места по морето
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
места по морето
Както винаги аз тругвам в последният момент без места уговорки и т.н. Та въпроса ми е няма ли някои ту от този край или да знае някъде да има една 2-на и една 1-на стая за 10-12-13 дни... предпочитам да е по Китен, Приморско ама в крайна сметка имам ли избор.... трябва да бия път и тепърва да си търся квартира..
мерси
мерси

- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
между китен и приморско на ММЦ-то почти винаги има места. Хотела от който съм доволен е като се спуснеш надолу точно на голямото площадче срещу пощата, отдолу има заведение и интернет клуб
цените са повече от прилични 

- pantata
- младши ентусиаст
-
Re: места по морето
Интересува ли те Поморие като дестинация?Ако да пиши на личноТерзийски написа:Както винаги аз тругвам в последният момент без места уговорки и т.н. Та въпроса ми е няма ли някои ту от този край или да знае някъде да има една 2-на и една 1-на стая за 10-12-13 дни... предпочитам да е по Китен, Приморско ама в крайна сметка имам ли избор.... трябва да бия път и тепърва да си търся квартира..
мерси
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
и ние сме група 6 4овека ама на място ще си тарсим квартира пак то винаги ще се намери нещо,някоя баба все ще ни приюти.... а и лукса не е от зна4ение..важното е да има санитарни условия и да е ежтинджос 4е да има пове4е пари за пиене 

В приморско, куин нели хотела е 3 звезди но е хубав има климатик тв хубави стаи и тоалетни пичове са има билярд басеин коктеил бар и открит бар при басеина и цените не са много-2на стая струва 91 лева,но хотела е горе долу луксозен.бях там на море хубаво е и е нов хотела има места 100%
Live it like you Love it
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
бате 91 лв добре звучи за 10 дена 910 лв и разходите =Е30
бахти
бахти

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
Стига бе бате,не стига че чужденците ги обират най-брутално с тия цени,та ти пращаш наши хора.blqsu4ko написа:В приморско, куин нели хотела е 3 звезди но е хубав има климатик тв хубави стаи и тоалетни пичове са има билярд басеин коктеил бар и открит бар при басеина и цените не са много-2на стая струва 91 лева,но хотела е горе долу луксозен.бях там на море хубаво е и е нов хотела има места 100%
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
За Приморско може да чукнеш на този телефон
0887088527
миналата година бях там няма климатик и други екстри но си е доста тънко и къщата е на 5мин. от южния плаж и на 5мин. от централната улица пеша

миналата година бях там няма климатик и други екстри но си е доста тънко и къщата е на 5мин. от южния плаж и на 5мин. от централната улица пеша

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
А някакви идей за района на Камен бряг? Никога не съм ходил толкова на север,а тази година и колата предлага нечовешки кеф та ми се пътува неистово
Нали не са го застроили/съсипали още? Предложения за красиви месности и тнт?
С палатка сме!

Нали не са го застроили/съсипали още? Предложения за красиви месности и тнт?
С палатка сме!
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Ако не на Камен Бряг, може да пробваш на юг - Силистар. Култови местенца, само като за палатка
А има и невероятен плаж, без гювеч и безумници с джетове 

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Бат'Стефчо, от Каварна нагоре всичко "спи"
Там е човек да си почине,да не му газят през кърпата,че и през главата разни пияни туристи
на Каварна плажа е изкуствен т.е. има бетонна стена на самия бряг и ниво на плажа от около 2 метра над водата ако не се лъжа, от тази въпросната стена към края на плажа
От там се слиза по стълби във водата ... Има един невероятен плаж "Болата" се казва,който се намира до нос Калиакра точно от северната му страна
Това място остана като че ли единствената екзотика на БГ черноморието ни,както и малките скалисти и пещеристи плажове на клуб "Русалка (6 км от с.Камен Бряг ако не се лъжа) ...
Изобщо много хора,които не са били там не могат да си представят за какво става дума
Георги Пенчев

Изобщо много хора,които не са били там не могат да си представят за какво става дума

Георги Пенчев
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2