Как да прекратя връзка по-безболезнено за отсрещната страна
Модератор: Общи модератори
71 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- sapio
- младши ентусиаст
-
- Кара: бензинояд
Re: Как да прекратя връзка по-безболезнено за отсрещната стр
Владо го е казал много добре. Има шанс детето ти да живее по-зле ако сте заедно, отколкото ако сте разделени. Ти ще си все крив, жена ти нищо чудно да ѝ писне и да те разкара или да продължите да живеете в "драма". На детето ще му дотегне от кавги някой ден, ще ви намрази или поне ще запази кофти спомен за "що е туй семейство" и накрая няма да има нито един щастлив от цялата история.
Сега обичаш нея (любовницата) но преди години не обичаше ли така и жена си. Какво се промени? Не мислиш ли, че ако заживееш постоянно с тази жена един ден ще искаш да смениш и нея. И други такива въпроси ...
То въпросът ти е друг, но не е толкова съществено как да се разделиш с любовницата си, а дали си струва и на каква цена. И целостта на семейството не е от първостепенно значение, а по-скоро какво семейство ще запазиш след известното минало и в неизвестното бъдеще.
Сега обичаш нея (любовницата) но преди години не обичаше ли така и жена си. Какво се промени? Не мислиш ли, че ако заживееш постоянно с тази жена един ден ще искаш да смениш и нея. И други такива въпроси ...
То въпросът ти е друг, но не е толкова съществено как да се разделиш с любовницата си, а дали си струва и на каква цена. И целостта на семейството не е от първостепенно значение, а по-скоро какво семейство ще запазиш след известното минало и в неизвестното бъдеще.
- kokich
- Потребител
-
- Кара: BMW E39
Прави сте-с годините всичко се превръща в навик.Точно затова мисля да се разделя с любовницата.Никак не ми е лесно обаче.Не знам дали това е правилното решение.След време може да съжалявам че не съм променил живота си.Няма как да знам преди да съм го преживял.
и аз преживях подобни на твоите катаклизми съвсем скоро.
голям мъж си и недей да очакваш някой да ти даде рецепта за твоя случай.
действай както прецениш. решенията трябва да си ги направиш сам.
както каза един колега 2-3 поста над моя - няма такова нещо като безболезнена раздяла щом сте потънали толкова дълбоко.
в моя случай аз действах твърдо, без да съм бил груб (много). заявих и, че повече не искам да се виждаме, чуваме и тн. изтрих и телефоните, махнах я от фацата, скайп и тн. ама това стана след дълга агония.
кофти ми е, вече става около месец, още не съм я преболял. сигурен съм, че на нея също. но заради детето и бях длъжен да го направя (аз нямам и не съм семеен).
живот... кво да го правиш...
голям мъж си и недей да очакваш някой да ти даде рецепта за твоя случай.
действай както прецениш. решенията трябва да си ги направиш сам.
както каза един колега 2-3 поста над моя - няма такова нещо като безболезнена раздяла щом сте потънали толкова дълбоко.
в моя случай аз действах твърдо, без да съм бил груб (много). заявих и, че повече не искам да се виждаме, чуваме и тн. изтрих и телефоните, махнах я от фацата, скайп и тн. ама това стана след дълга агония.
кофти ми е, вече става около месец, още не съм я преболял. сигурен съм, че на нея също. но заради детето и бях длъжен да го направя (аз нямам и не съм семеен).
живот... кво да го правиш...
- kokich
- Потребител
-
Не съм я издържал и т.н.Дори сме си поделяли разходите.Малко ме съмнява да започне да ме тормози,но знае ли човек.Не е от същия град.Виждаме се около 2 пъти месечно,когато можем да се измъкнем.
Колега kulov това твоето ми се вижда грубо.Не те ли е търсила след това.Може да не е държала на теб,или е прекалено горда за да ти се обади.Знам че няма рецепта за моя случай,аз си знам най-добре какво е положението.Знам само че ще е много наранена.и най-вероятно няма и да го покаже дори.Трябва да премисля добре всичко.
Колега kulov това твоето ми се вижда грубо.Не те ли е търсила след това.Може да не е държала на теб,или е прекалено горда за да ти се обади.Знам че няма рецепта за моя случай,аз си знам най-добре какво е положението.Знам само че ще е много наранена.и най-вероятно няма и да го покаже дори.Трябва да премисля добре всичко.
Последна промяна kokich на 02 Ное 2012, 14:27, променена общо 1 път
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Моето мнение е далеч по-крайно.
Първо мъжа, ако е мъж на място, сяда и премисля всички последици, които му идват на ума и действа.
От една страна - разбито семейство, както е обичайна практика - виждане с детето само събота и неделя, травмата в съзнанието на детето, ако е малко и тн. За финансовата страна изобщо няма да започвам, там е ясно.
От друга страна - сядаш и говориш с жена ти, представяш й ситуацията, тя реве и се цупи 1-2 седмици, показваш й чрез действия, че наистина я цениш и искаш да продължиш да съжителстваш с нея, пък кой знае може и по-голяма искра да пламне и всички да са щастливи. Този вариант ти спестява и главоболията с любовницата, които ще си навлечеш ако премълчиш това пред жена си.
В крайна сметка, щом имаш добър човек до себе си, защо изобщо гледаш настрани - седнете и поговорете, отидете някъде на почивка 1-2 дни без деца, изобщо подобрете и половия живот и отношенията си, смятам че щом имаш кинти за да кръшкаш, можеш да използваш същите тези пари и за общото благо.
Изобщо - помисли добре, мери 5 пъти преди да режеш тази или онази. Една жена на място, която държи на човека до себе си, смятам че би оценила факта, че ще проведеш диалог по темата с нея с цел да запазиш това семейство. Всяка друга би си тръгнала или поне би ти вгорчила живота.
Успех
Първо мъжа, ако е мъж на място, сяда и премисля всички последици, които му идват на ума и действа.
От една страна - разбито семейство, както е обичайна практика - виждане с детето само събота и неделя, травмата в съзнанието на детето, ако е малко и тн. За финансовата страна изобщо няма да започвам, там е ясно.
От друга страна - сядаш и говориш с жена ти, представяш й ситуацията, тя реве и се цупи 1-2 седмици, показваш й чрез действия, че наистина я цениш и искаш да продължиш да съжителстваш с нея, пък кой знае може и по-голяма искра да пламне и всички да са щастливи. Този вариант ти спестява и главоболията с любовницата, които ще си навлечеш ако премълчиш това пред жена си.
В крайна сметка, щом имаш добър човек до себе си, защо изобщо гледаш настрани - седнете и поговорете, отидете някъде на почивка 1-2 дни без деца, изобщо подобрете и половия живот и отношенията си, смятам че щом имаш кинти за да кръшкаш, можеш да използваш същите тези пари и за общото благо.
Изобщо - помисли добре, мери 5 пъти преди да режеш тази или онази. Една жена на място, която държи на човека до себе си, смятам че би оценила факта, че ще проведеш диалог по темата с нея с цел да запазиш това семейство. Всяка друга би си тръгнала или поне би ти вгорчила живота.
Успех

- kokich
- Потребител
-
Отговарям на въпросите на vra4anin
Това ми е първата изневяра.Не съм предполагал че може да ми се случи такова нещо.жена ми-понякога е доста зло човече,мрънкаща,занемари се откакто се оженихме.секса с нея-не се оплаквам.не ме е оставила на сухо.А с любовницата-най-невероятния секс и несамо това-повтарям се-страхотен човек е.Искам да запазя брака си заради детето.На 4 години е.
Това ми е първата изневяра.Не съм предполагал че може да ми се случи такова нещо.жена ми-понякога е доста зло човече,мрънкаща,занемари се откакто се оженихме.секса с нея-не се оплаквам.не ме е оставила на сухо.А с любовницата-най-невероятния секс и несамо това-повтарям се-страхотен човек е.Искам да запазя брака си заради детето.На 4 години е.
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Ти от колко време си с жена си като цяло?
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
@кокич, акъли не ти давам, щото и аз не съм прокопсал твърде. 100 на 100 и е кофти. седмица след това пак ми писа, но я помолих да стои далеч от мен.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Към автора
Нито дума на жена ти за забежката ти, щом се виждате 2 пъти в месеца, не виждам проблем да продължавате ( предполагам само се е*ете )и всичко ще ти е 6, но пак казвам нито дума на женати щото и да се разминеш винаги ще ти натяква, че си изневерил докато си жив и като тя се на*бе с некой и разбереш ще ти каже аз да ти върна нема повече
Нито дума на жена ти за забежката ти, щом се виждате 2 пъти в месеца, не виждам проблем да продължавате ( предполагам само се е*ете )и всичко ще ти е 6, но пак казвам нито дума на женати щото и да се разминеш винаги ще ти натяква, че си изневерил докато си жив и като тя се на*бе с некой и разбереш ще ти каже аз да ти върна нема повече
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
Според мен изживей си любовта с любовницата и после ще ти писне, кому е нужно да се разделяте? Ако все пак си решил, че е необходимо това наистина ти трябва "клин" за избиване... жена ти едва ли ще е този "клин".. пак настрани ще го намериш... Влюбването е временно явление, което може да замениш с хоби /да си хвърлиш прах в очите/ След известен период пак ще се огледаш за нещо ново. Жена ти ти е писнала не се и поддържа както в началото типично за семейния живот явление... Опитай се да го промениш , АКО можеш, което много ме съмнява... Дедето е проблема, но точно този проблем няма как да се отстрани... Останеш ли с жена си те очаква само и единствено скуката на времето... и отново и отново любовници... Но това е в мъжката природа прост закон на биологията... Едното е да нарушиш природния закон, другото е моралния закон... винаги си с/у нещо. Труден избор, но необходимо ли е да го правиш??? Все пак колкото и егоистично да звучи един живот се живее. Уважавай семейството и търси навън разнообразие и следващия път не задълбавай толкова наблягай на физическото общуване повече със снижена до минимум комуникация 

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- kokich
- Потребител
-
Пак казвам-любовницата не е човек,който ще тръгне да ме преследва ако си тръгна.Точно затова я харесвам.Противно на стериотипите-не сме се запознали в сайт за запознанства.Запознахме се във Виена на едно изложение.И двамата бяхме там служебно.Работим в различни градове,различни фирми,със сходна дейност.
Нямам никакво намерение да казвам на жена си-това ще е най-голямата глупост която мога да направя.Най-вероятно ще се видя с любовницата през уикенда и ще поговорим за това какво ще правим занапред.Предпочитам дискусията пред това да избягам без обяснение,да си сменям телефони,да я трия от скайпа-струва ми се много крайно.Само хубави неща съм видял от нея.Не заслужава да съм груб.Ще пиша след срещата ни как е протекъл разговора.Склонен съм да продължавам така,да се опитам да не влагам прекалени емоции и да си се виждаме.Но след време сигурно пак ще си задам въпроса не е ли време да прекратя всичко.
Нямам никакво намерение да казвам на жена си-това ще е най-голямата глупост която мога да направя.Най-вероятно ще се видя с любовницата през уикенда и ще поговорим за това какво ще правим занапред.Предпочитам дискусията пред това да избягам без обяснение,да си сменям телефони,да я трия от скайпа-струва ми се много крайно.Само хубави неща съм видял от нея.Не заслужава да съм груб.Ще пиша след срещата ни как е протекъл разговора.Склонен съм да продължавам така,да се опитам да не влагам прекалени емоции и да си се виждаме.Но след време сигурно пак ще си задам въпроса не е ли време да прекратя всичко.
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Superexstatic написа:мислете ги малко тия работи преди да се жените.
Колега не така... с времето всичко се променя...едва ли аз съм единствения мъж тук,който е бил влюбен в някоя девойка,но след 3-4 години така се получават нещата,че всичко угасва и отива на майната си и нещата седят коренно различно от първите месеци в които съм срещнал въпросната девойка.Ти не можеш да си кажеш само на себе си,да си дадеш заповед да я обичаш вечно,просто идва един момент в който няма химия и всичко приключва..колегата го разбирам много добре какво му е защото съм бил на неговото..без дете,не съм бил женен,но просто знам какво е...
Към автора,колега незнам какъв съвет да ти дам,това е много много труден избор...имаш жена и дете,и имаш момиче в което си влюбен..от едната страна те дърпа любовта,от друга страна се колебаеш дали си заслужава да си с това момиче и какво ще излезе от това.Незнам дали някой може да ти даде адекватен съвет ... незнам дали ще ти стане по леко,но и аз съм минал подобен филм..много е трудно да направиш избор,и то защото те е страх от това какво ще се случи?Ти незнаеш какво може да се случи и не можеш да придвидиш бъдещето ето затова те е страх да се решиш...знам какво е.Филма е голям от секъде...лошото е,че една жена писне ли ти...е за цял живот неможеш да го промениш...
Последна промяна Maxmadness на 02 Ное 2012, 16:48, променена общо 1 път
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
kokich написа:Склонен съм да продължавам така,да се опитам да не влагам прекалени емоции и да си се виждаме.Но след време сигурно пак ще си задам въпроса не е ли време да прекратя всичко.
В един момент ще ти писне с нея, ще срещнеш нещо ново и ще се прекачиш там в движение дори

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Дано женати не чете случаино форума че ще видиш една любовница...

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Много вярно
Sent from my iPhone 4s
using Tapatalk
Sent from my iPhone 4s
using Tapatalk
71 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5