LEMFÖRDER ментета!?!?!??!
Модератор: Общи модератори
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- zxsport
-
Re: LEMFÖRDER ментета!?!?!??!
Mollov написа:zxsport написа: смених сервиза и сложих МООГ (ако не се лъжа) и колата заспа ...
Както написах по-горе - вътрешни накрайници MOOG се разбиха за 3м... частите в момента не са това, което бяха.
Явно съм нацелил читава част ... удобно ли ти е да кажеш (може и на л.с.)' кое да слагам занапред и от кого да си поръчам частите?
- krasimir_minov
- Потребител
-
Имам сервиз и съм на „ти” с някой тънкости. Главно чета тук и гледам да не коментирам много-много , но някой път се изкушавам. В голяма част от случайте самия шенкел се разваля /един много уважаван от мен колега по-нагоре го е написал – Явор и повярвайте той рядко пише , но знае какво и кога/ шенкела е алиминиев / и се износва лесно . Доста мой колеги не инвестират в инструменти и слагат унибали и шарнири с „подръчни материали” –изисква се скоба …а някой не им се инвестира . Имам случай с носачи с толкова разбито легло , че оригиналния шарнир като тръгна да слагам и „изпада” а стария си е стоял . Та да е с по-малъ к размер и това да е показател е меко казано несериозно . Има една тема на колега от форума – май ммс беше на който по същия начин един сервиз с доста интересни инструменти са му сменили унибал/и то на бмв / и даже имало е и други проблеми после – датчик на абс .
Да се разбие елемент бързо не е добре - но тук мисля ,че проблема ти не е това ами начина на поставяне - и провери шенкелите .
Да се разбие елемент бързо не е добре - но тук мисля ,че проблема ти не е това ами начина на поставяне - и провери шенкелите .
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
krasimir_minov написа:един много уважаван от мен колега по-нагоре го е написал – Явор и повярвайте той рядко пише
- Код: Избери целия код
Явор
Летящия холандец
Значи прай сметка кво ще стане ако почне да пише по-често

- Драгослав
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46XI / W164
Умело се прикрива търговеца на частите.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Никой никого не прикрива...
Тия заключения си ги пази за себе си... автора изчаква развитието на ситуацията, затова и не е написал от кого е взел частите... дръжте се малко по-адекватно и стига търсили интрига...

- Драгослав
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46XI / W164
Предстои ми покупка на части и съм се насаочил към търговец от форума,затова питам.Никакви интриги не искам да създавам,но ако така излиза се извинявам 

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Драгослав написа:Предстои ми покупка на части и съм се насаочил към търговец от форума,затова питам.Никакви интриги не искам да създавам,но ако така излиза се извинявам
Ами ако си решил да си купиш LEMFÖRDER на цената на Мейле, би трябвало сам да се досетиш какво купуваш

Накрая някой ще се пребие (не дасй си боже) с тези "лемфьордер"-и на небивали "промоционални" цени в БГ.
За да внасяш LEMFÖRDER в БГ, трябва да имаш фирма в Австрия или в Германия, която да отговаря на изискванията им (а те не са никак малки). Точно това е причината да има само две фирми, които внасят оригинален LEMFÖRDER в България. Всички останали си продават китайските боклуци и печелят в пъти повече от тези, които продават оригинал.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Колега би ли написал фирмите, понеже на сайта на Лемфьордер излизат повече от 2ма вносителя за България.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- overclock
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 316 96', Е46 316 03'
mad_presley написа:Драгослав написа:Предстои ми покупка на части и съм се насаочил към търговец от форума,затова питам.Никакви интриги не искам да създавам,но ако така излиза се извинявам
Ами ако си решил да си купиш LEMFÖRDER на цената на Мейле, би трябвало сам да се досетиш какво купуваш![]()
Накрая някой ще се пребие (не дасй си боже) с тези "лемфьордер"-и на небивали "промоционални" цени в БГ.
За да внасяш LEMFÖRDER в БГ, трябва да имаш фирма в Австрия или в Германия, която да отговаря на изискванията им (а те не са никак малки). Точно това е причината да има само две фирми, които внасят оригинален LEMFÖRDER в България. Всички останали си продават китайските боклуци и печелят в пъти повече от тези, които продават оригинал.
Според официалния сайт на LEMFÖRDER са седем:
http://www.zf.com/brands/content/en/lem ... country=36
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
overclock написа:Според официалния сайт на LEMFÖRDER са седем:
http://www.zf.com/brands/content/en/lem ... country=36
Ето, че има начин да се информирате за реалните цени на LEMFÖRDER, да знаете кои са вносителите за българия и да можете да сравните цени. Добре, вече са повече от 2 фирми, явно информацията ми е стара, но това е още по-добре

- karsov
- Потребител
-
- Кара: БМВ
От личен опит. Преди 1.5 година си купих LEMFÖRDER буренца за заден носач от представител на марката. Равносметката е 18к живот от които 3к така скърцаше та се не трае. В момента буренцa на Swag и TRW по един брой се държат перфектно на 12к. нито скърцат нито сее задницата.
Отностно магазините за авточасти всеки продавач може самосиндикални да купи някое менте и да ти го продаде за оригинал. Аз съм забелязал че 50% от продавачите в магазините са некомпетентни лицемери и гледат как да те натоварят. Боли ги че подриват имиджът на фирмата за която работят или че ти продават менте на 200% отгоре, ама нали ще гушнат некви 50 лв. пък клиента нека си троши главата, после то е "оригинал" и тн.
Отностно магазините за авточасти всеки продавач може самосиндикални да купи някое менте и да ти го продаде за оригинал. Аз съм забелязал че 50% от продавачите в магазините са некомпетентни лицемери и гледат как да те натоварят. Боли ги че подриват имиджът на фирмата за която работят или че ти продават менте на 200% отгоре, ама нали ще гушнат некви 50 лв. пък клиента нека си троши главата, после то е "оригинал" и тн.
http://pleasehelp.hit.bg/
- karsov
- Потребител
-
- Кара: БМВ
След като смених моите буренца също чаткаше при по рязко спиране и потегляне. На другия ден отидох за рекламация в сервиза кадето ги монтираха. Едно чиче постели един найлон лежа отдолу въртя нещо и отстрани проблема за 5 мин.
http://pleasehelp.hit.bg/
- BMWdrivers
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B20, M57D30
- Мечтае да кара: MKA
- Детайли за колата: ниска и бърза
Значи, при мен май се оказва, че самият шенкел е бил разбит и затова новото буре влезна лесно. Сега като сменя шенкела и сложа друго буре ще пиша пак. Извинявам се затова, че се усъмних, че буретата са ментета.. явно преблема е бил в шенкела. Сега като взема буре от същия търговец с новия шенкел пак ще пиша
, дано за добро де 

43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3