Как да прекратя връзка по-безболезнено за отсрещната страна
Модератор: Общи модератори
71 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
Re: Как да прекратя връзка по-безболезнено за отсрещната стр
Или мъжа на гаджето 

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
boksioraE39 написа:Дано женати не чете случаино форума че ще видиш една любовница...
И да чете може да се оправдае, че живее в два свята и във въображаемия му е проблема с любовницата

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
Колега, имам приятел, който беше абсолютно същия случай като твоя. Разликата е, че има две деца, не едно. Та той така си разреши проблема: Седнаха с любовницата един ден в един парк и говориха няколко часа. Изясниха си от до - кой какво иска от другия, той от него, те от третия и т.н.; дадоха си да се разбере един на друг че така не може и всеки пое по своя път. Сега пича си гледа децата и жената и с бившата му любовница като се видят, са на здравей-здрасти - все едно нищо не е станало. Даже тя му звъни от време на време да си говорят как така е по-добре отколкото ако бяха продължили.. Приеха го като филм с хубав край. Жена му още не знае де и няма и да разбере никога, ако зависи от него (по негови думи нямало смисъл при свършен факт). Та.. реши си колега как ще е най-добре за теб и твоето семейство и действай. Но недей слага нея пред детенцето ти, само това ще ти кажа 

http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

- Yed
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 01 E46 318
Колега карай си както си я карал до сега всичко рано или късно ще приключи важно е детето по добри родители от вас няма да намери!!!
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
vld написа:По скоро намери причината заради която се е наложило да си търсиш любовница![]()
Щом веднъж е станало, пак ще стане, ако мислиш че няма да може да я отстраниш тая причина, сиреч да промениш жена си така, че да нямаш нужда от чужди ласки, по добре да я напуснеш, аз така ги виждам нещата.
Вярно е че е много грозно да зарежеш жена с дете, но още по грозно е да живееш с някой който не ти допада и нон стоп се оглеждаш под полите на колежките

Още влюбен след година и половина ми звучи малко пресилено, но ако наистина е така, значи момичето ти дава нещо много повече от жена ти!Замисли се...!За детенцето-ако се разделите...няма да сте първите, които се разделят, важното е да сте добри родители и да продължавате да го дарявате с обич, точно както до сега!!!
Каквото ти говори сърцето, брат!

Успех и пиши пак догодина!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
Имал ли си си работа с наранена жена?Не можеш да си представиш на какво е способна...
Замисли се добре,защото ако си оставиш семейството заради "перфектната" за момента утре може да си сам...
Не мисли,че когато се съберете и тя няма да се "занемари".Едно е да се приготвяш за срещи на две седмици,
а друго е да живеете заедно.
Не мислиш ли,че щом е способна да зареже толкова лесно собствения си мъж в един момент и тебе ще те зареже...
Помисли си хубаво дали си заслужава да рискуваш всичко.
Замисли се добре,защото ако си оставиш семейството заради "перфектната" за момента утре може да си сам...
Не мисли,че когато се съберете и тя няма да се "занемари".Едно е да се приготвяш за срещи на две седмици,
Не мислиш ли,че щом е способна да зареже толкова лесно собствения си мъж в един момент и тебе ще те зареже...
Много ми е интересно как се решават не една, а няколко съдби в един форyм. Автора дано се шегyва..
Та за да съм по темата, смятам че приоритетите са ти объркани и трябва първо тях да изясниш и пренаредиш.
Та за да съм по темата, смятам че приоритетите са ти объркани и трябва първо тях да изясниш и пренаредиш.

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
jena:) написа:Имал ли си си работа с наранена жена?Не можеш да си представиш на какво е способна...
"Наранена жена"...А, наранен мъж!?Що все ние нараняваме бе, дее.а?

"...утре може да си сам..."-Ами не се ли е почувствал сам, щом е прибягнал да си търси щастието?
Не искам да подстрекавам колегата, ама понякога човек трябва да е егоист!
Лошото от цялата работа, че децата малко, или много са потърпевши от цялата работа!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Dundiu
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: IS
jena:) написа:Имал ли си си работа с наранена жена?Не можеш да си представиш на какво е способна...
Има нещо вярно! "Утре" ще зареже теб заради друг... Имаш семейство, това е нещото, което ти е сигурно ( все пак от теб си зависи) докато с нея не се знае кога тя ще сложи края и ти оставаш сам без нея и без семейство.

- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
Така като гледам доста хора от форума са го гледали този филм...включително и аз...
Колега, казваш че тя е добра, идеална, мила и т.н. но не знам обаче дали си даваш сметка, че тя с теб един вид бяга от реалноста...както и ти с нея...кой знае какви са отношенията й с мъжа й вкъщи...вероятно не се разбират,карат се...и ти един вид си рицаря на бял кон...друго е обаче да живеете заедно както казаха колегите...Примерно след време ще вземе да ти се дразни, че гледаш мачове, че пиеш бира, че си пърдиш насам натам
Сещаш се на къде бия предполагам...
Колега, казваш че тя е добра, идеална, мила и т.н. но не знам обаче дали си даваш сметка, че тя с теб един вид бяга от реалноста...както и ти с нея...кой знае какви са отношенията й с мъжа й вкъщи...вероятно не се разбират,карат се...и ти един вид си рицаря на бял кон...друго е обаче да живеете заедно както казаха колегите...Примерно след време ще вземе да ти се дразни, че гледаш мачове, че пиеш бира, че си пърдиш насам натам

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
не съм семеен,и не ги разбирам много нещата
но със сигурност знам (без да се обиждаш от натурализма на метафоричния израз)
"кучето един път научи ли се да си яде метаболитните остатъци (кафявото съдържимо така да се каже
),няма оправия"
тоест ,ако оставиш тази ,рано или късно пак ще кривнеш и ще си намериш друга любовница
жена ти ще разбере всичко рано или късно (ако вече не е..)-жените не са толкова глупави,колкото ни се иска или се правят много често..

но със сигурност знам (без да се обиждаш от натурализма на метафоричния израз)
"кучето един път научи ли се да си яде метаболитните остатъци (кафявото съдържимо така да се каже

тоест ,ако оставиш тази ,рано или късно пак ще кривнеш и ще си намериш друга любовница
жена ти ще разбере всичко рано или късно (ако вече не е..)-жените не са толкова глупави,колкото ни се иска или се правят много често..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- MonsteR
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: SR-71 Blackbird
Авторе... само 1 нещо, прави квото искаш само не казвай на жена си по никаква причина, защото после забравяш за семейство...
А как си се оплел толко и с малко дете си ... не знам...много си се наиграл сега я карай по леко докато докато се поуспокоиш.

- blackrider
- младши ентусиаст
-
Следя темата от началото. Според мен никой няма право да ти казва какво да направиш и как да постъпиш! Ти си човека който трябва да вземе решение! За да не виниш кой какво ти е казал да сториш.
Аз няма да ти кажа какво да направиш ,но ще изкажа мнението си от което ти сам трябва да прецениш бъдещите си действия!
Че си се омотал това е ясно. Нo ти си създал нещо -семейство и заедно с жена ти сте сътворили нещо невероятно - вашето дете! Малко уязвимо човече!!!
То се надява и на двама ви (ти и жена ти) ,че ще бъде щастливо и добре отгледано!
Тук не става въпрос за вашето желание да сте щастливи и да бъдете ЕГОИСТИ! Приоритет в живота е ДЕТЕТО.Няма по-красив звук от смеха на едно дете! Така че не бъди егоист в търсене на собствената си изгода и щастие ,а се грижи с цялата си обич за това човече и обичай и уважавай майката на детето си!
След като си създал семейство и дете трябва да си знаел от преди ,че тази твоя постъпка е обвързана с много КОМПРОМИСИ и някои лишения!
Аз бих степенувал проблема така:
1 на първо място е детето
2 съпругата ти ( не забравяй В ДОБРО или ЗЛО!)
3 другата мадама- мисля ти вече си се осъзнал какво си направил,просто търсиш подкрепа! Радвай се ,че жена ти не знае и запази хубавите си спомени с “любивницата" Помисли -става въпрос не само за едно семейство!
Надявам се да съм бил полезен във вземането ти на решение!
Аз няма да ти кажа какво да направиш ,но ще изкажа мнението си от което ти сам трябва да прецениш бъдещите си действия!
Че си се омотал това е ясно. Нo ти си създал нещо -семейство и заедно с жена ти сте сътворили нещо невероятно - вашето дете! Малко уязвимо човече!!!
То се надява и на двама ви (ти и жена ти) ,че ще бъде щастливо и добре отгледано!
Тук не става въпрос за вашето желание да сте щастливи и да бъдете ЕГОИСТИ! Приоритет в живота е ДЕТЕТО.Няма по-красив звук от смеха на едно дете! Така че не бъди егоист в търсене на собствената си изгода и щастие ,а се грижи с цялата си обич за това човече и обичай и уважавай майката на детето си!
След като си създал семейство и дете трябва да си знаел от преди ,че тази твоя постъпка е обвързана с много КОМПРОМИСИ и някои лишения!
Аз бих степенувал проблема така:
1 на първо място е детето
2 съпругата ти ( не забравяй В ДОБРО или ЗЛО!)
3 другата мадама- мисля ти вече си се осъзнал какво си направил,просто търсиш подкрепа! Радвай се ,че жена ти не знае и запази хубавите си спомени с “любивницата" Помисли -става въпрос не само за едно семейство!
Надявам се да съм бил полезен във вземането ти на решение!
Не съм семеен , но според мен колкото и да ти е трудно сега , ще преживееш раздялата с любовницата,всичко се забравя с времето.Както казаха по-нагоре,ако не се получат нещата , оставаш и без нея , и без семейство!И вярвам, че един ден ще си доволен от решението си в името на детето и съпругата си!Това е мое мнение , все пак ти най-добре знаеш какво ти е в главата.Много е трудно наистина, като знам как съм оглупявал заради жена, и най-тъпото е , че се влюбваме в жени,които не винаги са подходящи,а тези,които ни дават всичко не ни омагьосват така.Помисли го и от другата страна - тази жена дали може да е достойна и вярна майка и жена , каквато предполагам е твоята съпруга.Дали от това увлечение може да се създаде нещо здраво и стабилно?
- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
Гледам тук се "сипе" та викам и аз малко акъл да налея....
Виж според мен е добре малко да се отчуждите с любовницата.... примерно месец два да не се виждате и след това кротко да и обясниш нещата... и по-живо, по-здраво.
Сега добре е все пак да видиш и с семейството си какво ще правиш защото факта че я има другата означава наличие на проблем и добре да разбереш къде е за да реагираш.... Дори можеш да си поговориш с жена си да видите спънките между вас от какво се дължът и преодолими ли са... може да се окаже че и тя както ти има нужда от пространство или дори да се разделите. Жалко за детенцето но понякога живота е такъв и понеже е един си трябва егоизъм (което не значи по никакъв начин да игнорираш нуждите и чувствата на детето).
Да си кажа - аз съм сгоден (при все че от 2 години съм в чужбина и се прибирам всичко на всичко за 3 месеца годината). Годеницата ми е в София а се сгодихме едва преди около 3 месеца... въпреки растоянието и всички трудности свързани с това, успяваме да съхраним това което имам и да гледам напред. Вярвате или не но все още дори не съм пипнал чуждо и не защото няма избор или желаещи... а просто защото рано или късно ще се срещна с огледалото и искам да се огледам доволен и горд... Съвет към всички - търсете това което иска сърцето и на което разума дава благословия - баланса между тези двете е гарант за щастие.
Поздрави
Виж според мен е добре малко да се отчуждите с любовницата.... примерно месец два да не се виждате и след това кротко да и обясниш нещата... и по-живо, по-здраво.
Сега добре е все пак да видиш и с семейството си какво ще правиш защото факта че я има другата означава наличие на проблем и добре да разбереш къде е за да реагираш.... Дори можеш да си поговориш с жена си да видите спънките между вас от какво се дължът и преодолими ли са... може да се окаже че и тя както ти има нужда от пространство или дори да се разделите. Жалко за детенцето но понякога живота е такъв и понеже е един си трябва егоизъм (което не значи по никакъв начин да игнорираш нуждите и чувствата на детето).
Да си кажа - аз съм сгоден (при все че от 2 години съм в чужбина и се прибирам всичко на всичко за 3 месеца годината). Годеницата ми е в София а се сгодихме едва преди около 3 месеца... въпреки растоянието и всички трудности свързани с това, успяваме да съхраним това което имам и да гледам напред. Вярвате или не но все още дори не съм пипнал чуждо и не защото няма избор или желаещи... а просто защото рано или късно ще се срещна с огледалото и искам да се огледам доволен и горд... Съвет към всички - търсете това което иска сърцето и на което разума дава благословия - баланса между тези двете е гарант за щастие.
Поздрави

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
71 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5