до цената му, според мен ще е колкото беше и тройката нова като излезе - 1100-1200лв.

.ninja { visibility: hidden; }
Аватар

Мнение от vladye » 31 Окт 2012, 22:44

коментирали сме го по принцип, хвърлли едно око, може да ти е от полза - viewtopic.php?f=4&t=215614
virtue and tranquillity

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 318i M43
Мечтае да кара: M4

Мнение от BMW318 i-KOKO » 01 Ное 2012, 0:42

Добра тема,мерси :yes: за информацията.

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 01 Ное 2012, 9:25

Извинявам се на колегата, че ще му ползвам темата... и аз съм се ориентирал скоро да се сдобия с PS3, но ме интересуват няколко неща:
1) Откъде е най-добре да го купя и какъв пакет да бъде (с игра/без ?), като смятам да го хаквам след това.
2) Има ли някакви недостатъци хакването или са само предимства ?
3) След като искам да го хакна, за какво трябва да следя при покупката му - версия на firmware ?
4) В момента гледам, че the best версията е SuperSlim и най-големия HDD е 500 GB, това ли да бъде моята покупка ?
Последна промяна In_Memoriam на 01 Ное 2012, 10:20, променена общо 1 път
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 01 Ное 2012, 10:10

1) Ако го купуваш с игра гледай да е някоя скъпа и ексклузивна игра.
2) Аз не виждам нито едно предимство да се хакне ПС3, а само недостатъци. Къде ги видя тези предимства, не знам.
3) Трябва да видиш последният хак с коя версия firmware върви. Не можеш да даунгрейдваш от по-висока към по-ниска версия.
4) Супер слим-а е последната и най-добрата.

http://forum.pulsar.bg/forumdisplay.php ... 99f5c59461

Разгледай цените на игрите и си помисли какъв е смисъла да се занимаваш с глупости. Купуваш си една игра за 30 лв., играеш я докато не ти писне и я продаваш в лошия случай за минимум 20.

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 01 Ное 2012, 10:21

Пилев написа:1) Ако го купуваш с игра гледай да е някоя скъпа и ексклузивна игра.
2) Аз не виждам нито едно предимство да се хакне ПС3, а само недостатъци. Къде ги видя тези предимства, не знам.
3) Трябва да видиш последният хак с коя версия firmware върви. Не можеш да даунгрейдваш от по-висока към по-ниска версия.
4) Супер слим-а е последната и най-добрата.

http://forum.pulsar.bg/forumdisplay.php ... 99f5c59461

Разгледай цените на игрите и си помисли какъв е смисъла да се занимаваш с глупости. Купуваш си една игра за 30 лв., играеш я докато не ти писне и я продаваш в лошия случай за минимум 20.

Мерси за изчерпателния отговор :bchug: А реално какви са недостатъците на хакването ?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530i

Мнение от masimo » 01 Ное 2012, 10:32

Малко инфо.
Най лесно се хаква XBox 360 ревизия Jasper и с него реално може да играеш 99%+ от заглавията излезли за него ако си с хубав RGH хак. PlayStation е далеч по претенциозен и за да го докараш до 80-90% играене на заглавията ти трябва точно определена ревизия и хак за 100-150лв. Принципно си трябва запознатост с конзолата за да си теглиш, качваш и играеш игри без проблем.
Цената на хубава конзола с голям хард и качествен хак е в порядъка 350-450лв. Ако вземеш конзола без хубав хак и малък хард трябва да записваш игри на диск и там става дълга и широка, дори записвачката ти трябва да е строго определена, да пачваш игрите ...

Имайте в предвид, че сегашното поколение конзоли завършва своя живот следватаща година. И сони и микрософт държат 5-6 годишен цикъл на конзолите си и вече има първите признаци на издишане от към графика.

Ако си геймър взимаш PC с хубаво видео за 300лв, един хубав монитор или допълнително TV да го пуснеш през HDMI.

Реално конзолите имат смисъл за закупуване заради екскузивните заглавия. Реално ако си фен на автомобилите, трябва да прецениш колко си засужава да вземеш бокса заради Forza4 или PS3 заради GranTurismo.

Поздрави

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 01 Ное 2012, 11:20

Плюс това при хакване на PS губиш още multiplayer(примерно при GT5 това е цялата игра, аз заради нея честно казано си купих PS3). Губиш ъпдейтите на игрите. С една дума не можеш да използваш PSN. Смисъла на playstation се губи напълно.
Аз играя по 4 5 часа на седмица на PS3-ката. Предпочитам това време да си го оползотворя в игра, не да се разправям с теглене, прехвърляне на игри, четене за хакове и други щуротии.

Ако се хакне x-box там работата е малко по различна. Плащаш си Live account-a и ако не играеш новите игри преди да са излезли официално, няма и да те разберат, че си с хакната конзола. Но пък не всички x-box-и могат да се хакват.
Игрите са на DVD-та, не на bluray(ПС3), -> сваляш от замунда, записваш на двд и играеш.

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 01 Ное 2012, 15:07

хакването е най-тъпото нещо, което можеш да направиш за PS3...

Без PSN то си остава едно нищо...

Има и игри, които се свалят директно(някои единствено) от PSN, всички ADD ONS са също само през PSN.

Послушай ни и не се занимавай с това...

По-добре си купи комп. и джойстик ако желаеш, и си карай с краковете, хаковете и така... но не хаквай ps3-ката... За ps2-ка е ясно, че хака там е задължителен...но тук не.

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 3.2i CSL '03

Мнение от Дидо85 » 01 Ное 2012, 16:12

PS3 - ката е по-добра според мен.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530i

Мнение от masimo » 01 Ное 2012, 17:55

sub_eleven написа:хакването е най-тъпото нещо, което можеш да направиш за PS3...

Без PSN то си остава едно нищо...

Има и игри, които се свалят директно(някои единствено) от PSN, всички ADD ONS са също само през PSN.

Послушай ни и не се занимавай с това...

По-добре си купи комп. и джойстик ако желаеш, и си карай с краковете, хаковете и така... но не хаквай ps3-ката... За ps2-ка е ясно, че хака там е задължителен...но тук не.

Принципно си прав, НО не забравяй, че живеем в страна в която една игра за PS3 струва 40% от минималната работна заплата.
Ако действаш както си трябва и решиш да си направиш хубава колеция от игри, то следва да заплатиш един 1000-2000лв за тях.
Хака ти спестява това. Минуса ? Губиш мултиплейъра, което е аналогично и при PC игрите.

За конзолите има екскузивни заглавия които ги няма за PC, така че ако иска Forza4 или GranTurismo трябва да избере една от 2-те конзоли.

И както се казва, пълно щастие няма.

Относно конзолите и по темата:

Реално PS3 е леко по-добър като хардуер и заглавия които илизат. Макар, че графиката е неразличима, ексклузивните заглавия са въпрос на избор.
XBox360 е много по-добре от към хакване. При пс3 трудно може да играеш всичко докато при Xbox360 това се постига далеч по-лесно и не на последно място записването на игри е по-лесно. Боксове с голям гард по лесно се намират и цената им е по евтина от аналогичен PS3.

Поради горната причина моя фаворит от конзолите е Xbox360;

Минуса за мен на една такава конзола, е че другата година 'умира' като излезе новия герой.
Затова бих дал 1000лв за PC и още толкова за читав LED телевизор и следващите 3,4 год да джиткам на тях.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата